Шепетівкою «мандрує» торбинка святого Миколая

Шепетівкою «мандрує» торбинка святого Миколая

Грудень місяць у Шепетівці щедрий на благодійні акції. Активісти, учні, дошкільнята та міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді звернулися ще наприкінці листопада до громади щодо старту добрих справ. Оголосили збір коштів аби придбати чудові детские платья, теплий одяг, іграшки та книжки.

Стань Миколайчиком для сироти

Майже десятиліття цей шепетівчанин згуртовує шепетівчан і не тільки довкола невеличкого будинку дитини, що у Новограді-Волинську.

Шепетівкою «мандрує» торбинка святого Миколая

Чоловік організовує збір корисних речей для найменших вихованців закладу. А на свята разом з іншими, хто бажає долучитися до творення дива, вирушає з подарунками у сиротинець.

— Вже восьмий рік (жалкую, що ще не п’ятнадцятий рік), долучившись до чудових людей, ми — шепетівчани, разом із своїми близькими та друзями спробуємо стати такими собі Миколайчиками для малечі, яка прагне дива у своєму житті, для діток з Будинку дитини, що у місті Новограді-Волинському! Чи можна виміряти нашу допомогу цим діткам підгузками, грошима, продуктами та й навіть роками? Можна, проте, це навіть не наблизить до розуміння того, що ця допомога значить саме для них. Ця допомога — це не тільки можливість легше пережити ще якийсь період в Будинку дитини. Найголовніше, що вони отримують — це відчуття того, що вони потрібні, що вони не залишені осторонь. І нехай від них відмовилися батьки: вони не відчувають материнською любові, батьківської настанови та підтримки, — ми прагнемо хоча б на декілька годин стати для них родиною, стати для них тими, кого вони потребують, створити атмосферу, в якій їхні серця не зачерствіють — написав у Фейсбуці шепетівчанин В’ячеслав Манєтін.

Активісти збирають кошти, аби придбати найнеобхідніше, що потребують ці дітки.

— Я, як завжди, запрошую всіх небайдужих долучитись до цього заходу, який відбудеться 22 грудня 2018 року, поїхати до будинку дитини разом із нами, передати крапельку своєї уваги, своєї любові тим дітками, які дуже рідко це відчувають, але дуже часто цього потребують.

Контакти В’ячеслава є на його сторінці у Фейсбуці.

Подаруй теплі речі дітям школи-інтернату та сиротинця

Теплий одяг у доброму стані, іграшки та книжки збирали наприкінці листопада у деяких школах та дитячих садочках міста Шепетівки. Зокрема у школі-гімназії відбувалася благодійна акція «Подаруй теплі речі дітям школи-інтернату». У ДНЗ «Білочка», що на провулку Героїв Небесної Сотні, батьки дошкільнят також приносили одяг у хорошому стані, іграшки та книжки, аби при нагоді волонтери передали їх до будинку дитини у Новограді-Волинську.

Благодійна акція «Мішок Святого Миколая»

Шепетівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді днями оголосив про початок благодійної акції «Мішок Святого Миколая».

— Багато дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, з малозабезпечених сімей, які виховуються одним із батьків, внутрішньо переміщених осіб, дітей з особливими потребами, та ті, які є соціально незахищеними, можуть не отримати довгоочікуваний новорічний подарунок. Фінансова неспроможність батьків та осіб, які їх замінюють не дає можливості здійснитися мрії багатьох дітей, — вважають організатори акції.

Якщо ви бажаєте подарувати цим дітям свято, у вас є можливість допомогти наповнити мішок святого Миколая. У період з 01.12.2018 до 07.01.2019 Шепетівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, приймає солодощі, які обов’язково будуть доставлені дітям у період свят. Дарунки приймають працівники центру за адресою: м. Шепетівка, вул. Островського, 4, каб. 1, 2, 3, контактні телефони: (03840) 4-16-23, (098) 047-91-33.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Хмельниччині працюють над розвитком сімейних форм виховання та влаштування дітей у родини
Що можна подарувати дружині на 8 березня: ідеї подарунків
На Хмельниччині діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, отримали перші паспорти
Що можна подарувати коханій дівчині на День народження від хлопця
Фотосесія як цікавий подарунок
Як вибрати солодкі новорічні бізнес-подарунки для компанії

Читайте у цій рубриці



Вплив телебачення на суспільство
Експерти прокоментували ініціативу Кабміну щодо ліквідації КРАІЛ
Уряд розширив напрями підтримки для фермерських господарств
З якими хворобами звільняють від мобілізації — повний перелік
Поняття «обмежено придатний» більше не буде, а тим, хто його має, доведеться повторно пройти ВЛК
КРАІЛ готуються ліквідувати: яких змін чекати
FacebookTelegramViberWhatsAppX