У Шепетівці співала Ірина Федишин на підтримку «Української стратегії Гройсмана»

У Шепетівці співала Ірина Федишин на підтримку «Української стратегії Гройсмана»

У вівторок, 16 липня, на центральному майдані Шепетівки ледь умістилося велелюддя, від маленьких глядачів і слухачів, до сивочолих. Усі завітали на концерт відомої в Україні поп-співачки Ірини Федишин. До пізнього вечора містяни та гості міста не поспішали додому — разом зі співачкою співали українських пісень.

Це вже четверта зустріч з мешканцями краю Ірини Федишин. Тур Хмельниччиною вона розпочала з Волочиська, продовжила у Славуті, Старокостянтинові. А зовсім скоро співачку зустрічатимуть у Красилові та Кам’янці-Подільському. Такий чудовий святковий відпочинок організовано для жителів області за підтримки патрії «Українська стратегія Гройсмана».

— Україна зараз переживає нелегкий час, у нас всіх болить серце за події, які відбуваються, — звернулася до своїх шанувальників співачка. — Я сьогодні тут, бо вдячна команді Володимира Гройсмана за ті позитивні зміни, які відбулися за останні роки. Я україномовна співачка, у мене немає жодної російської пісні. І я щаслива, що йду цією дорогою. Тому всі ці зміни, які запровадив Уряд, для мене дуже важливі: це і підтримка українського кіно, української пісні, української мови… Мені дуже хочеться, щоб ці глибокі зміни утвердилися та розвивалися в майбутньому. Давайте всі разом поаплодуємо цій команді на чолі з Прем’єр-міністром, яка так багато зробила і для вашого краю!

У Шепетівці співала Ірина Федишин на підтримку «Української стратегії Гройсмана»

І сотні людей від душі аплодували. А вже за кілька секунд підспівували знайому, рідну пісню: «Це моя земля, це моя країна. Тут моя сім’я, тут моя родина…»

У Шепетівці співала Ірина Федишин на підтримку «Української стратегії Гройсмана»

Концерт Ірини Федишин у Шепетівці певною мірою став знаковим. Не лише тому, що він — на екваторі туру Хмельниччиною на підтримку «Української стратегії Гройсмана». А ще й тому, що одна з найхітовіших пісень співачки «Я хочу на Мальдіви» була написана саме у Шепетівці, у гримерці, під час концерту. І саме у Шепетівці вона звучала особливо потужно та енергетично наповнено.

У репертуарі співачки — щирі композиції про рідний край, батьківщину, родину, які давно полюбилися подолянам. А романтичні «Білі троянди» надихали на нові прекрасні почуття. Закохані підспівували, обійнявшись, старші — слухали з ностальгією про білу фату і чудові весільні квіти…

Проте найбільше та найгучніше, як зазвичай, підтримували патріотичні пісні. Адже у кожного болить душа за мирну долю України, за її успішне майбуття. Про це зізнавалися під час концерту пересічні мешканці.

— За останніх три роки за керівництва Володимира Гройсмана ми відчули дуже потужні зміни, — каже шепетівчанин Сергій Чорнописький. — У процесі децентралізації на Шепетівщині створено три ОТГ, у 17 селах провели якісне вуличне освітлення. Багато зусиль і коштів уряд спрямував на оновлення шкіл району. У Судилківській, до прикладу, відбулися неймовірні зміни: встановили нове обладнання, утеплили будівлю, скрізь зробили ремонти.

— Я дуже радий, що нарешті взялися за наші дороги, — розповідає Вадим Знайдюк. — На найпроблемнішому автошляху Старокостянтинівське шосе, до якого ніколи нікому не доходили руки, активно йде робота. Вже поклали верхній шар асфальту. Дуже важливою стала реформа децентралізації: Судилківська громада теж має змогу оновлювати автошляхи. Почали будувати дороги Городище — Судилків — Новичі — Серединці. Тож правду пишуть у газетах про досягнення уряду Гройсмана.

— Співаю для вас! Співаю разом із вами! — лунало зі сцени від популярної української співачки Ірини Федишин. До пізнього вечора тисячі людей насолоджувалися неперевершеною амосферою свята з самобутньою зіркою української естради.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

5 коментарів до статті «У Шепетівці співала Ірина Федишин на підтримку «Української стратегії Гройсмана»»

  1. Svetlana Simagina коментує:

    Гройсмана?его гнать надо в три шеи.

  2. 👎⛔

  3. Концерт розпочався з запізненням на 50 хв. Це є вияв поваги до виборців, до громадян? Навіть Президенти собі такого не дозволяють. І це при тому, що співачка була в своїй гримерці, тупо не хотіла вийти своєчасно….

  4. Ольга Лукащук коментує:

    Шкода, що багато співаків паклюжать свою репутацію, агетуючи за тих, кому народ зовсім не потрібен😟

  5. Ксюха Фещук коментує:

    Не стала на підтримку,а заплатили є різниця


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



До Героїв, які проходять лікування на Хмельниччині, приїхав KOZAK SYSTEM
Майстри влучного перфомансу зібрали друзів у Шепетівці
Афіша заходів в українських містах: електронні квитки та зручні сервіси
Віктор Павлік 27 січня виступить у Хмельницькому! Романтикою і драйвом запалить усіх
Від «Вінні-Пуха» до «Сонця»: Арсен Мірзоян у суботу у Хмельницькому із вражаючим концертом
Концерти топових співаків: як вони проходять?

Читайте у цій рубриці



У Шепетівці вшанували велич духу Великого Кобзаря
Талановитих дітей із Шепетівки відзначили на конкурсі «Кришталева зірка»
Землячка відомого співака подарувала його раритетні фото музею на Шепетівщині
У Шепетівці відбувся перший кіносеанс військового хіта
У Шепетівці відбудеться кінопоказ фільму, в якому знялися спецпризначенці з Хмельниччини
Майстри влучного перфомансу зібрали друзів у Шепетівці
FacebookTelegramViberWhatsAppX