Вихідними відбувся фестиваль шахів «Шепетівка-2017»

Вихідними відбувся фестиваль шахів «Шепетівка-2017»

З нагоди 26-ої річниці Незалежності України та в рамках традиційного шахового фестивалю «Шепетівка-2017» в нашому місті 19-20 серпня пройшов відкритий чемпіонат Хмельницької області зі швидких шахів.

У турнірі взяли участь 30 шахістів із різних куточків Хмельницької області (Хмельницького, Кам’янець-Подільського р-на, Славути, Старокостянтинова, Полонного, Нетішина та Шепетівки), а також гості з Рівненської та Житомирської областей.

Турнір проводився за швейцарською системою у 9 турів. Контроль часу — 20 хвилин з додаванням 5 секунд на хід, починаючи з першого, кожному гравцю до кінця партії.

Змагання пройшли у непростій боротьбі, що і підтвердилося підсумковою таблицею. Так, після фінального туру одразу троє шахістів набрали однакову кількість очок — по шість. Лише за другим додатковим показником бронзовою призеркою чемпіонату стала майстер спорту з міста Хмельницького Анастасія Зінгайло. Друге місце з 8 очками виборов кандидат у майстри спорту — наш земляк Володимир Янюк. На півочка його випередив та став чемпіоном області з швидких шахів майстер спорту з міста Старокостянтинів Нечаєв Андрій.

Вихідними відбувся фестиваль шахів «Шепетівка-2017»

Також у турнірі визначалися кращі у категоріях: серед юнаків, жінок, ветеранів та ветеранів м. Шепетівки. Кращою серед жінок стала Анастасія Зінгайло. Хотілося б зазначити, що подібний очковий результат також продемонструвала Кручак Леся з міста Бердичів. Більше того, в очній зустрічі вона зуміла перемогти Анастасію. Кращий результат серед ветеранів вже не одноразово в шепетівських турнірах демонструє представник із міста Нетішина Володимир Іванов. Серед юнаків кращим став полончанин Дмитро Потапчук. Кращий результат серед шепетівських ветеранів продемонстрував Віктор Охрімець.

Призерів змагань нагородили грамотами Хмельницької обласної федерації шахів та призами від спонсора змагань активного шахіста Шепетівщини, а на даний час виконуючого обов’язки президента Федерації шахів м. Шепетівки Руслана Тарасюка. Також призерів турніру відзначили медалями, а переможець — кубком від управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

Змагання організовано та проведено Хмельницькою обласною федерацією шахів, федерацією шахів м. Шепетівки, Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



У Шепетівці виявили стихійне сміттєзвалище
У Шепетівці судили матір школяра, який поставив синці дівчинці
У Шепетівці попрощалися зі снайпером, який був взірцем мужності й патріотизму
Міський голова Шепетівки показав наслідки нічної атаки
Де у Шепетівці набрати води
Шепетівка залишилася без води та електрики, а у Хмельницькому є жертви: жахливі наслідки атаки

Читайте у цій рубриці



Шаблістка із Шепетівщини – бронзова призерка Кубка світу
Юнак із Шепетівки здобув для України першу медаль на чемпіонаті Європи зі снукеру
Спортсменки зі Славути ввійшли в трійку кращих скороходок України
У громаді на Шепетівщині в рамках загальнонаціонального проєкту відбулися змагання
Шева купив своє перше авто у ексгравця шепетівського «Темпу»
Ветерани волейболу із Шепетівки здобули срібло обласного турніру
FacebookTelegramViberWhatsAppX