На Шепетівщині «за» легалізацію заробітної плати

На Шепетівщині «за» легалізацію заробітної плати

21 серпня під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Пономарьова відбулося спільне засідання робочих груп з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення, з дотримання вимог законодавства у частині мінімальної заробітної плати та тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Про це повідомляє Шепетівська РДА.

У роботі комісії взяли участь представники Головного управління Пенсійного фонду України у Хмельницькій області, Шепетівського відділення Славутської ОДПІ Головного управління ДФС у Хмельницькій області, управління Держпраці у Хмельницькій області, Шепетівського міськрайонного центру зайнятості, управлінь та відділів райдержадміністрації.

На Шепетівщині «за» легалізацію заробітної плати

На комісії заслуховувалися керівники підприємств, установ, фізичні особи-підприємці, представники селищних та сільських рад. Представники об’єднаних територіальних громад надали інформацію щодо проведених заходів у напрямку легалізації найманої праці та погашення боргів фізичними особами-підприємцями по єдиному соціальному внеску. Комісією було заслухано спеціалістів Ленковецької та Судилківської сільських рад, на яких покладені обов’язки інспекторів, про проведену ними за звітний період 2018 року інформаційно-роз’яснювальну роботу з роботодавцями по офіційному працевлаштуванню найманих працівників та виплати заробітної плати на рівні не менше мінімально встановленого законодавством.

В ході засідання робочої групи усім запрошеним були надані рекомендації щодо збільшення розміру середньомісячної заробітної плати та недопущення заборгованості із її виплати, легалізації трудових відносин та вчасної сплати внесків до бюджетів усіх рівнів.

Сергій Олександрович довів до відома присутніх, що на наступному засіданні буде заслухано звіти інспекторів ОТГ за проведену роботу у серпні місяці по легалізації, а, відповідно, районна робоча прозвітує про здійснені ними заходи та їх результати по легалізації найманої праці.

За підсумками засідання комісії керівники підприємств та підприємці мали можливість отримати кваліфіковані відповіді на питання та рекомендації щодо їх вирішення.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



У Славутській громаді податківці обстежували об’єкти торгівлі: про що йшлося
У Шепетівці відкрили Ветеранський хаб
Пенсіонери можуть отримати до 300 гривень надбавки: за що її нараховують
Верховна Рада легалізувала медичний канабіс: що зміниться для українських пацієнтів?
Аграрії Шепетівщини підсилили мобільні вогневі групи ППО
У Шепетівці відбувся діалог із питань легалізації виплати заробітної плати

Читайте у цій рубриці



В одній із громад Шепетівщини до бюджету не надійшло майже 7,5 млн грн земельного податку
У Шепетівці стартував цікавий проєкт із рослинництва: що про це відомо
На Шепетівщині збирали представників служб таксі
Цікаво та корисно: міжнародний борщ готували на Шепетівщині
Загиблих на війні солдатів із Шепетівщини Президент України нагородив орденами
Ряд важливих питань розглянули на засіданні виконкому в Нетішині
FacebookTelegramViberWhatsAppX