Шепетівчани-заробітчани розповіли, як рятуються від похмілля у різних куточках світу

Шепетівчани-заробітчани розповіли, як рятуються від похмілля у різних куточках світу

Кінець грудня та початок січня — час свят, корпоративів та застіль. А це — шампанське та інші напої, без яких мало хто уявляє застілля. І якщо одного дня п’ється все легко та із задоволенням, то іншого дня приходить розуміння, що щось таки було зайвим. А коли мучить похмілля, до яких тільки засобів не вдаються шепетівчани, аби облегшити ці страшні муки… Відтак, «День за днем» зібрали найпоширеніші рецепти, як врятувати організм та позбутися «новорічного присмаку».

Молочні продукти та горіхи

— Із власного досвіду скажу, що добряче позбутися неприємних симптомів допомагають горіхи, — каже пан Василь. — Ніколи б не подумав, але це дійсно рятує. Перейняв цей досвід я свого часу в друга-поляка. Найкраще брати арахіс та мигдаль. До речі, непогано допомагає і некип’ячене молоко, яке, до того ж, втамовує спрагу, та сир.

Коктейль із бананів

— Молоко, банани та мед — це не тільки ритуал в американців, а й засіб похмілля, — поділився Сергій. — Загалом, американські діти, аби приманити в будинок Санта Клауса, за традицією, ставлять у стакані на вікно молоко, кладуть печиво та солодощі… Дорослі ж за цим рецептом рятують себе від небажаних наслідків похмілля. Все просто: підручні інгредієнти — 1 склянка молока, пів банана і всього лиш столова ложка меду врятують від становище…

Гостра піца

Пані Ірина, яка кілька років мешкає на Батьківщині Санта Клауса, каже, що жителі Фінляндії свій стан «вирівнюють» за допомогою гострих страв, зокрема, піци. Начинка обов’язково має бути гострою — мексиканський соус або барбекю.

Хліб з ікрою чи рибою

— У норвежців є традиція рятуватися від похміллям оселедцем, ікрою та чорним хлібом, — розповів Андрій Павлович. — Так би мовити, і закуска, і рятівний бутерброд. Також обов’язково треба їсти мариновані овочі.

Розсіл — рецепт перевірений

— А от я навчив своїх колег із Німеччини давати друге життя розсолу з огірків та помідорів. Вони його спускали в унітаз… Стільки добра перевели! Але ж доведено, що одного дня ви маєте чудову закуску, а іншого — безвідмовний засіб від похмілля! І ситі, і голова не болить! — резюмував пан Валерій.

Однак, один і спільний рецепт у всіх — пити в міру, аби не знадобилося шукати чудодійні рецепти наступного дня чи вживати купу ліків, аби полегшити свій стан.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Коктейли с текилой — список лучших
На Хмельниччині матір неповнолітньої хотіли притягнути до адмінвідповідальності
Як вибрати міцний алкогольний напій: цікава добірка варіантів
Як правильно обирати алкоголь
На Шепетівщині дружина зарізала чоловіка
На Шепетівщині зафіксовано 8 фактів продажу неповнолітнім алкоголю та сигарет

Читайте у цій рубриці



Вплив телебачення на суспільство
Експерти прокоментували ініціативу Кабміну щодо ліквідації КРАІЛ
Уряд розширив напрями підтримки для фермерських господарств
З якими хворобами звільняють від мобілізації — повний перелік
Поняття «обмежено придатний» більше не буде, а тим, хто його має, доведеться повторно пройти ВЛК
КРАІЛ готуються ліквідувати: яких змін чекати
FacebookTelegramViberWhatsAppX