Команда «Вимпел» — переможець чемпіонату Шепетівки з футболу 8х8

Команда «Вимпел» — переможець чемпіонату Шепетівки з футболу 8х8

Перед останнім туром ситуація у турнірній таблиці була настільки заплутаною, що одразу п’ять команд з восьми, при певних обставинах, до речі, які їм ще треба було повернути на свою користь, претендували на заняття призових місць. Ще дві команди «Поліція» та «в/ч А 3730» у очному протистоянні мали вирішити долю останнього місця. І лише команда ДП «ШРЗ» не мала жодних турнірних задач.

Команда «Вимпел» — переможець чемпіонату Шепетівки з футболу 8х8

У перший день туру зустрічалися Поліція — в/ч А3730 та Фортуна (м. Славута) — ДП «ШРЗ».

У грі команд силових структур перемогу святкувала команда Поліції. Армійці намагалися гідно протистояти своїм суперникам. Тривалий проміжок матчу пройшов у рівній боротьбі, але під кінець зустрічі все-таки краще свої моменти використала команда Поліції. Остаточний рахунок гри 5–1 на їх користь.

У грі між Фортуною та ДП «ШРЗ» Фортуні, щоб посісти третє місце потрібно було перемагати з різницею м’ячів не меншою ніж 8 та сподіватися на нічию у зустрічі між ПЧ-18 та Шанхаєм. Повністю перегравши суперника, фортунівці зуміли здобути потрібний результат — рахунок матчу 8–0 на їх користь.

Одна з команд ПЧ-18 або Шанхай, на відміну від Фортуни, при певних обставинах, претендувала на срібні нагороди чемпіонату. Все що потрібно було — це перемога в очному протистоянні та поразка Вимпела у грі з Локомотивом. Нажаль, для Шанхаю, вони не зуміли зібрати повністю бойовий склад, тому були змушені грати більше від захисту, сподіваючись на швидку контратаку. Малюнок гри виглядав наступним чином: ПЧ-18 атакує великими силами, Шанхай всією командою захищається. Більше тайму Шанхаю вдавалося стримувати суперника, але на 5 хвилині другого тайму ПЧ-18 все-таки забило свій гол. Після пропущеного голу, Шанхай намагався змінити хід гри та мав для цього гарні моменти, але рахунок залишився не змінним. 1–0 — важлива перемога ПЧ-18.

Центральною зустріччю туру була гра між Локомотивом, який, маючи 16 очок в активі, до гри посідав першу сходинку турнірної таблиці та Вимпелом — друга сходина турнірної таблиці та 15 очок в активі. Вимпел гарно підготувався до гри, Локомотиву — не вдалося зібрати найсильніший склад. Протягом перших 15 хвилин матчу ініціативою володів Локомотив, створивши три сприятливі моменти для відкриття рахунку. Але поступово вимпелівці стали тією командою, яка грає першим номером. На початку другого тайму з штрафного вони спочатку зуміли відкрили рахунок у грі та через невеликий проміжок часу подвоїли свою перевагу. Здавалося, що гра зроблена. Але за 10 хвилин до кінця зустрічі Локомотив відіграє один гол. Хитка перевага в один м’яч на деякий час вносить знервованість у гру Вимпела, що допомагає Локомотиву створити ще декілька гарних моментів для того щоб зрівняти рахунок, який забезпечив би їм чемпіонство та в одній з контратак знову забиває Вимпел, встановлюючи остаточний рахунок у зустрічі — 3–1.

Отже, чемпіоном м. Шепетіки з футболу 8х8 серед чоловічих команд сезону осені 2017 року стала команда Вимпел. Друге місце посіла команда «Локомотив». Третє місце виборола команда «ПЧ-18».

Кращим бомбардиром турніру з 9 м’ячами став гравець команди «Вимпел» Рудий Олег.

Також команди своїм голосуванням визначали кращого гравця турніру. За підсумками голосування одразу двоє гравців набрали однакову кількість балів. Тому кращими гравцями чемпіонату м. Шепетіки з футболу 8х8 серед чоловічих команд сезону осені 2017 року стали: гравець команди «Локомотив» Максимчук Микола та гравець команди «ПЧ-18» Лисак Юрій. Кращими гравцями у своїх командах визнано: Вимпел — Рудий Олег, Локомотив — Максимчук Микола, ПЧ-18 — Лисак Юрій, Фортуна — Стасюк Олексій, Шанхай — Фещенко Олександр, ДП «ШРЗ» — Кирилюк Сергій, Поліція — Швець Віталій, в/ч А 3730 — Ребекевша Олександр.

Команди-призери, кращий бомбардир та кращі гравці турніру відзначені грамотами та кубками управління у справах сім’ї, молоді та спорту та ШМЦФЗН «Спорт для всіх». Кращі гравці команд та команди відзначені грамотами.

Турнір організовано та проведено спільно управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки МСГО «Шепетівська федерація футболу».

Більше інформації на сайті sportinshepet.at.ua.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Чемпіонат Іспанії з футболу та Ліга 1: трансферні новини січня
Кіберспортивний Profillerr — ваш вхід до світу вдосконалення в кіберспорті
У Шепетівці відбулися зимові розваги на лижах та санчатах
Збірна України перемогла команду Північної Македонії: огляд
Новак Джокович виграє титул «Мастера»

Читайте у цій рубриці



Шаблістка із Шепетівщини – бронзова призерка Кубка світу
Юнак із Шепетівки здобув для України першу медаль на чемпіонаті Європи зі снукеру
Спортсменки зі Славути ввійшли в трійку кращих скороходок України
У громаді на Шепетівщині в рамках загальнонаціонального проєкту відбулися змагання
Шева купив своє перше авто у ексгравця шепетівського «Темпу»
Ветерани волейболу із Шепетівки здобули срібло обласного турніру
FacebookTelegramViberWhatsAppX