Хмельницький, Нетішин, Кам’янець-Подільський — у лідерах промисловості

Хмельницький, Нетішин, Кам’янець-Подільський — у лідерах промисловості

Індекс промислової продукції за підсумками січня цьогоріч у порівнянні з січнем 2017р. становив 94,7 %.

У добувній промисловості та розробленні кар’єрів випуск продукції проти січня 2017 р. зменшився на 13,0 %.

У переробній промисловості в січні виробництво продукції збільшилось на 30,7 %, у т.ч. у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції — в 2,5 рази, виробництві харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів, а також текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів — в 1,7 рази, машинобудуванні — на 16,6 %, виробництві ґумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції — на 11,5 %, у виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності — на 3,6 %. Поряд із цим зменшився випуск продукції у металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин і устатковання, на 8,2 %.

За січень вироблено 0,1 тис. т яловичини і телятини, свіжої чи охолодженої — туш, напівтуш, четвертин необвалених, 0,2 тис. т свинини свіжої чи охолодженої — туш, напівтуш (включаючи оброблені сіллю чи консервантами для тимчасового зберігання), 0,4 тис. т кур, курчат (тушок) свіжих чи охолоджених, 0,3 тис. т виробів ковбасних та подібних продуктів з м’яса, субпродуктів чи крові тварин та подібних виробів і харчових продуктів на їхній основі (крім виробів ковбасних з печінки та страв готових), 0,9 тис. т олії соняшникової нерафінованої та її фракцій (крім хімічно модифікованих), 0,5 тис. т олії соєвої нерафінованої та її фракцій (крім хімічно модифікованих), 1,0 тис. т молока та вершків незгущених й без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин жирністю більше 1 %, але не більше 6 %, у первинних пакуваннях об’ємом нетто не більше 2 л, 0,6 тис. т масла вершкового жирністю не більше 85 %, 0,1 тис. т сиру свіжого неферментованого (недозрілого і невитриманого; уключаючи сир із молочної сироватки та кисломолочний сир), 0,2 тис. т сирів тертих, порошкових, голубих та інших неплавлених (крім свіжого сиру, сиру із молочної сироватки та кисломолочного сиру), 8,8 тис. т борошна пшеничного чи пшенично-житнього, 3,7 тис. т хліба та виробів хлібобулочних, нетривалого зберігання.

У січні вироблено 14,3 тис. шт костюмів та комплектів (крім трикотажних), жіночих та дівчачих, 10 тис. шт жилетів, анораків, лижних курток, курток вітрозахисних та подібних виробів, жіночих та дівчачих, 25,6 тис. шт суконь (крім трикотажних), жіночих та дівчачих, 1,6 тис. шт котлів центрального опалення.

У постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря обсяги виробництва продукції проти січня 2017р. зменшились на 42,2 %. За січень 2018 р. вироблено 624,8 млн кВт год електроенергії, що на 889,8 млн кВт год (у 2,4 раза) менше, ніж за січень 2017 р.

У січні реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 3,2 млрд грн, з неї продукції добувної та переробної промисловості — на 1,9 млрд грн. У загальному обсязі реалізації найбільша питома вага припадала на постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря (40,5 %), виробництво харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів (25,5 %), виробництво ґумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (11,8 %).

В області 42,5 % від загального обсягу реалізованої промислової продукції належить підприємствам м. Хмельницького, 9,9 % — м. Нетішина, 8,2 % — Кам’янець-Подільського району.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Хмельниччині через пориви вітру без електрики лишилися близько 11 тисяч споживачів
На Хмельниччині у вечірню пору можуть застосувати обмеження електропостачання
На Хмельниччині зростає навантаження на енергосистему: графік відключень
На Хмельниччині у вечірні години можуть вимикати світло: яка причина
Постачання електроенергії
Постачання електроенергії

Читайте у цій рубриці



Вплив телебачення на суспільство
Експерти прокоментували ініціативу Кабміну щодо ліквідації КРАІЛ
Уряд розширив напрями підтримки для фермерських господарств
З якими хворобами звільняють від мобілізації — повний перелік
Поняття «обмежено придатний» більше не буде, а тим, хто його має, доведеться повторно пройти ВЛК
КРАІЛ готуються ліквідувати: яких змін чекати
FacebookTelegramViberWhatsAppX