Ліцеїсти стали лідерами змагань із футзалу

Ліцеїсти стали лідерами змагань із футзалу

Міські змагання з футзалу серед команд юнаків 6-7 класів пройшли 22-23 лютого. Перемогла команда НВК №1.

Участь у турнірі взяли команди загальноосвітніх шкіл нашого міста: НВК№1, СЗОШ№2, НВК№3, школи-інтернату, ЗОШ№4, ЗОШ№3, ЗОШ№6 та школи-гімназії. Команди були поділені на дві групи, в яких за підсумками ігор по коловій системі, дві кращі команди потрапляли до півфіналу, де змагалися з командою з іншої групи за право грати у фіналі.

Ліцеїсти стали лідерами змагань із футзалу

Змагання пройшли у дружній атмосфері і, як вже зазначалося, з великим у всіх бажанням продемонструвати усі свої найкращі здібності. Подекуди події на майданчику розвивалися дуже драматично і перемоги здобувалися в останні секунди гри. Так, наприклад, в одній з півфінальних ігор між собою зустрічалися команди НВК№3 та СЗОШ№2. Ведучи у рахунку з перших секунд гри, команда НВК№3, хоча і докладаючи чималих зусиль, але, здавалося, впевнено втримувала свою хитку перевагу. Та на останніх секундах гри гравці СЗОШ№2 спочатку зуміли зрівняти рахунок, а потім взагалі встигли забити ще один, але вже переможний гол. Розчаруванню гравців НВК№3 не було міри, та на гру за третє місце вони зуміли зібратися і перемогли своїх суперників  —  команду школи-інтернату з розгромним рахунком 6-0. В команди СЗОШ№2 все вийшло навпаки. Після важкої та емоційної гри з НВК№3 в фіналі їм не вистачило сил протистояти ще одному з фаворитів наших змагань — команді НВК№1. В підсумку, зустріч між ними завершилася перемогою останніх з рахунком 4-0. Отже, переможцями змагань стала команда НВК№1, друге місце виборола команда СЗОШ№2, третє місце посіла команда НВК№3.

Ліцеїсти стали лідерами змагань із футзалу

Команди-призери змагань та їх гравці нагороджені грамотами ШМЦФЗН «Спорт для всіх», команда переможець виборола кубок. Також усі півфіналісти турніру нагороджені футбольними м’ячами, які люб’язно надав любитель футболу та капітан дорослої команди «Ірбіс» Сергій Ліщук (його команда бере участь у різноманітних міських змаганнях з футболу). Організатори заходу та учасники висловлюють йому за це щиру подяку.

Захід організовали Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та за підтримки  Шепетівської ДЮСШ.

 

Для довідки

Футзал або міні-футбол — це командна спортивна гра з м’ячем у залі за участю двох команд, кожна з яких виходить на поле у складі 5 гравців, один з них воротар. На відміну від інших видів футболу, гра відбувається на майданчику з твердим покриттям. У футзалі користуються меншим за розміром м’ячем із меншим відскоком, ніж звичайний футбольний м’яч. За правилами футзал нагадує футбол. У грі наголошуються імпровізація, креативність та техніка, контроль м’яча та передачі в обмеженому просторі. Все це робить футзал швидким та видовищним видом спорту. Це також підтвердили і наші змагання. І хоча участь в них брали юнаки, які тільки починають свій спортивний шлях, в їх грі можна було спостерігати: і вміле володіння м’ячем, і гарне бачення поля, розуміння командної гри та велике бажання перемогти.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Хмельниччині відмінено 8 процедур закупівель та розірвано 6 чинних договорів: у чому справа
Сім’я з Шепетівки посіла третє місце в обласних змаганнях «Тато, мама, я — спортивна сім’я»
Віддали останню шану воїну з позивним «Маріуполь», якому Шепетівка припала до душі
У Шепетівці ліквідовують аварійну ситуацію з водопостачанням
«Земля три дні ворушилась… А потім все стихло»: спогади про закатованих у Шепетівці
У Шепетівці зафіксували температурний рекорд

Читайте у цій рубриці



У Шепетівській виправній колонії відбувся футбольний матч між командами співробітників та засуджених
Київський півмарафон Незламності шепетівчанка подолала за 1 годину 40 хвилин
Сім’я з Шепетівки посіла третє місце в обласних змаганнях «Тато, мама, я — спортивна сім’я»
Чирлідери Шепетівки вирушили за чемпіонським титулом
Дівчата з Шепетівки здобули першість на фестивалі легкоатлетичного триборства
Шаблістка із Нетішина здобула бронзу на чемпіонаті України
FacebookTelegramViberWhatsAppX