Стартував чемпіонат міста з футболу 8×8

Стартував чемпіонат міста з футболу 8×8

Шостим туром продовжився відкритий чемпіонат міста Шепетівки з футболу 8×8 серед чоловічих команд, 10 травня.

Нагадаємо, що даний турнір розпочався восени 2016 року та проводиться у два кола за системою осінь-весна. Останні матчі пройдуть у липні 2017 року. У турнірі беруть участь 8 команд: «Ірбіс», «Локомотив», «Вимпел», «Цукровик», «ШРЗ», ФК «Шанхай», «Фортуна» та «Славутич». Всі команди складаються з любителів футболу, які люблять проводити свій вільний час граючи у цю чудову гру. Команди створені або на базі певних підприємств, наприклад: кістяк команди «Локомотив» складають працівники Локомотивного депо, «Вимпел» — Шепетівська виправна колонія №98, «ШРЗ» — Шепетівський ремонтний завод. Також команди створені і за місцем проживання гравців: «Цукровик» — район цукрового заводу, «Славутич» — район школи №6, «Шанхай». «Ірбіс» — збірна шепетівських та нетішинських любителів футболу, «Фортуна» — шепетівські любителі даної гри.

Повернемося до 6 туру.

Тур розпочався іграми між командами «Ірбіс»-ФК «Шанхай» та  «Цукровик»-«Фортуна».

У першому таймі гра між командами «Ірбіс» та ФК «Шанхай» проходила у спокійному темпі з незначною перевагою «ірбісівців», які краще створювали хоч і поодинокі, але досить небезпечні моменти біля воріт суперника, при цьому надійно граючи біля своїх воріт. Застосована тактика на 10 хвилині гри принесла перші плоди: голом відзначився Гаврилюк Дмитро, який першим встиг на добивання після потужного удару одного зі своїх партнерів; перший удар воротар парирував перед собою. До кінця першого тайму гра не змінилася. У другому таймі «шанхаївці» більш сміливіше пішли у перед, мали декілька гарних моментів, але «ірбісівці», граючи від захисту, зуміли ще три рази вразити ворота суперника. Отже остаточний рахунок гри 4-0 на користь команди «Ірбіс».

Друга гра дня видалася ще більш результативною. Фортунівці не змогли вчасно зібратися в повному складі, тому були вимушені розпочинати гру в меншості, що не завадило їм першими відкрити лік численним голам, які були забиті у даному матчі. Цукровики швидко відігралися та на перерву пішли вже ведучи у рахунку 3-2 на свою користь. Загалом гра була відкритою, м’яч рідко затримувався у центрі поля. За 5 хвилин до закінчення матчу цукровики перемагали з рахунком 7-2, але фінальний свисток судді зафіксував остаточний рахунок гри – 7-5 на користь команди «Цукровик».

У другому дні туру зустрічалися команди «Славутич»-«ШРЗ» та «Локомотив»-«Вимпел».

У грі між командами «Славутич» та «ШРЗ» довго зберігався нічийний рахунок – 0-0. Гра проходила в інтенсивному темпі з великою кількістю єдиноборств на кожному клаптику поля. Славутичани ще не здобули жодного очка і, здавалося, у даній грі мали гарні шанси на здобуття перших балів: у другому таймі вони першими зуміли «розпечатати» ворота суперника. Але за декілька хвилин гравці команди «ШРЗ» зуміли провести свій м’яч у ворота суперника, а в кінці гри взагалі вирвали перемогу – остаточний рахунок гри 2-1 на їх користь.

Центральною грою туру та чемпіонату загалом була гра між командами «Локомотив» та «Вимпел». Обидві команди ставлять своєю ціллю перемогу у турніру. Але перед початком гри Локомотив випереджав Вимпел на три очки, тому «вимпелівцям» потрібно було лише перемагати. Гра виявилася дуже цікавою за змістом та інтригою розвитку подій. Вже з перших хвилин Локомотив почав насідати на своїх суперників, що на 5 хвилині призвело до обрізки в обороні Вимпела та контратаки суперника, в якій голом відзначився Денис Денисюк. Локомотив повів у рахунку. Але не пройшло і хвилини, як «вимпелівці», в першій же атаці після розведення м’яча у центрі поля, зрівняли рахунок — голом відзначився Роман Свірщук. Після цього Локомотив знову став більше володіти м’ячем та загрожувати воротам суперника, що на 10 хвилині призвело до другого голу у ворота «вимпелівців» — голом з дальньої дистанції знову відзначився Денисюк Денис.

До кінця першого тайму «вимпелівці» поступово перехопили ініціативу, а «локомотивці» стали більше грати від захисту. Другий тайм розпочався так як і закінчився перший — «Вимпел» атакує, «Локомотив» грає від оборони. До 9 хвилини другого тайму команди обмінюються декількома небезпечними моментами та на 10 хвилині гри після розіграшу кутового «вимпелів ці» дограють момент до кінця і проводять свій другий м’яч у грі — відзначився Олександр Забейда. Ще через 5 хвилин знову Олександр Забейда красивим ударом з далеку та з розвороту в дальній кут воріт суперника забиває свій другий гол та виводить свою команду вперед — рахунок стає 3-2 на користь «Вимпела».

Кінець гри «Локомотив» проводить в атаках, команди почергово мають стовідсоткові моменти для покращення свого ліку забитих голів у даній грі та фінальний свисток судді фіксує перемогу «Вимпела» – 3-2.

Отже, після 6 туру лідером змагань залишається команда «Ірбіс», яка у своєму активі має 16 очок, друге та третє місця ділять команди «Локомотив» та «Вимпел» — по 13 очок. Четвертою з 10 очками йде команда «Цукровик», 5 місце посідає команда «ШРЗ» (7 очок), 6 місце — ФК «Шанхай» (5 очок), 7 місце — «Фортуна» (4 очки) та 8 місце — «Славутич».

Змагання організовано та проводяться спільно управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

Ігри команд проводяться по вівторках та середах з 18:00 на стадіоні «Локомотив». Можуть бути і перенесення, тому вболівальникам радимо слідкувати за тим що відбувається у турнірі на сайті sportinshepet.at.ua

Фотогалерея

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Євро 2024: відомі всі учасники фінального турніру
У парку Шепетівки до Дня закоханих облаштували фотозону
Чемпіонат Іспанії з футболу та Ліга 1: трансферні новини січня
У Хмельницькому відкрили фотовиставку, де представлено роботи 17 фотографів з 11 країн світу
У Шепетівці відбулися зимові розваги на лижах та санчатах
На Хмельниччині 13-річні познущалися над ученицею та виклали фото в «Інстаграм»

Читайте у цій рубриці



Київський півмарафон Незламності шепетівчанка подолала за 1 годину 40 хвилин
Сім’я з Шепетівки посіла третє місце в обласних змаганнях «Тато, мама, я — спортивна сім’я»
Чирлідери Шепетівки вирушили за чемпіонським титулом
Дівчата з Шепетівки здобули першість на фестивалі легкоатлетичного триборства
Шаблістка із Нетішина здобула бронзу на чемпіонаті України
Юний боксер із Шепетівської ТГ став чемпіоном Всеукраїнського турніру з боксу
FacebookTelegramViberWhatsAppX