Шепетівчанин Владислав Гордійчук став бронзовим призером Чемпіонату України з боксу серед молоді

Із 6 по 11 жовтня 2020 року у Хмельницькому відбувся чемпіонат України з боксу серед молоді. Участь у змаганнях взяли понад 160 найсильніших боксерів з усіх куточків нашої держави. До складу збірної команди Хмельницької області увійшли Гордійчук Владислав, Дудар Максим, Пашковський Ілля, Голубчик Владислав вихованці відділення боксу Шепетівської ДЮСШ під керівництвом тренера — викладача Алтуняна Максима Олеговича.

Лише два представники збірної команди Хмельницької області змогли пробитися до півфінальної частини чемпіонату, один з яких боксер з Шепетівки Гордійчук Владислав у ваговій категорії 75 кг.

У півфіналі йому протистояв представник Харківської області Тогобицький Ілля. Уході напруженого двобою судді надали перевагу харків’янину. Отже, Гордійчук Владислав здобув бронзову нагороду Чемпіонату України з боксу серед молоді у ваговій категорії 75 кг.

Слід зазначити, що Голубчик Владислав посів 5 місце у ваговій категорії 52 кг та виконав норматив кандидата в майстри спорту України з боксу.

Варто зазначити, що відрядження спортсменів та супроводжуючого тренера здійснювалося за рахунок «Програми розвитку фізичної культури та спорту в місті Шепетівка».

«Вітаємо Владислава та його тренера з яскравим виступом та бажаємо нових спортивних звершень на міжнародному рівні!» — написала Шепетівська міська рада на своїй сторінці у фейсбуці.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppTwitter

Новини партнерів


4 коментарі до статті «Шепетівчанин Владислав Гордійчук став бронзовим призером Чемпіонату України з боксу серед молоді»

  1. Вітаємо Влада.Молодець!!!!

  2. Аліна Кондратюк коментує:

    Супер

  3. Tetyana Yarmolyuk коментує:

    👍👏🇺🇦🏆🥉

  4. Tetyana Yarmolyuk коментує:

    Молодець!!!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності


Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Читайте у цій рубриці