Як вибрати підвіску на подарунок: рекомендації майстрів

Як вибрати підвіску на подарунок: рекомендації майстрів

Дорогоцінності полюбляють носити практично всі жінки. Золоті аксесуари — це прекрасний вибір, адже воно має достойні характеристики та високу фінансову вартість. До того ж навіть з часом вироби із благородних металів тільки дорожчають.

Як вибрати підвіску на подарунок: рекомендації майстрів

На думку стилістів Укрзолото простіше всього вибирати підвіски, адже вони на відміну від каблучок та браслетів не мають розміру. Головна вибрати стиль підвіски та підібрати розмір ланцюжка, який повинен бути в два рази важчим за прикрасу.

Особливості вибору кулону

На віртуальній вітрині ювелірного гіпермаркету представлені прикраси різних форм та дизайнів. Саме для полегшення вибору кулону спеціалісти рекомендують:

  • Визначитися із металом виготовлення. Самими популярними вважаються аксесуари із золота 585 проби. Колір сплаву може бути самим різним — від червоного до білого. Сучасно виглядають прикраси із комбінованого сплаву.
  • Підібрати форму підвіски. В салоні представлені аксесуари з тематичною направленістю. Наприклад, вибрати можна підвіску букову чи знак безкінечності, ключик чи коронку, листочок чи квіточку. Якщо підвіска вибирається для коханої, то стилісти рекомендують купувати такий виріб, який без слів зможе розрити почуття.
  • Розглянути моделі з камінням та без вставок. Саме коштовні мінерали впливають на вартість аксесуару. Якщо існує сумніви по вибору між безбарвним та кольоровим варіантом, то варто вибирати перший варіант, адже кулон з фіанітом чи діамантом підійде під будь-який тип дами. Для юних дівчат варто купувати прикраси з інструкцією чи з невеликими за розміром самоцвітами.

В інтернет магазині можна вибрати як прості, так і розкішні вироби. Моделі рекомендується вибирати в залежності «від призначення». Стилісти ukrzoloto рекомендують для дітей вибирати спеціальні рулончики без камінців і гострих кутиків. Дитячі моделі не містять інструкції та мають невелику вагу. Асортимент жіночих прикрас вражає різноманіттям.

Як вибрати підвіску на подарунок: рекомендації майстрів

На думку іміджмейкерів для носіння в офіс варто вибирати класичні моделі, на вечір — яскраві та масивні, на відпочинок — фантазійні. Чоловічі підвіси не можливо сплутати з жіночими, адже вони максимально прості та не мають ажурних деталей. Як би не виглядала прикраса із золота важливе одне — дорогоцінність повинна мати сертифікати, а це значить, що купувати аксесуар із золота слід в спеціалізованому ювелірному салоні або інтернет-магазині.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Заповіднику на Хмельниччині подарували фамільну реліквію барона фон Штейна
«Нашим хлопцям необхідніше»: на Хмельниччині подружжя передало авто для ЗСУ
Вишукана гармонія: особливості срібних ювелірних прикрас з позолотою
Що можна подарувати коханій дівчині на День народження від хлопця
Фотосесія як цікавий подарунок
Землячка відомого співака подарувала його раритетні фото музею на Шепетівщині

Читайте у цій рубриці



Як крауд-маркетинг формує сучасний трафік?
Як перейти з Android на iPhone?
Оптові закупівлі квітів: підказки для гуртових покупців
оформлення-букетів
Що потрібно знати про Омега-3
Таксі у місті Київ OPTI 579
FacebookTelegramViberWhatsAppX