Стратегія розвитку міста кандидата на посаду міського голови Шепетівки Тетяни Вінницької

Стратегія розвитку міста кандидата на посаду міського голови Шепетівки Тетяни Вінницької
  • Посада міського голови — це велика довіра людей та відповідальність перед кожним виборцем. Найбільшою окрасою будь-якого міста є його мешканці!
  • Люди в Шепетівці дружні, добрі та щирі — це перший крок до успіху!
  • Шепетівчани гідні жити в чистому, сучасному, привабливому для бізнесу місті, з розвинутою промисловістю та інфраструктурою.
  • Для цього місто необхідно розвивати, а значить — дбати про його майбутнє.

«Я, як кандидат на посаду міського голови, впевнена, що всі справи потрібно здійснювати, а не обдумувати їх нескінченно. Спостерігаючи за ситуацією в місті, за побажаннями громади, враховуючи зауваження, маю чітку програму по розвитку міста, яка спрямована на добробут кожного мешканця. При відповідальній, злагодженій роботі депутатського корпусу, при добросовісному виконанні своїх посадових обов’язків посадовцями, Шепетівка стане гарним, сучасним містом, в якому із задоволенням будуть проживати наші діти, онуки та правнуки. Зважаючи на реальні існуючі проблеми в економічній та соціальній сфері в місті Шепетівці, представляю мешканцям міста свою передвиборчу програму!»

Передвиборча програма

Розвиток житлово-комунальної сфери міста:

  • Прискорення дослідження об’єктів, що перебувають в комунальній власності міста та підлягають модернізації і реконструкції.
  • Сприяння у проведенні справедливих, ефективних та якісних тендерів, спрямованих на виконання робіт по благоустрою міста та його розвитку.
  • Проведення робіт по реконструкція площі ім. Т. Шевченка, будинку культури, парку відпочинку, будівництво дитячих майданчиків, упорядкування прибудинкових територій тощо.
  • Запровадження прозорого громадського контролю за використанням коштів на будівництво доріг та тротуарів.
  • Організація будівництва безпечних тротуарів та велодоріжок.
  • Здійснення контролю за якістю надання житлово-комунальних послуг населенню міста управлінськими компаніями. Вартість кожної послуги має відповідати якості виконання.
  • Заохочення мешканців міста до створення ОСББ, діяльність яких спрямована на отримання якісної комунальної послуги за самостійно розрахованими тарифами.
  • Сприяння надання дозволів на встановлення автономного опалення в квартирах багатоповерхових будинків, що надасть можливість кожному мешканцю міста особисто контролювати теплопостачання в оселі.
  • Забезпечення якісного прибирання міста із дотриманням всіх санітарних норм.

Залучення інвестицій та розвиток підприємництва:

  • Створення сприятливого інвестиційного середовища в місті для потенційних інвесторів шляхом упорядкування нормативно-правових актів, розробки міських програм та проектів.
  • Створення сайту економічного розвитку міста, на якому буде висвітлюватись інформація про інвестиційні вигоди та пропозиції, які можуть зацікавити потенційних інвесторів.
  • Залучення представників малого, середнього та великого бізнесу до здійснення пошуку потенційних інвесторів.
  • Підтримка малого та середнього бізнесу, недопущення незаконного втручання у діяльність підприємств.
  • Розроблення заохочувальних заходів для підприємців, які створюють нові робочі місця.
  • Підтримка підприємців, сприяння у реалізації бізнес-проектів підприємців, підтримка місцевих товаровиробників.

Розвиток соціально-гуманітарної сфери:

  • Забезпечення соціального захисту учасникам антитерористичної операції та учасникам Операції Об’єднаних сил, надання їм та членам їх сімей якісних соціальних послуг, гарантованих
    державою.
  • Здійснення матеріальної підтримки медичних закладів міста з метою забезпечення сучасним діагностичним та лікувальним обладнанням, здійснення ремонтних робіт у відділеннях лікарні.
  • Покращення матеріально-технічної бази освітніх закладів міста. Заохочення педагогічних працівників шляхом запровадження справедливої і прозорої системи фінансування галузі освіти. Впровадження нових сучасних стандартів навчання.
  • Реалізація міських програм, які спрямовані на підтримку творчого вчителя та обдарованого учня.
  • Сприяння розвитку спортивних клубів, секцій, об’єднань. Надання матеріальної підтримки при проведенні спортивних заходів на різних рівнях.
  • Матеріальна підтримка талановитих дітей та молоді, самодіяльних колективів в обласних, республіканських та міжнародних фестивалях, змаганнях.
  • Підтримка громадських організацій, діяльність яких спрямована на розвиток міста.
  • Спрямування діяльності суб’єктів соціальної роботи на надання якісних соціальних послуг населенню міста.

