На січневому засіданні члени Шепетівського виконкому розглянули 32 питання

На січневому засіданні члени Шепетівського виконкому розглянули 32 питання

На початку засідання члени виконкому Шепетівської міської ради затвердили Положення про порядок складання, затвердження фінансового плану для КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» та внесли зміни до фінансового плану підприємства на 2021 рік. Про це йдеться на сайті Шепетівської міської ради.

У зв’язку із закінченням строку договору на перевезення пасажирів з перевізником ПрАТ «Шепетівське АТП 16807» було прийнято рішення про оголошення конкурсу на перевезення пасажирів на маршруті № 4 «Залізничний вокзал — Автостанція».

Далі члени виконкому заслухали інформацію начальника РС ГУДСНС у Хмельницькій області Віктора Матвійчука про аналіз оперативно-службової діяльності 21 Державної пожежно-рятувальної частини РС ГУДСНС у Хмельницькій області та взяли її до відома.

Про стан військового обліку Шепетівської міської територіальної громади за 2020 рік та завдання по забезпеченню функціонування системи військового обліку у 2021 році доповів головний спеціаліст по мобілізаційній та оборонній роботі міської ради Володимир Бученко.

Члени виконавчого комітету підтримали проекти рішень, які були рекомендовані до прийняття комісією з питань захисту прав дитини та затвердили Положення про комісію з питань захисту прав дитини, склад опікунської ради.

Відповідно до програми «Шкільні перевезення» на 2021–2023 роки присутні встановили вартість разового проїзду учня, який проживає у Шепетівці на рівні двох гривень. Відшкодування перевізникам за перевезених учнів буде здійснюватися за рахунок міського бюджету відповідно до затвердженого Порядку.

Про повідомну реєстрацію колективних договорів, змін та доповнень до чинних доповів начальник управління соціального захисту Сергій Білас.

Наприкінці засідання члени виконкому затвердили норми споживання комунальної послуги з постачання теплової енергії Шепетівським підприємством теплових мереж.

За словами міського голови Віталія Бузиля дане рішення дасть змогу для певної категорії населення суттєво зменшити вартість послуг з теплопостачання.

Окрім цього, розглянуті питання благоустрою міста, розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, надання дозволу на зарахування в Шепетівський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю, житлові питання, видалення зелених насаджень тощо.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



У Шепетівці затвердили нові тарифи на ритуальні послуги
На Шепетівщині оштрафували жінку, яка повідомила про те, що її ґвалтує чоловік
На Шепетівщині двох матерів притягнуть до відповідальності
У Шепетівці завершився опалювальний сезон, але не скрізь
Міський голова Шепетівки показав наслідки нічної атаки
Шепетівка залишилася без води та електрики, а у Хмельницькому є жертви: жахливі наслідки атаки

Читайте у цій рубриці



На Шепетівщині воду із громадських колодязів направили на дослідження
На Шепетівщині очільник єпархії зібрав священників ПЦУ
Молодіжна рада Шепетівки знайомилася з писанкарством у майстерні «Кральова»
На Шепетівщині мешканці ведуться на вигадані соціальні виплати
У Шепетівці затвердили нові тарифи на ритуальні послуги
У медзакладі Славути оперували пацієнтку, залучивши команду лікарів-травматологів з Тернополя
FacebookTelegramViberWhatsAppX