«Браво»! Дві перемоги у чемпіонаті України

«Браво»! Дві перемоги у чемпіонаті України

Нещодавно VII Чемпіонат України серед танцювальних колективів проходив У Палаці культури Київського Національного авіаційного університету. Шепетівку на чемпіонаті представляли вихованці студії спортивно-бального танцю «Браво».

Середня група виступила з постановкою «Корпорація міньйонів» і зайняла перше місце. Старші учасники ансамблю з «Пограбуванням в музеї» взяли Гран-прі .

— Особливістю організації цього чемпіонату стало те, що виступи оголошували тільки за номером участі. Тобто журі навіть не знало, яку область чи місто представляє той чи інший хореографічний колектив, — розповіла керівник ансамблю «Браво» Діана Кучер.

57 колективів з чотирнадцяти областей України взяли участь у чемпіонаті, а це — близько 3500 танцівників.

— Обидва номери дуже добре відпрацьовані. Головне завдання моїх учнів — показати силу та енергію танцю. І діти справилися з цим на відмінно, — прокоментувала виступи пані Діана.

Уявіть лише, який енергетичний вибух позитиву влаштувало двадцять чотири «міньйони» для глядачів. Інший номер «Пограбування у музеї» також хореограф відзначила, як досить важку і насичену композицію. Вона поєднує в собі змістовний сюжет, який виконавці мовою танцю змогли успішно передати для глядача.

— На більшості фестивалів спортивно-бального танцю цінується саме присутність сюжету. Тобто, це має бути шоу, що містить історію з кульмінацією та розв’язкою. І старші мої учні завдяки досвіду та відпрацьованій майстерності здобули гран-прі цьогорічного чемпіонату, — додала Діана Кучер.

Варто відзначити, що до складу журі увійшли такі відомі люди, як телеведуча шоу «Танці з зірками» і майстер спорту зі спортивної гімнастики Лілія Ребрик, генеральний директор-художній керівник Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім. П. Вірського Мирослав Вантух, Руслан Махов, хореограф проектів «Майданс», «Голос країни», «Голос діти», постановник музичної премії M1 Musiс Awards of YUNA, учасник проекту «Танцюють всі» Віктор Befree.

Попри те, що участь у турнірах та змаганнях потребує коштів, а за нинішньої матеріальної скрути особливо це позначається на гаманці батьків, але діти продовжують танцювати і жадають нових перемог.

— Як правило, батьки їздять на виступи і бачать неймовірну віддачу праці власної, дітей та тренерів. Юнацький запал моїх учнів та прагнення до підкорення нових вершин лише заохочує батьків підтримувати заняття танцями, — на завершення додала пані Діана.

Поповнення власної скарбнички майстерності та нових вмінь — ще одна складова до успіху. Тому керівник колективу «Браво» часто запрошує досвідчених тренерів для проведення семінарів з сучасної хореографії та латиноамериканської програми. Два роки досвідчений тренер хореографії Олександр Цвєтков  дає майстер-класи для учнів студії спортивно-бального танцю.

Невгамовні, юні та сповнені енергією весни, вихованці студії живуть у ритмі запального танцю. Вони вже готуються до нових перемог.  Адже у травні ансамбль «Браво» візьме участь у міжнародному фестивалі «Арт-весна», який відбудеться у Києві.

Ми бажаємо всім учасникам яскравих перемог і нових здобутків!

Фотогалерея

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Спортсменки зі Славути ввійшли в трійку кращих скороходок України
У парку Шепетівки до Дня закоханих облаштували фотозону
Екс-вчитель танців завантажував та зберігав дитячу порнографію: інцидент у сусідній із Хмельниччиною області
У Хмельницькому відкрили фотовиставку, де представлено роботи 17 фотографів з 11 країн світу
На Хмельниччині 13-річні познущалися над ученицею та виклали фото в «Інстаграм»
У Шепетівці завдяки мистецькій ініціативі зібрали гроші для підсилення Сталевого кордону

Читайте у цій рубриці



У Судилкові під час вшанування пам’яті геніального митця збирали гроші на ЗСУ
Дитячий оркестр із Шепетівщини присвятив виконання «Ой, у лузі червона калина» для ЗСУ
У Шепетівці улюблене місце читайликів зазнало вражаючих змін
Шепетівка приймає тур фестивалю-огляду «Шевченко 4.5.0»
У Шепетівці вшанували велич духу Великого Кобзаря
Талановитих дітей із Шепетівки відзначили на конкурсі «Кришталева зірка»
FacebookTelegramViberWhatsAppX