Як доставити товари з Америки: поради та рекомендації

Як доставити товари з Америки: поради та рекомендації

Практика показує, що багато товарів в американських інтернет-магазинах коштують дешевше, ніж в українських. Особливо якщо йдеться про одяг, електроніку, автозапчастини та побутову техніку. Але багато хто не знає, як правильно купувати продукцію в США. У цій статті ми розберемося, як це робити, щоби не переплачувати за послуги пошти.

Більшість магазинів США не надсилають товари в Україну та інші країни. Вони вважають, що краще працювати тільки на внутрішньому ринку, оскільки він досить великий (в Америці живе десь 330 мільйонів людей). Ті, хто відправляють, використовують американські поштові служби. Вони мають кілька серйозних недоліків: високі ціни, повільна робота та ненадійність. Вони часто втрачають посилки, тому співпрацювати з ними не рекомендується.

Краще працювати з мейл-форвардинговими компаніями. Наприклад, EasyXpress здійснює доставляння товарів зі США всього за 9 доларів авіапоштою або за 5 морем, при цьому дає можливість відстежувати замовлення по всьому шляху. Компанія гарантує, що ваша посилка не загубиться та прийде в указаний термін. Також EasyXpress доставляє посилки по Україні повністю безкоштовно, тобто вам не прийдеться платити за послуги Нової Пошти.

Як працюють мейл-форвардингові компанії

Головна відмінність від класичної поштової служби у тому, що товар надходить складу, де його можуть обробити. Тобто при покупці у звичайному інтернет-магазині ви вказуєте свою адресу. Продавець надсилає замовлення безпосередньо вам. Мейл-форвардинг має свій склад у США. Ви вказуєте його адресу при покупці, тобто магазин відправляє посилку по країні, що знімає безліч обмежень.

Коли ваше замовлення надходить на склад, його обробляють відповідно до ваших побажань. Товар можна перепакувати, сфотографувати, перевірити на цілісність та працездатність. Далі його відправляють в Україну у вибраний вами спосіб. Існує два варіанти:

  1. Авіапошта. Ціна за кілограм пересилання — 9 доларів, терміни доставляння — 5–7 робочих днів. Цей варіант чудово підходить для невеликих вантажів: телефонів, одягу, взуття, дрібної побутової техніки.
  2. Морська пошта. Ціна за кілограм становить приблизно 5 доларів. Терміни доставляння — від 25 до 40 днів. Подібною поштою зазвичай пересилають великі вантажі: меблі, музичні інструменти, автозапчастини, автомобілі та ін.

Який варіант доставляння вибрати? Все залежить від того, що ви плануєте перевезти. Зрозуміло, що двигун від автомобіля чи мотоцикл дешевше везти морем, тоді як смартфон — літаком.

Як доставити товари з Америки: поради та рекомендації

Як вибрати мейл-форвардинг

Рекомендуємо вам почитати відгуки, порівняти ціни та перелік послуг. На наш погляд, оптимальним вважається служба EasyXpress, яка працює в Україні вже більше 10 років. До її плюсів належить:

  1. Наявність складу у штаті Делавер. Він вважається безподатковим, тому жодних зайвих платежів вам робити не доведеться.
  2. Широкий вибір додаткових послуг, включаючи розбивку вантажу на кілька посилок, щоб поміститися в митні обмеження.
  3. Гарантія безпеки. Ви можете додатково застрахувати свою посилку, щоб з нею нічого не трапилося в процесі.
  4. Доступні ціни. За кілограм вантажу ви заплатите 5 доларів морем або 9 авіапоштою. Жодних додаткових платежів робити не потрібно.
  5. Безкоштовне доставляння по Україні Новою Поштою. Вам не потрібно платити за те, що посилка прийде до вас на потрібний склад.

Саме тому працювати з EasyXpress просто та вигідно. Ви швидко розберетеся, як робити замовлення, та зможете купувати в США будь-які товари, дозволені до перевезення. Зверніть увагу, що при роботі через мейл-форвардинг вам не важливо, чи відправляє магазин продукцію в Україну чи ні. Ви використовуєте склад як посередника, тому всі замовлення робляться всередині країни.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Хмельниччині чоловік купував фальсифікат і збував його в магазинах області
П’ять несподіваних переваг купівлі авто зі США
Закупівля та доставка товарів з Китаю для українських бізнесменів
Мешканець Хмельниччини розсилав «білу смерть» поштою
Відкриваємо Америку для України: легальні можливості для українців
Нові можливості для українців: купівля товарів у Китаї через різні канали

Читайте у цій рубриці



Що потрібно знати про Омега-3
Таксі у місті Київ OPTI 579
Високолімітні акаунти та БМ Фейсбук для реклами
Історія розвитку японських мінітракторів Kubota
Як вибрати жалюзі день-ніч у спальню?
Скільки часу потрібно вашому мозку, аби звикнути до слухового апарату?
FacebookTelegramViberWhatsAppX