Шепетівчани масово не займаються фізичною культурою

Шепетівчани масово не займаються фізичною культурою

Спортивні майданчики, школи, магазини, секції, товари — у Шепетівці ще не користуються шаленим попитом у містян. Для дорослих все, що пов’язане зі спортом, пов’язано зі шкільним уроком фізкультури. Вони, за рідким винятком, у повсякденному житті не знаходять часу на заняття фізкультурою.

— Під час обідньої перерви кілька разів на тиждень відвідую зал для тренувань, — розповів працівник банку Вадим. — Ще з дитинства люблю тренуватися. Вдома для дітей встановив турнік, грушу. Шкода, що їм цікавіше гратися в комп’ютерні ігри.

На спортивному майданчику на проспекті Миру порожньо. На ній перебуває лише один хлопчик. 10-річний Ілля Обущук після занять у школі приходить на спортивний майданчик поблизу будинку, в якому віднедавна мешкає родина.

Шепетівчани масово не займаються фізичною культурою

— Раніше я частіше грався в ігри на телефоні, — пояснює хлопчик. — На літніх канікулах у бабусі на Рівненщині більше грався з друзями на стадіоні. Вирішив почати тренуватися, щоб бути здоровим. Мій тато теж раніше займався спортом.

Молодь розуміє, що світ змінюється. Для особистого успіху потрібно здоров’я і витривалість. Один із чинників, який цьому сприяє, — зайняття спортом.

Шепетівчани масово не займаються фізичною культурою

— Спорт — мотивує, — ділиться своїми думками Сергій Столярчук, курсант 4-го курсу Хмельницької прикордонної академії, після занять у фітнесклубі. — Зайняття спортом допомагають у розвитку як фізичному, так і ментальному.

Найнеобхідніший для занять інвентар можна придбати у відділах спортивних товарів. Їх у Шепетівці кілька. Власник одного з них Валентин пояснює:

Шепетівчани масово не займаються фізичною культурою

— Спортивні товари шепетівчани переважно купують в Інтернеті. Наші постійні покупці ті, хто тільки починають або регулярно займаються спортом. Хлопчакам купують все необхідне для тренувань із боксу або футболу.

Чи чули ви колись про Бластери Nerf? Це чудовий різновид активного відпочинку чи гри та гарна альтернатива комп’ютерним стрілялкам. Це ігрова зброя від компанії Hasbro і на відміну від саморобних луків та рогаток цілком безпечна, так як стріляє зарядами з м’якої піни. Битва з такими бластерами — це і захоплююча гра, і справжій спорт. Вони бувають різних типів та розмірів: арбалети, автомати, гвинтівки тощо. Оберіть свою зброю із каталога за адресою: https://nerfblaster.com.ua/blastery-nerf

Одна знайома розповіла, що в Іспанії звернула увагу, як мешканці маленького містечка ввечері масово прогулюються. Поцікавилася у дочки, яка там проживає, чому так людно на вулицях. Була здивована її поясненням. В Іспанії на прийом до лікаря не попадеш, якщо не відвідуєш місцевий спортивний зал або басейн. Лікарі заохочують громадян до активного способу життя.

Фізична культура — загальновідомо, що це крок до здоров’я. Фахівці радять займатися не лише здоровим людям, але в помірному режимі виконувати вправи корисно і для хворих. Кожний, хто хоче зберегти власне здоров’я, має про це пам’ятати.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


1 коментар до статті «Шепетівчани масово не займаються фізичною культурою»

  1. Victoria Maysuradze коментує:

    Бо в старших класах фізруки всю любов і бажання відіб’ють.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Що таке добавки DIM?
Як контактні лінзи впливають на здоров’я очей та що потрібно знати про це
Вітамін D3 та морський колаген: потужний дует для здоров’я кісток та шкіри
Особливості облаштування безпечних дитячих майданчиків з амортизуючим гумовим покриттям
Чим небезпечна нестача вітамінів в організмі людини?
Комплекси мультивітамінів для дітей: Ключ до правильного розвитку та здоров’я

Читайте у цій рубриці



У Шепетівській виправній колонії відбувся футбольний матч між командами співробітників та засуджених
Київський півмарафон Незламності шепетівчанка подолала за 1 годину 40 хвилин
Сім’я з Шепетівки посіла третє місце в обласних змаганнях «Тато, мама, я — спортивна сім’я»
Чирлідери Шепетівки вирушили за чемпіонським титулом
Дівчата з Шепетівки здобули першість на фестивалі легкоатлетичного триборства
Шаблістка із Нетішина здобула бронзу на чемпіонаті України
FacebookTelegramViberWhatsAppX