Аграрії Корпорації «Сварог Вест Груп» розпочали жнива

Аграрії Корпорації «Сварог Вест Груп» розпочали жнива

Корпорація «Сварог Вест Груп», яка добре відома у Шепетівському районі, утримує лідерські позиції на агроринку України протягом років і щорічно підтверджує звання надійного виробника й партнера. Сталу репутацію підтверджують працівники компанії з Хмельницької, Чернівецької та Житомирської областей, підприємства-споживачі та підрядники, а також головні партнери агрохолдингу — орендодавці.

2017 рік став знаковим для компанії, адже відбулась зміна структури управління, керівництва напрямками та сервісними службами, оптимізація виробничих процесів, але при цьому було збережено головний принцип діяльності — «З людьми і для людей!». Всі зміни не вплинули на результативність минулорічної жнивної кампанії та своєчасність розрахунків із власниками земельних паїв. Компанія зберегла основну політику роботи із орендодавцями та розширила напрямки співпраці.

Сьогодні Корпорація «Сварог Вест Груп», як і будь-який аграрій, — компанія з сезонною діяльністю, що системно акумулює зусилля для підготовки самохідної та причіпної техніки перед посівною та жнивною кампанією.

На початку липня агрохолдинг успішно розпочав збір врожаю ранніх зернових, зернобобових та технічних культур. І хоча через погодні умови процес розпочався раніше, ніж минулоріч, фахівці компанії впевнено стали до роботи та налаштовані на гарні результати жнив.

«Успішний старт жнив — аграрний локомотив компанії, — коментує Сергій Анатолійович Філюк, член Ради директорів, виконавчий директор (Проект «Рослинництво»). — Першими приступили до збирання ранніх зернових та технічних культур підприємства Чернівецької області та Новоушицький район Хмельниччини. Планується обмолотити понад 7 тис. га пшениці та ріпаку. Слідом за Південним регіоном впевнено крокують Центральний та Північний регіони компанії. Збору групи ранніх зернових та зернобобових культур Центрального та Північного регіонів підлягає площа близько 15 тис. га. В цих регіонах збираємо ріпак, пшеницю, гірчицю, ячмінь та горох. Тригером оперативності жнивної кампанії є техніка. Так, у зборі урожаю беруть участь 45 комбайнів, 160 одиниць автомобільного транспорту, а також елеваторне господарство».

Незважаючи на успіхи компанії, сьогодні недобросовісні конкуренти намагаються скомпрометувати її шляхом розповсюдженням неправдивої інформації про банкрутство чи фінансову нестабільність. Корпорація «Сварог Вест Груп» впевнено заявляє: ми продовжуємо сталу співпрацю із нашими головними партнерами — орендодавцями і готові до своєчасних виплат орендної плати.

До слова, з липня 2018 року було запроваджено програму медичного страхування власників земельних паїв спільно зі Страховою компанією «Брокбізнес» додатково до плати за оренду землі. На сьогодні програма набрала обертів та резонансу серед орендодавців, підтримуючи їх у найціннішому — збереженні життя та здоров’я!

Які ж переваги співпраці із Корпорацією «Сварог Вест Груп» сьогодні?

  • щорічний перегляд оплати за паї у напрямку збільшення;
  • авансові виплати орендної плати;
  • допомога у переоформленні спадщини;
  • повний спектр правової допомоги (земельні питання);
  • консультаційна підтримка орендодавців відділом соціальної роботи;
  • відкриття особистого карткового рахунка у ПАТ «АТ Південний»;
  • підтримка ініціатив громад;
  • адресна підтримка орендодавців.

Агрохолдинг впевнено заявляє про свої сталі позиції на ринку, запевняючи партнерів та власників земельних паїв, що і далі триматиме марку передового виробника якісної продукції та добросовісного орендаря найбільшої цінності — землі.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Уряд розширив напрями підтримки для фермерських господарств
Аграрії Шепетівщини підсилили мобільні вогневі групи ППО
Загроза мін та російських обстрілів: як працює український «зерновий коридор»
Хмельниччина посідає друге місце по намолоту гречки
Акріс Агро Груп проводить жнива з врожайністю вище прогнозованої
На Шепетівщині працівники викрадали добрива з аграрного підприємства

Читайте у цій рубриці



За несплату аліментів — мобілізація: не стануть винятком і багатодітні батьки
Коштовні годинники, елітні авто та старі пожежні депо: цікаві лоти на держторгах
Як дізнатись, чи є ви потенційним отримувачем субсидії
Хто матиме право на відстрочку і «бронювання» – аналітики пояснюють закон про мобілізацію
Хмельницькобленерго закликає економити електроенергію у вечірні години
Переселенці на Хмельниччині та ще у двох областях можуть отримати гроші на оренду житла
FacebookTelegramViberWhatsAppX