Ремонт кімнати відділення невідкладної допомоги та придбання медичного кисню на порядку денному в райраді

Ремонт кімнати відділення невідкладної допомоги та придбання медичного кисню на порядку денному в райраді

6 грудня під час 46-ої (позачергової) сесії Шепетівської районної ради депутати проголосували за прийняття ряду угод. Більшість із них стосувалися медичного напрямку. Нагадаємо, розпочалося засідання з урочистостей: вітали кращих представників місцевого самоврядування.

Одним із питань порядку денного стали угоди між Шепетівською районною та Судилківською сільською радами. В ній йшлося, що Судилківська сільська рада передає, а Шепетівська районна рада приймає іншу субвенцію місцевого бюджету із загального фонду в розмірі 90900 гривень.

Майже 49 тисяч гривень отримає відділ культури, молоді, спорту та туризму райдержадміністрації. Із них на придбання продуктів харчування для дітей шкільного віку Судилківської сільської ради, які навчаються в Городнявському навчальному закладі, виділять 11700 гривень. На придбання пального для довозу дітей шкільного віку даного закладу використають 37200 гривень.

Частину коштів — 2000 гривень — передано Управлінню соцзахисту РДА на компенсаційні виплати за пільговий проїзд автотранспортом окремим категоріям громадян по маршруту Велика Медведівка.

25000 гривень виділено КНП «Шепетівська центральна районна лікарня»: 15 тисяч — на закупівлю медичного кисню, 10 тисяч — на придбання хліба.

15 тисяч гривень виділено Шепетівській райраді. З них: на зарплату з нарахуваннями працівникам трудового архіву в сумі 6000 гривень, на придбання вікон з металопластику в районний трудовий архів — 9000.

Також Судилківська сільська рада виділила 80 тисяч гривень із спеціального фонду. Ці гроші використають на проведення капітального ремонту однієї кімнати відділення невідкладної допомоги КНП «Шепетівська центральна районна лікарня».

В угоді між Шепетівською міською та районною радами йшлося про передачу іншої субвенції із загального фонду міського бюджету в сумі 10 тисяч гривень КНП «Шепетівська центральна районна лікарня» на придбання кисню медичного для апаратів штучної вентиляції легень в відділення анестезіології та інтенсивної терапії.

В свою чергу, в угоді між Ленковецькою сільською та Шепетівською районною радами йшлося про передачу субвенції в розмірі 10850 гривень. На придбання твердого палива в Сульжинецьку АЗПСМ та ФАП с. Коськів використають 4120 гривень. В рамках виконання програми «Надання фінансової допомоги підтримки хворим нефрологічного профілю Шепетівського району для амбулаторного лікування на базі КП КНП Шепетівський Центр ПМСД на 2019–2021 роки» на відшкодування вартості ліків на гемодіаліз виділено 2528 гривень. А на відшкодування вартості ліків в рамках програми «Медичне забезпечення хворих пільгових категорій та соціально-незахищених верств населення у разі амбулаторного лікування на 2019 рік» — 4202 гривні.

Районна рада зобов’язується використати кошти виключно за цільовим призначенням.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


2 коментарі до статті «Ремонт кімнати відділення невідкладної допомоги та придбання медичного кисню на порядку денному в райраді»

  1. А зарплата медперсоналу

  2. День за днем коментує:

    Ирина Свировская, https://denzadnem.com.ua/aktualno/46701


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Хмельниччині молодший сержант отримав судимість
На Шепетівщині «гуляє» парвовірусна інфекція
У Хмельницькому бюджет спрямували на підтримку Сил Оборони
У Шепетівці громадянам пропонують пройти 8 діагностичних процедур і не тільки
У Шепетівці одне з найстаріших приміщень підлягає приватизації
На Шепетівщині учні ліцею сподіваються, що зможуть завершити навчальний рік у новому корпусі

Читайте у цій рубриці



У медзакладі Славути оперували пацієнтку, залучивши команду лікарів-травматологів з Тернополя
Підприємство у Шепетівці отримало атестат про технічну компетентність
У національному парку на Шепетівщині успішно впроваджують світовий тренд
Сільській раді на Шепетівщині після втручання прокуратури буде повернуто понад 160 тисяч гривень
Віддали останню шану воїну з позивним «Маріуполь», якому Шепетівка припала до душі
У Шепетівці ліквідовують аварійну ситуацію з водопостачанням
FacebookTelegramViberWhatsAppX