Найкраща закуска до пива: яка вона

Найкраща закуска до пива: яка вона

Ідеальна закуска — це будь-який снек, що доповнює смак пива і втамовує почуття голоду. Види їжі відрізняються між собою в залежності від сорту хмільного напою. Головне — щоб снек відтіняв, а не перебивав смакові якості пінного.

Кращі комбінації

Світле пиво добре смакує з вареними або копченими кальмарами. Не менш вдале поєднання для тих, хто любить ситно поїсти — сирна тарілка і кисло-солодкий соус. Темні сорти, які мають насичений запах і смак, бажано доповнювати м’ясними закусками. Добре доповнюють пиво крильця барбекю, копчена курятина чи свинина, гострі ковбаски. Саме такий тандем частіше всього обирають чоловіки для перегляду футболу. Великий вибір пива і закусок до нього можна знайти в інтернет-магазині https://morepiva.ua/ua/. Крім розповсюджених варіантів тут є і більш екзотичні: конина, кукурудзяні снеки, приготовлена за особливими рецептами риба.

Міцний ель гармонійно поєднується зі стравами швидкого харчування:

  • гамбургерами;
  • нагетсами;
  • крильцями;
  • курячими ніжками.

Такі закуски покращують смак хмільного напою і дарують почуття ситості. Ті, хто не визнає фастфуд, можуть сміливо замінити його пікантними стравами східної кухні.

Краща комбінація для розповсюдженого пшеничного пива — чіпси, сухарики, ковбаски. За бажанням їх можна замінити домашньою консервацією, щедро приправленою гострими спеціями. Портер відмінно смакує з лососем, яловичиною, беконом. Любителі легких страв або вегани можуть замінити їх приготовленими на грилі овочами.

Стаут слід поєднувати з устрицями, м’ясом в солодкому соусі, гірким шоколадом. До портеру підійдуть копченості, бекон, кавові десерти, вершкові сири.

На що звернути увагу

Слід зазначити, що головний критерій, яким варто керуватися — це власні відчуття і гастрономічні вподобання. Не варто купувати морепродукти, тільки тому що так правильно. Виберіть те, що полюбляєте. Процес проведення часу, споживаючи недобру за власними мірками їжу, має більше схожого з тортурами, ніж з відпочинком.

Якщо віддаєте перевагу світлим сортам, обирайте легку нейтральну їжу. Це можуть бути:

  • сухарі;
  • овочеві салати;
  • снеки зі слабо вираженим смаком.

Також не варто купувати снеки, які мають аж занадто насичений смак. Супер гострі страви перебивають смак пива і можуть спровокувати печію. Якщо хочеться чогось гострого, краще обрати продукти з середнім по величині вмістом спецій.

Людям, які ретельно слідкують за своєю вагою або ж намагаються позбутися зайвих кілограмів, слід обирати закуски з мінімальною кількістю калорій. Занадто жирні страви в тандемі з висококалорійним напоєм можуть спровокувати появу небажаних сантиметрів на талії.

Для посиденьок з друзями не варто закуповувати занадто багато снеків. «Вінегрет» дасть навантаження на шлунково-кишковий тракт і на ранок всі учасники події відчують легкий неприємний дискомфорт.

Закуска до пива одночасно має бути пікантною і ситною. Ключове завдання, яке вона має виконати — підкреслити, а не нівелювати смак хмільного напою. З точки зору користі для організми краще обрати сир, морепродукти, рибу або м’ясо.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Хмельниччині водій переконував суд, що він вдавав вживання алкоголю
Культура та традиції крафтового виробництва пива та сидру
Як вибрати пиво онлайн: головні особливості популярного напою
Правоохоронці Хмельниччини штрафуватимуть за розпивання пива у громадських місцях
В Ізяславі продали алкогольний напій підлітку: продавчинею займаються правоохоронці
Понад 10 тисяч штрафу сплатить нетішинська продавчиня за продаж пива дитині

Читайте у цій рубриці



Як повернути свій iPhone до життя
Найдорожчі автомобілі в світі
Переваги інвестування у мобільну технологію: чому купувати iPhone варто навіть при обмеженому бюджеті
Як зробити топік своїми руками?
Навчання грати на гітарі: поради для початківців та акорди
Найвідоміші американські бренди кросівок: що вибрати і як купити
FacebookTelegramViberWhatsAppX