Як шепетівчани стали чарівниками для однієї маленької дівчинки

Як шепетівчани стали чарівниками для однієї маленької дівчинки

Діти — наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє… Заради дітей, ми готові на великі подвиги, заради їхніх посмішок ми готові, стати добрими чарівниками і дарувати їм свою любов та підтримку…

Півтора тижні тому шепетівчани стали чарівниками для однієї маленької дівчинки — Валерії Решетарчук, яка бореться за життя зі страшною онкологічною хворобою. На її операцію триває збір коштів…

18 червня їй виповнилося всього 11 років! А ви знаєте про що мріє ця дівчинка у свій день народження? Вона просто хоче жити. Їй не потрібно новомодних ґаджетів та крутих іграшок. Їй потрібно найцінніше — життя, здорове та повноцінне.

Так, у неї зараз немає свята з друзями, немає святкового столу та родини за ним, є лише холодні стіни лікарняної палати. Але вона вірить, що наступний день народження проведе у родинному колі.

Ми знаємо, що її мрія обов’язково здійсниться і скоро вона буде поряд з нами. Нехай почують нас небеса і дарують найсильнішого янгола охоронця для нашої іменинниці. Янгол — це символ добра, любові та захисту. У кожного з нас є власний ангел. І кожен може стати ангеликом для іншого на землі, просто подарувавши свою віру та підтримку для ближнього, який так потребує допомоги. Святкування заради порятунку життя ось під яким гаслом наша громада об’єдналась у цей день.

Шепетівчани, гості міста, міська влада, приватні підприємці, волонтери, дитячі колективи юнацької творчості та всі небайдужі долучаються до збору коштів. Усіх нас об’єднує єдина мета — порятунок життя Валерії. І з нагоди дня її народження Шепетівка танцює, веселиться і водночас робить добру справу! На свято прийшли привітати та підтримати дівчинку найкращі колективи Шепетівки та Славути зі своїми шоу-програмами. Волонтери та підприємці міста організували благодійний ярмарок, усі виручені кошти перерахують на лікування маленької Валерії.

Найдивовижніші Мильні бульбашки — символ безтурботного щастя. На святі заради життя діти й батьки пускали мильні бульбашки та були безмежно щасливі. А коли Валерія повернеться додому, також із задоволенням порине у цю казку, ми у це віримо.

Усією громадою саме у цей день загадали одне на всіх бажання — Лєрочка, живи! Ми подаруємо тобі твою мрію, ти неодмінно будеш здоровенькою, а кожна гривня наближає до омріяного подарунку, до порятунку життя Валерії.

Шепетівчани ще раз довели, що здатні об’єднатись та бути небайдужими до біди земляків.

На жаль, часу катастрофічно мало, а кожна гривня — на вагу золота. Проте, усі ми разом є незламною силою, яка створить диво для маленької дівчинки.

Валерії Решетарчук терміново потрібна трансплантація кісткового мозку. Це — дороговартісна операція (180 тис. євро, яка планується в Німеччині). У сім’ї скрутне матеріальне становище: мама виховує двох доньок одна. Адже тато помер два роки тому теж від онкології.

Кошти потрібно зібрати за два місяці.

Реквізити мами:
(Решетарчук Наталія Іванівна, тел. (097) 942-56-42)

5168 7450 3058 9300 (грн)

5168 7450 3055 5442 (євро)

5168 7450 2059 5127 (долар)

МОНОБАНК:

4441 1144 2213 8378
(Решетарчук Анастасія Олександрівна, сестричка)

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Стример родом із Шепетівщини та Надя Дорофєєва зібрали понад 6 мільйонів для ЗСУ та Чернігова
На Хмельниччині патрульні допомогли порушнику комендантської години
На Хмельниччині посадовець ВЛК вимагав гроші за «списання» пораненого військовослужбовця
На Шепетівщині внаслідок негоди затопило будинок та прилеглу територію
У Нетішині організували ярмарок, аби зібрати гроші на пікап для військових
Воїни-лісівники із Шепетівщини тримають оборону на Запоріжжі

Читайте у цій рубриці



На Шепетівщині очільник єпархії зібрав священників ПЦУ
Молодіжна рада Шепетівки знайомилася з писанкарством у майстерні «Кральова»
На Шепетівщині мешканці ведуться на вигадані соціальні виплати
У Шепетівці затвердили нові тарифи на ритуальні послуги
У медзакладі Славути оперували пацієнтку, залучивши команду лікарів-травматологів з Тернополя
Підприємство у Шепетівці отримало атестат про технічну компетентність
FacebookTelegramViberWhatsAppX