На Шепетівщині реалізовуються «теплі кредити»

На Шепетівщині реалізовуються «теплі кредити»

На території району активно реалізується урядова програма з енергоефективності, якою передбачено так звані «теплі» кредити. З початку дії програми населенням району отримано 316 «теплих» кредитів на загальну суму понад 4,2 млн гривень. Про це йдеться у публічному звіті голови Шепетівської РДА Романа Підопригори.

У 2017 році в районі спостерігалася чітка тенденція до збільшення кількості таких кредитів та їх вартості, що свідчить про збільшення рівня довіри населення до держави, а також про те, що населення все частіше схиляється до комплексного вирішення проблем енергозбереження.

Забезпечення ощадного використання теплоенергії у бюджетних закладах району забезпечується, насамперед, утепленням приміщень https://warm-house.kiev.ua/uteplenie-kvartiry.html, заміною віконних та дверних блоків на металопластикові та інше.

Щорічно районною державною адміністрацією за поданням керівництва закладів освіти, культури та охорони здоров’я затверджуються заходи з енергозбереження, відповідно до яких спрямовується діяльність в цій сфері в поточному році.

З метою зменшення витрат на опалення бюджетних закладів району протягом 12 місяців 2017 року було виконано робіт на суму 1586,1 тис. грн, або 122,7 % до запланованого (план на 2017 рік — 1292,4 тис. гривень): Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шепетівської РДА — 891,8 тис. гривень, або 85,3 % до запланованого (план на 2017 рік — 1045,0 тис. гривень).

Загалом, в Городнявському НВК, Будинках культури с. Городнявка, с. Корчик замінено 43 вікна на металопластикові енергозберігаючі, утеплено стелю (площею близько 200,0 кв.м) у Будинку культури с. Плесна.

На Шепетівську центральну районну лікарню виділено 531,6 тис. гривень, або 907,1 % до запланованого (план на 2017 рік — 58,5 тис. гривень). Загалом в урологічному відділенні, відділенні інтенсивної терапії, клініко — діагностичній лабораторії, поліклініці, хірургічному корпусі, прачечній ЦРЛ замінено 54 металопластикових вікна.

У вузловій лікарні ст. Шепетівка використано 59,6 тис. гривень, або 254,7 % до запланованого (план на 2017 рік — 23,4 тис. гривень). В поліклінічному відділенні та вузловій лікарні замінено 20 вікон на металопластикові енергозберігаючі.

Шепетівський Центр первинної медико-санітарної допомоги профінансовано на 116,3 тис. гривень, або 70,3 % до запланованого (план на 2017 рік — 165,5 тис. гривень).

Загалом у Хролинській, Плесенській, Михайлюцькій АЗПСМ, ФП с. Вовківці та дитячій поліклініці м. Шепетівка замінено 28 вікон на металопластикові енергозберігаючі.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Перша служба рідною мовою була велелюдною: на Шепетівщині ще один храм перейшов до ПЦУ
У Шепетівці відкрили Ветеранський хаб
Аграрії Шепетівщини підсилили мобільні вогневі групи ППО
На Шепетівщині полеглого воїна не відспівали у рідному храмі
Водійку, що потрапила у снігову пастку, врятував шериф із Шепетівщини
Депутатку місцевої ради на Хмельниччині оштрафували

Читайте у цій рубриці



В одній із громад Шепетівщини до бюджету не надійшло майже 7,5 млн грн земельного податку
У Шепетівці стартував цікавий проєкт із рослинництва: що про це відомо
На Шепетівщині збирали представників служб таксі
Цікаво та корисно: міжнародний борщ готували на Шепетівщині
Загиблих на війні солдатів із Шепетівщини Президент України нагородив орденами
Ряд важливих питань розглянули на засіданні виконкому в Нетішині
FacebookTelegramViberWhatsAppX