Якісна медицина доступна дітям у Шепетівському Центрі ПМСД

Якісна медицина доступна дітям у Шепетівському Центрі ПМСД

Яскрава зона очікування, де можна дивитись мультики. Підлога, стеля, двері, меблі — усе нове. В кожному кабінеті є комп’ютер, вільний доступ до інтернету, а головне — вас зустріне лікар-професіонал. Приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 6 (дитяча поліклініка) повністю оновилось.

Якісна медицина доступна дітям у Шепетівському Центрі ПМСД

— Ми не очікували, що будуть такі кардинальні зміни. Завдяки Роману Мацолі ми отримали з державного бюджету 450 тис грн. Сьогодні в кожному кабінеті проведені ремонтні роботи та закуплені меблі, робочі місця оснащені комп’ютерною технікою. У кожного лікаря є глюкометр, апарат для вимірювання тиску, отоскоп, офтальмоскоп, пульсоксиметр, одноразові тести на визначення гепатиту В, С, ВІЛу та рівня глюкози. Завдяки тестам нещодавно одразу на місці у 2 дітей виявили діабет, в 1 — гепатит і розпочали негайне лікування. Завдяки Роману Мацолі у нас є ультразвук, також у кожній амбулаторії є кардіограф. Якщо у пацієнта виявлені підозри хвороби, ми одразу маємо можливість провести обстеження. Реформа та сучасне оснащення піднімає роботу лікаря на якісно новий рівень, дозволяє вчасно відреагувати на хворобу і зберегти здоров’я дитини, — говорить завідувачка Лілія Борисівна Гнатюк.

Медична реформа передбачає, що тепер пацієнт вільний обирати того лікаря, який йому подобається. Це стимул та мотивація для медиків. Якщо пацієнт вибирає лікаря, то медичний заклад отримує кошти від Національної служби здоров’я за його обслуговування. Це пов’язаний процес.

Якісна медицина доступна дітям у Шепетівському Центрі ПМСД

— Ми впровадили анкетування, щоб підтримувати зворотній зв’язок із пацієнтом і об’єктивно оцінювати роботу лікарів. Три рази на тиждень ми проводимо тренінги для підвищення кваліфікації. Це одна з умов гранту, який виграв Центр ПМСД. Тому сьогодні з USAID, UKAID маємо можливість переймати передовий досвід європейських країн. Ми вже впровадили 15 міжнародних клінічних протоколів лікування, — додає Лілія Борисівна.

В Шепетівському районі проживає понад 15 300 дітей віком до 18 років. З Центром ПМСД 14 тисяч вже заключили декларативні договори, в тому числі, з педіатрами АЗПСМ № 6 — 8 тис дитячого населення. Для батьків якість завжди на першому місці, а дітям важливо почуватися в безпеці. Сьогодні лікарня має на меті зруйнувати страх дитини перед людиною в білому халаті.

Якісна медицина доступна дітям у Шепетівському Центрі ПМСД

— Діти — особливі пацієнти. І вони вимагають до себе такого ж ставлення. Вагома перевага реформи — збереження педіатричної служби. Завдяки вузькопрофільним кваліфікованим фахівцям та затишній атмосфері, ми маємо все для того, щоб надати якісну медичну допомогу та забезпечити приємне перебування у закладі, — підсумувала Лілія Гнатюк.

Час перебування у будь-якому закладі, будь то поліклініка, сервісний центр чи перукарня, промайне швидше та з комфортом, якщо такий заклад оснащений якісними та зручними м’якими меблями. Такими, які пропонує інтернет-магазин Divan-max. На сайті за адресою https://divan-max.ua представлено асортимент диванів на будь-який смак та гаманець.

Якісна медицина доступна дітям у Шепетівському Центрі ПМСД

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


1 коментар до статті «Якісна медицина доступна дітям у Шепетівському Центрі ПМСД»

  1. Наталя Додонова коментує:

    Ліля Борисівна, Ви просто молодець.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Депутатку місцевої ради на Хмельниччині оштрафували
ПМСД на Хмельниччині порушило законодавство та неефективно витратило 13 млн грн
Нардеп Олексій Жмеренецький завітав у Шепетівку з важливою місією
Вакцинобус був у Шепетівці: охочих тестували на ВІЛ, гепатити В та С і вакцинували
У Шепетівці виконком затвердив нові тарифи на воду для підприємств
Лікарка з Шепетівки Лілія Гнатюк: Усмішка дитини — це головний результат роботи педіатра

Читайте у цій рубриці



В одній із громад Шепетівщини до бюджету не надійшло майже 7,5 млн грн земельного податку
У Шепетівці стартував цікавий проєкт із рослинництва: що про це відомо
На Шепетівщині збирали представників служб таксі
Цікаво та корисно: міжнародний борщ готували на Шепетівщині
Загиблих на війні солдатів із Шепетівщини Президент України нагородив орденами
Ряд важливих питань розглянули на засіданні виконкому в Нетішині
FacebookTelegramViberWhatsAppX