Море Дарунків. У Шепетівці відкривається оновлений ТЦ «Епіцентр»

Море Дарунків. У Шепетівці відкривається оновлений ТЦ «Епіцентр»

Мережа торговельних центрів Епіцентр 19 червня офіційно відкриває після оновлення відразу два ТЦ — у Запоріжжі та Шепетівці Хмельницької області.

У Запоріжжі національна мережа оновила свій перший в місті торговельний центр на вулиці Запорізькій, 1В. Компанія відкрила його ще в 2010 році, а тепер реформатувала об’єкт, представивши у ньому інноваційні торгові концепти формату shop in shop.

Загальний асортимент товарів у двоповерховому ТЦ налічуватиме близько 170 000 артикулів, а найбільшими торговими відділами стануть Сад та город (понад 2000 кв. м), Вироби з дерева (1730 кв. м) і Будівельні матеріали (1640 кв. м). Значну площу також займатимуть відділи Покриття для підлоги (1300 кв. м), Сантехніка (1360 кв. м). Продуктовий магазин Food Market буде реалізований у розширеному форматі площею 1450 кв. м. Це дасть змогу представити не тільки великий асортимент товарів першої необхідності, а й продукцію власного виробництва та повноцінний фуд-корт. Останній представлений в новому для мережі форматі. Зона їжі та відпочинку оформлена в испанському стилі, відвідувачі зможуть замовити готові страви та напої.

Серед інших великих магазинів формату shop in shop у ТЦ вже працює супермаркет побутової техніки та електроніки ЦЕ ТЕ, дитячий магазин E.Pic, Центр Кераміки, Центр Меблів і галерея Деко, яка запропонує покупцям широкий асортимент товарів для дому: посуду, текстилю, подарунків. Також в ТЦ з’явиться зоомагазин Lapki, Аптека 100+, зона Military з товарами для мисливства та рибальства, канцелярський shop in shop Пиши Малюй, швейцарський бренд спортивних товарів Intersport, Салон Дверей, Студія Світла та інші.

Торговельний центр забезпечить і додаткові сервіси для покупців: послуги форматно-розкрійної дільниці, пересадку квітів, тонування фарб, оверлок, врізку отворів під мийки, ФРД і доставку товарів. В окремому магазині Ключмайстер можна буде замовити виготовлення ключів, Дім Води запропонує клієнтам комплексне вирішення проблем з питною водою, а сучасний Центр видачі замовлень інтернет-магазину наближатиме місцевих споживачів до майже 1,5-мільйонного асортименту товарів з різних категорій на сайті epicentrk.ua.

Загальна площа ТЦ складатиме майже 20 000 кв. м, торгова — 16 600 кв. м. Ще близько 7 500 кв. м займатиме перша в Запоріжжі Drive Арена, на яку можна буде заїхати на авто і завантажити товар, не заходячи в ТЦ. В основному тут будуть представлені товари для будівництва: сипучі матеріали, гіпсокартон, цегла, плитка тощо.

ТЦ в Шепетівці розташований на Старокостянтинівському шосе, 38-Б. В рамках оновлення Епіцентр розширив загальну і торгову площу торговельного центру більш ніж у 1,5 рази — до 6000 кв. м і 5800 кв. м відповідно. Цей проект цікавий тим, що компанія вперше провела розширення ТЦ оптимального формату. Це було зроблено для того, щоб представити в ТЦ останні торгові концепти рітейлера, в тому числі Food Market та Аптеку 100+.

Загальний асортимент ТЦ після розширення складатиме близько 42 000 артикулів, а найбільшими відділами стануть Будівельні матеріали (650 кв. м), Food Market (500 кв. м), Вироби з дерева (450 кв. м) і Деко (320 кв. м). В торговельному центрі також можна буде придбати товари для саду та городу, інструменти, автотовари, меблі, декор, сантехніку, вироби з металу і дерева, дитячі та спортивні товари, замовити послуги форматно-розкрійної дільниці та адресну доставку товарів. Крім того, на території працюватиме затишна кав’ярня, де покупці зможуть насолодитися запашною кавою та хрумкими круасанами.

В межах реконструкції Епіцентр розширив парковку, оновив асфальтне покриття поблизу ТЦ та на території прилеглого Автовокзалу, зробив пішохідні доріжки. Біля торговельного центру обладнали відкриті майданчики з товарами для будівництва та саду.

— Ми прагнемо постійно покращувати споживацький досвід, надавати українцям доступ до широкого асортименту товарів за доступними цінами та поліпшувати якість надання послуг. Тому оновлення мережі торговельних центрів — одна із стратегічних цілей групи компаній Епіцентр на найближчі роки. При цьому особливу увагу будемо приділяти розвитку мережі в регіонах України, оскільки таким чином компанія робить вагомий внесок в розвиток громад і територій, — прокоментував відкриття заступник генерального директора, директор з роздрібної торгівлі ТОВ «Епіцентр К» Володимир Гончаров.

За його словами, оновлені ТЦ будуть забезпечувати роботою 650 працівників (570 в Запоріжжі та 80 у Шепетівці), які отримають офіційне працевлаштування, комфортні умови праці та вищий за середньоринковий рівень заробітних плат. При цьому міський та державний бюджети щорічно отримуватимуть мільйони гривень податкових надходжень. За підрахунками компанії, ТЦ в Запоріжжі сплачуватиме близько 44 млн грн податків на рік, тоді як торговельний об’єкт в Шепетівці — 29 млн грн.

Довідка

Епіцентр — лідер ринку роздрібної торгівлі України з повністю вітчизняними інвестиціями. Станом на червень 2021 року торгова мережа компанії налічує 66 торговельних центрів «Епіцентр» та 10 гіпермаркетів «Нова лінія», які щорічно відвідують майже 65 млн покупців.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



У Шепетівці розгорівся скандал через виставку екзотичних тварин
У Славуті крадій «зі стажем» не втримався знову
Вдалося знайти рідних дитини, яку залишили напризволяще у сусідній із Хмельниччиною області
У сусідній із Хмельниччиною області мати лишила маленьку дитину в торговому центрі: її рідних відучора шукають полісмени
Сьогодні вдень на Закарпатті зафіксували землетрус
Чи мають право охоронці в торгових закладах перевіряти особисті речі?

Читайте у цій рубриці



В одній із громад Шепетівщини до бюджету не надійшло майже 7,5 млн грн земельного податку
У Шепетівці стартував цікавий проєкт із рослинництва: що про це відомо
На Шепетівщині збирали представників служб таксі
Цікаво та корисно: міжнародний борщ готували на Шепетівщині
Загиблих на війні солдатів із Шепетівщини Президент України нагородив орденами
Ряд важливих питань розглянули на засіданні виконкому в Нетішині
FacebookTelegramViberWhatsAppX