Служби таксі працюють у режимі 24/7/365

Служби таксі працюють у режимі 24/7/365

За будь-якої погоди особливо у святкові дні та цілодобово мешканці Шепетівки користуються послугами таксі. У місті є кілька служб — «1500», «Гарант», «SV», «Фаворит», «Авто-Захід» тощо.

На сьогодні замовити автомобіль стало набагато простіше, адже для цього створені спеціальні онлайн-програми. До того ж, за рахунок служби клієнту автоматично передзвонюють, а ще надсилають повідомлення із вартістю проїзду.

— Вночі неможливо викликати таксі, — розповідає 32-річна Ірина. — Диспетчер попросила почекати хвилин двадцять, допоки буде вільна машина, хоча девіз цієї служби: «Найсучасніше та найшвидше таксі». Чекати, звісно, не стала, а до залізничного вокзалу посеред ночі мені вдалося добігти за 7 хвилин.

Інша шепетівчанка 23-річна Оксана замовляє таксі заздалегідь:

— Під час навчання доводилось, щоб добратися на потяг, викликати машину вночі. Ніколи не підводили.

Диспетчер Оксана працює у службі таксі лише рік. Дівчина любить свою роботу, хоча доводиться стикатися з різними клієнтами.

— Взагалі люблю спілкуватися з людьми, — пояснила диспетчер. — У нас нова служба в місті, працює до 30 автомобілів. Завжди лунають дзвінки, постійно на зв’язку, але буває перенавантаження і не вистачає машин на всі замовлення. Прошу почекати, або звернутися до іншої служби. Як правило, люди з розумінням ставляться до цього. Ніколи ще не закінчувалося спілкування лайкою.

Робота у таксистів, як у відомій пісні: наша служба і небезпечна, і складна.

— Після держслужби придбав автомобіль і вирішив почати таксувати, — поділився 50-річний Віктор. — Мій принцип у роботі: завжди чисте авто та ввічливість. Маю багато постійних клієнтів. Обов’язково потрібно відпочивати після нічних чергувань. Розумію, що відповідаю за безпеку людей.

На жаль, у Шепетівці таксисти не дотримуються норм законодавства, працюють без необхідних дозволів. Викликаючи таксі, варто користуватися послугами перевірених служб.

Сьогодні служби таксі не тільки перевозять пасажирів, а ще й надають послуги з доставки їжі, ліків, документів тощо. Саме такою службою є Економ Таксі в Києві, яка надає повний пакет послуг. Завдяки зручному мобільному додатку можна обрати клас автомобіля, повністю відслідкувати його подачу, керувати своїм бонусним рахунком та багато чого іншого.

— Водій, який займається послугами перевезення на таксі, повинен мати ліцензію «Укртрансбезпеки», яка дає право законно надавати зазначені послуги, адже цей вид діяльності підлягає ліцензуванню, — зазначає юрист.

Історична довідка

Цікаво, що саме 22 березня у далекому 1907 році вперше на дорогах Лондона з’явилися кеби (найманий екіпаж на кінній тязі), що були обладнані спеціальними лічильниками. Тому у всьому світі саме 22 березня відзначають День таксиста.

Служби таксі працюють у режимі 24/7/365

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Шепетівщині воду із громадських колодязів направили на дослідження
Міжнародні вантажоперевезення з компанією EA Logistic
Величезні штрафи за неявку до ТЦК: що пропонують у Раді
Таксі у місті Київ OPTI 579
На Хмельниччині «спалився» водій із фейковим посвідченням
У Шепетівці люди, які вивезли будівельні відходи «познайомились» із АКІ

Читайте у цій рубриці



Робота за кордоном: чи зарахують цей стаж під час призначення пенсій
Як та кого покарають, якщо не з’явився до ТЦК протягом 60 днів
Сезон носовичків та червоних очей: що допоможе впоратися з алергією на пилок?
Чоловіки віком від 18 до 60 років зможуть отримати паспортні документи тільки на території України
Роль бухгалтера у підготовці та аналізі фінансової звітності компанії
Відповідальність за чистоту: хто повинен забезпечувати наявність та утримання сміттєвих урн?
FacebookTelegramViberWhatsAppX