Куди поїхати у відпустку влітку в 2021 році?

Куди поїхати у відпустку влітку в 2021 році?

Літо — період відпусток. Саме в цей час багато людей планують поїздки в інші міста і країни, щоб насолодитися відпочинком у новому місці та цікавими розвагами. Однак, нинішні умови створюють деякі обмеження, тому важливо розуміти, як правильно спланувати відпустку, а також знати, які країни зараз готові прийняти туристів. Сервіс tripmydream може надати квитки на потяги та літаки без націнки за всіма доступними напрямками. Завдяки цьому, можна провести відпочинок повноцінно і комфортно, щоб повернутися додому з великою кількістю вражень і хорошим настроєм.

Де можна відпочити в 2021 році?

  • Мальдіви. Популярний напрямок для туристів з України, де можна насолодитися чудовим відпочинком біля моря з неймовірними краєвидами. Крім того, для відпочинку на Мальдівах не потрібна віза, якщо відпочинок не буде перевищувати 30 днів. У цій країні є безліч місць, де можна оселитися і провести в прямому сенсі райську відпустку.
  • Єгипет. Ще одна тепла країна, яка має безліч особливостей. Сюди також можна прилетіти без візи, її оформляють прямо в аеропорту. Туристи можуть відпочити біля моря, або влаштувати тур з екскурсіями по найбільш значущим місцях. Саме в Єгипті знаходяться великі піраміди Гіза, які є єдиним зі збережених Чудес Світу. Поїздки по пустелі, вивчення нової культури, безліч розваг і тепле море — це лише частина того, що отримують туристи в цій країні.
  • Об’єднані Арабські Емірати. Країна шейхів, яка дозволяє туристам також відвідати і пляжі, і різні тури. У Дубаї можна побачити неймовірні хмарочоси, відвідати безліч місць, а також відправитися на гірськолижний курорт. В Абу-Дабі можна побачити неймовірні мечеті, відвідати місцеві парки і насолодитися гарними краєвидами. Цей напрямок є для туристів також без візи.
  • Туреччина. Тепла країна з великою кількістю пляжів і теплою погодою. Сюди приїжджає велика кількість туристів з України через якісний та недорогий відпочинок. З цієї причини будь-яка людина, що не знає мову, може відчувати себе комфортно — в країні багато сервісів надаються російською й українською мовами. Неймовірна інфраструктура і пам’ятки архітектури не залишать нікого байдужим.

Відпочинок потрібен кожній людині, особливо в такий непростий час. Важливо пам’ятати про заходи безпеки і тоді відпустка буде по-справжньому казковою.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів



Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Героя-газівника із Шепетівщини зустріли у рідному колективі
На Хмельниччині під шаром штукатурки знайшли унікальну для України пам’ятку османської писемності
На Хмельниччині в ДТП загинув 56-річний чоловік із Полтавської області
Троє друзів-військових обмінювали посвідчення водія на Хмельниччині
Загроза мін та російських обстрілів: як працює український «зерновий коридор»
Переваги готелю LOFT7 у Львові

Читайте у цій рубриці



Чим дивуватиме Бакотська затока цьогоріч
Бельгія: Де робочі можливості чекають на українців
Оздоровлення в курортній зоні Хмільника: джерело здоров’я та релаксу
Куди піти в Хмельницькому: 5 місць, обов’язкових для відвідування
Чому у Львові варто зупинятися в готелі «Швейцарський»
Зручний спосіб онлайн купівлі квитків на автобус із сервісом INFOBUS
FacebookTelegramViberWhatsAppX