Любарці у вихідні приїздили за реваншем

Любарці у вихідні приїздили за реваншем

Не минуло і двох тижнів, як знову в парку відпочинку відбулася товариська зустріч любителів хокею міста Шепетівки та смт Любара (Житомирська область). Гру хокеїсти присвятили 73-й річниці визволення міста Шепетівки від фашистських загарбників.

Зазначимо, що тижнем раніше обидві команди вже зустрічалися у Новоград-Волинському і тоді перемогу святкували наші земляки з рахунком 7-1. Отож любарці приїхали за реваншем.

Турнір таки зібрав чималу кількість глядачів, які протягом усієї гри, не зважаючи на мороз, підтримували своїх улюбленців.

Любарці у вихідні приїздили за реваншем

Сам матч проходив в інтенсивному темпі з великою кількістю боротьби на кожному клаптику поля, що і підтвердив розвиток подій.  Протягом першого періоду команди обережно намагалися йти у перед, більше уваги приділяючи захисту, тому основна боротьбі проходила в центрі. Але в одній з контратак на 7 хвилині гри шепетівчанам вдалося відкрити рахунок. Любарці відразу забажали відігратися та протягом наступних 5 хвилин, пропустили ще дві шайби. Рахунок став 3-0 на користь шепетівчан. В цей період гра гостей в атаці в основному будувалася на ударах з далеку: один з таких ударів на 15 хвилині першого періоду дозволив їм відіграти одну шайбу та ще за дві хвилини рахунок став 3-2. Але за хвилину до кінця періоду шепетівчани також дальнім ударом зуміли збільшити розрив до двох голів та пішли на перерву з рахунком 4-2 на свою користь. На початку другого періоду  шепетівчани пішли на штурм воріт суперника та вже до 5 хвилини гри збільшили рахунок майже до розгромного – 6-2. Та в заключній п’ятихвилинці любарці провели свої дві шайби і перед третім заключним періодом перевага шепетівчан знову скоротився до 2 шайб. Останній період виявися найбільш важким для обох команд та цікавим для глядачів. Вже на третій хвилині періоду любарці забили свою п’яту шайбу та скоротили відставання від шепетівчан до мінімуму – рахунок став 6-5. І хоча протягом часу, що залишився до кінця гри, команди мали моменти щоб забити ще не одну шайбу, але рахунок залишився не змінним. Вітаємо шепетівську команду любителів хокею з перемогою!

Любарці у вихідні приїздили за реваншем

Захід організовано самими любителями хокею нашого міста за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Подарунки командам надав депутат Шепетівської міської ради Петро Холява, за що хокеїсти та організатори заходу висловлюють йому щиру подяку.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



У Шепетівці виявили стихійне сміттєзвалище
У Шепетівці судили матір школяра, який поставив синці дівчинці
У Шепетівці попрощалися зі снайпером, який був взірцем мужності й патріотизму
Міський голова Шепетівки показав наслідки нічної атаки
Де у Шепетівці набрати води
Шепетівка залишилася без води та електрики, а у Хмельницькому є жертви: жахливі наслідки атаки

Читайте у цій рубриці



Шаблістка із Шепетівщини – бронзова призерка Кубка світу
Юнак із Шепетівки здобув для України першу медаль на чемпіонаті Європи зі снукеру
Спортсменки зі Славути ввійшли в трійку кращих скороходок України
У громаді на Шепетівщині в рамках загальнонаціонального проєкту відбулися змагання
Шева купив своє перше авто у ексгравця шепетівського «Темпу»
Ветерани волейболу із Шепетівки здобули срібло обласного турніру
FacebookTelegramViberWhatsAppX