Роман Мацола відвідав школи Шепетівки

Роман Мацола відвідав школи Шепетівки

Минулого тижня народний депутат України Роман Мацола завітав до кожного з 10 навчальних закладів Шепетівки. Під час візитів народний обранець поспілкувався зі старшокласниками та педагогічними колективами.

— Дуже цікаво було зустрітися зі школярами, зрозуміти їхні настрої, бачення та плани. Молодь — рушій змін, тому ми повинні враховувати їхні думки і пропозиції. Був приємно вражений, коли школярі почали задавати далеко не дитячі питання. Але якщо молодь про таке запитує, значить за майбутнє покоління можна не хвилюватися, — говорить народний депутат України Роман Мацола.

Наскільки є ефективним роз­пуск Верховної Ради? Яке ставлення до зняття депутатської недоторканості? Хто краще може змінити країну: досвідчені чи молоді і нові політики? Такі питання ставили шепетівські учні. Роман Мацола відверто відповів і розказав про власний досвід роботи у парламенті. А найактивніших школярів запросив на екскурсію до Верховної Ради України. У найближчі тижні обіцяв організувати поїздку.

Роман Мацола відвідав школи Шепетівки

Поспілкуватися з депутатом змогли і вчителі шкіл. Разом із Романом Мацолою вони оглянули класи, обладнані новою комп’ютерною технікою. Нагадаємо, минулого року за сприяння нардепа школи Шепетівщини отримали додатково понад два мільйони гривень із державного бюджету. Кожний навчальний заклад, відповідно до особистих потреб, зміг закупити комп’ютери, ноутбуки, проектори, екрани, принтери чи мультимедійні дошки. А вже сьогодні повноцінно їх використовують у навчальному процесі.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

8 коментарів до статті «Роман Мацола відвідав школи Шепетівки»

  1. Роман Кучеров коментує:

    Вибори, вибори, кандидати…. Цікаво, а що заважало раніше відвідати ці заклади, допомогти чимось. А ж раптом схаменулись

    • Андрій коментує:

      Так він і допомагав! І представники його завжди відвідували освітні заклади. Це достойний кандидат, хоч і не є місцевим. А ось попередні бариги і дороги до шкіл та садочків не знали…. Ну а з виборами з Вами згідний – завовтузились усі.

  2. Наталія Собчук коментує:

    Роман Кучеров, Ваш комент точно не про Мацолу. Абсолютно доступний і досяжний депутат як для освітян, так і для мешканців, особливо для тих, хто стукає. У районі 603-км (Шанхай) 3 роки тому люди облаштували дитячий майданчик на місці забагнюченої, зарослої бур’янами території, а кошти на гойдалки, гірки виділив Мацола. По освіті робить дуже багато: постійна підтримка та фінансування проектів для обдарованих дітей, для розвитку спорту. Знаю, що у селах району люди теж задоволені його роботою, бо він обіцяє – і виконує

    • Віктор Д коментує:

      Мацола це саме той нардеп, що 5 років за державний бюджет робив лавки по округам…його прямий обов’язок не ставити вікна по округах за рахунок платників податків, а створення чесного та справедливого законодавства, яким повинне користуватися наше суспільство. Саме про це говорив Володимир Парасюк з трибуни ВР 22.05.2019р. І взагалі Наталя, Вам як колишньому представнику Президента Януковича (посада яку Ви займали після посади директора СШ№6 у 2013р.), краще не вихваляти чергових представників влади, а зосередитись на освітянській роботі, у Вас це набагато краще виходить.

  3. А мій син отримав гранд на музичний інструмент гітару і отримав її і це доречі вже минуло 3роки Роман Мацола людина слова.

  4. В коментує:

    Абсолютно погоджуюся з Віктором Д. Такими рекламними статтями нардепи по всій Україні завалюють газети, хоча мали б не займатися популізмом, а закони розумні приймати.

  5. Тамара Петрук коментує:

    а яка користь дітям з його спілкування. що зробив зробив за свій кошт спортивну площадку.чи в парку якийсь атракціон чи ще щось. прийшов бо знову проситься до тяжкоі праці у В Р.

  6. Afanasyj Krutikov коментує:

    А села де практично відсутній мобільний зв’язок????


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Хмельниччині чоловік, який справляв природні потреби біля школи, отримав штраф
На Хмельниччині активно впроваджується реформа шкільного харчування
У Шепетівці судили матір школяра, який поставив синці дівчинці
Формування критичного мислення у приватних школах
Освітяни з Житомирщини переймали досвід у колег зі Славутської громади
Заклади освіти Шепетівської ТГ переходять на дистанційне навчання

Читайте у цій рубриці



За несплату аліментів — мобілізація: не стануть винятком і багатодітні батьки
Коштовні годинники, елітні авто та старі пожежні депо: цікаві лоти на держторгах
Як дізнатись, чи є ви потенційним отримувачем субсидії
Хто матиме право на відстрочку і «бронювання» – аналітики пояснюють закон про мобілізацію
Хмельницькобленерго закликає економити електроенергію у вечірні години
Переселенці на Хмельниччині та ще у двох областях можуть отримати гроші на оренду житла
FacebookTelegramViberWhatsAppX