Відновлення екологічної системи:

  • Озеленення клумб, скверів та вулиць.
  • Очищення водойм у міському парку відпочинку від мулу, сміття і водоростей.
  • Організація упорядкування та прибирання берегів річки Гуски.
  • Посилення контролю за притягненням до відповідальності правопорушників за спалювання листя і різних відходів.
  • Встановлення контейнерів для сортування сміття.

25 жовтня 2020 року, обираючи міського голову, — кожен виборець обирає своє майбутнє!

Біографічна довідка

Ніколи не належала до жодної політичної партії тому, що чітко переконана, що всі партії, які створені на території України, мають бути об’єднанні єдиною метою — працювати на розвиток рідного міста. На жаль, досвід свідчить про інше… Ми часто спостерігаємо політичні чвари, що призвели до занепаду держави, міст та до війни в Україні! Перший крок успіху в місті — це злагоджена робота депутатського корпусу.

Можливо, хтось не сприймає жінок на керівних посадах і не вірить, що жінка зможе ефективно керувати містом. Але ми бачимо, що чоловіки не впорались, якщо ми з вами не можемо насолоджуватись краєвидами міста, прогулюватись гарними алеями, користуватись безпечним рухом на дорогах, якщо не знаємо де знайти роботу та чим нагодувати і вивчити наших дітей. Чому матері, жінки та діти чекають своїх батьків, дочок та синів з війни і моляться щодня, щоб повернулись живими? А скільки не вберегли?

Я — жінка, і впевнена, що маю сили, досвід, знання і переконання для здійснення кардинальних змін у всіх сферах діяльності міста. Переконана, що ми зможемо в Шепетівці створити європейське сучасне місто, зі збереженням історії, культури, традицій та пам’яток архітектури! Організую ефективне керівництво для вирішення життєво важливих питань та вирішення проблем, які виникли у місті Шепетівці!

Претендую на довіру виборців та маю чітке усвідомлення своєї відповідальності перед кожним мешканцем міста! Завжди ставлю в пріоритет потреби людей.

Автобіографія. Народилася 30 листопада 1971 року в місті Ізяслав, Хмельницької області. Проживаю в місті Шепетівці з 1991 року. Першу вищу освіту отримала в Кіровоградському соціально-педагогічному інституті «Педагогічна академія» за спеціальністю «практичний психолог». В 2007 році закінчила Хмельницький університет управління та права, де здобула кваліфікацію юриста за спеціальністю «правознавство».

Маю 31 рік трудового стажу, з них 15 років — педагогічного. З 2004 року працюю в Шепетівському міському Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Діяльність центру спрямована на надання соціальних послуг сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах. Із 2007 р. — директор Центру.

Одружена: Чоловік — Гуменюк І. М., військовослужбовець, учасник АТО (листопад-грудень 2015р. — м. Дебальцево). Старший син — Вінницький Д. Ю., 1991 р. н., військовий лікар хірур-травматолог, одружений, дружина — Вінницька Ю. О., військовий лікар анестезіолог-реаніматолог, учасники АТО, з 2017 по 2019 рік (2 роки безперервно), 66 військовий госпіталь в м. Покровськ Донецької обл., проживають і служать в м. Мукачево.

Молодший син — Вінницький В. Ю., закінчив факультет фінансів (митна справа) Тернопільського національного економічного університету, бакалавр, студент магістратури. Маю онучку Вінницьку Єву — 5 років.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Біля будинку міського голови вибухнула граната: інцидент у сусідній із Хмельниччиною області
У Хмельницькому бюджет спрямували на підтримку Сил Оборони
Мер одного з міст Шепетівщини повідомив про шахраїв
Міський голова із Шепетівщини придбав для воїнів будинок на колесах
У сусідній із Хмельниччиною області ДБР взялося за міського голову
Хмельницька міська рада з початку 2024 року вже передала захисникам 600 FPV-дронів

Читайте у цій рубриці



В одній із громад Шепетівщини днями закінчиться опалювальний сезон
Молоді люди з Шепетівщини скористалися знайденою карткою і за це поплатилися
На Шепетівщині зловмисницю суд звільнив від реального ув’язнення
«Батьківське серце» вручили донечці загиблого Героя з Нетішина
У місті на Шепетівщині відкрили алею на честь загиблих на війні захисників
Малюкам у Славуті реабілітаційну допомогу надає ерготерапевт та фізичний терапевт
FacebookTelegramViberWhatsAppX