У селі Ізяславської громади на 4 вулицях відновили освітлення

У селі Ізяславської громади на 4 вулицях відновили освітлення

Наразі тривають роботи щодо розширення та удосконалення системи вуличного освітлення населених пунктів Ізяславської територіальної громади. З метою забезпечення комфортних умов проживання для жителів усіх населених пунктів громади керівництвом проводиться відповідна робота щодо розширення мережі вуличного освітлення.

Завдяки раціональному підходу до використання бюджетних та залучених коштів нещодавно було відновлено вуличне освітлення на вулицях села Білогородка: Центральна, Ізяславська та частини вулиць Суботіна і Рибалки. Загальна протяжність відновленої лінії становить 2300 м. Протягом п’яти робочих днів відновили лінію електропередач та встановили 37 ліхтарів вуличного освітлення. Виконало роботи комунальне підприємство «ЖИТЛОСЕРВІС» Ізяславської міської ради. Фінансування робіт здійснювалось за рахунок: Філія «Рідний край» ПрАТ «Зернопродукт МХП» спільно з Благодійним фондом «МХП —ГРОМАДІ» — 24,0 тис. грн, ФОП Кушнірук І. І. — 8,0 тис. грн, ТОВ «РОДОВІД» — 11,0 тис. грн, кошти жителів села — 3,0 тис. грн та 10,0 тис. грн КП «Житосервіс» (техніка, паливно-мастильні матеріали та інше).

На сьогодні комунальники громади працюють над подальшим удосконаленням системи управління вуличним освітленням населених пунктів громади, адже мають його декількох різних типів (програмовані лічильники, фотореле, ручні таймери часу, тощо).

Робота з модернізації системи вуличного освітлення в населених пунктах громади ведеться і далі.

«Розширення мережі вуличного освітлення — це не лише витрати на будівництво (чи реконструкцію) окремої лінії, але і на її подальше утримання у вигляді плати за електроенергію та видатків на поточне обслуговування. Просимо жителів громади зрозуміти, що одномоментно вирішити всі наявні проблеми в громаді неможливо. Разом з тим запевняємо, керівництво громади і надалі докладатиме всіх зусиль щодо покращення роботи і розповсюдження мережі вуличного освітлення громади. На черзі проведення робіт із відновлення вуличного освітлення в селі Двірець», — зазначають у Ізяславській міській раді.

Вуличне освітлення є одним з основних елементів благоустрою населених пунктів. Наявність вуличного освітлення завжди відігравала значну роль, адже воно виконує одночасно безліч функцій: убезпечує транспортний та пішохідний рух, робить середовище більш затишним та естетичним. Правильно сплановане, якісне вуличне освітлення також сприяє запобіганню злочинних дій.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Шепетівщині браконьєра взяли на «гарячому»
В Ізяславі на території лікарні прорвало труби централізованого водогону
На Шепетівщині син ображав батька: за це він працюватиме на користь суспільства
Громада на Шепетівщині спрямувала чималу суму для п’яти військових частин
На Шепетівщині власниця «Тузіка», який задушив трьох кролів, відповідала в суді
На Шепетівщині медики борються за життя чоловіка, якого побили битою

Читайте у цій рубриці



На Шепетівщині очільник єпархії зібрав священників ПЦУ
Молодіжна рада Шепетівки знайомилася з писанкарством у майстерні «Кральова»
На Шепетівщині мешканці ведуться на вигадані соціальні виплати
У Шепетівці затвердили нові тарифи на ритуальні послуги
У медзакладі Славути оперували пацієнтку, залучивши команду лікарів-травматологів з Тернополя
Підприємство у Шепетівці отримало атестат про технічну компетентність
FacebookTelegramViberWhatsAppX