Шепетівська Корпорація «Сварог Вест Груп» страхуватиме орендодавців

Шепетівська Корпорація «Сварог Вест Груп» страхуватиме орендодавців

З липня компанія впровадила Програму страхування власників земельних паїв на території своєї діяльності — Хмельницька, Житомирська та Чернівецька області.

Згідно зі статистичними даними Департаменту запобігання надзвичайних ситуацій Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 02.04.2018 року, за 12 місяців 2017 року в Україні зареєстровано понад мільйон нещасних випадків невиробничого характеру, внаслідок яких потерпіли люди. Серед причин травмування у побуті падіння складає 58 % всіх нещасних випадків травматизму невиробничого характеру, кількість потерпілих становить 968 тис. 226 осіб. Відтак, рівень травматизму невпинно зростає. Хоча в структурі загальної захворюваності населення його частка — 4–6 %, він є однією з трьох основних причин інвалідності і займає перше місце в структурі її причин серед працездатного населення. Питома вага смертності від травм досягла 10 % і більше від багатьох розвинених країн світу. В Україні найбільш поширеним видом є побутовий травматизм, який зустрічається частіше, ніж спортивний, вуличний, дорожній.

Невтішна статистика, а також усвідомлення того, що орендодавці потребують додаткового захисту від несподіванок долі, з липня 2018 року компанія впровадила у практику Програму страхування власників земельних паїв у партнерстві зі Страховою компанією «Брокбізнес». Кожна застрахована особа отримує дієві ресурси, що допомагають отримати фахове медичне обслуговування та повернути кошти, витрачені на лікування за страховим випадком. Відповідно до умов договору, страхова компанія забезпечує лікування людини, сплачуючи кошти за ліки та послуги медичних установ. В інших випадках, може бути компенсовано витрати, понесені людиною під час лікування, або ж виплачено певну суму коштів, розмір якої визначається згідно умов договору страхування.

— Страхування орендодавців стартувало і вже зараз отримує перші схвальні відгуки. Адже добровільне страхування забезпечує орендодавцям можливість отримання комплексу медичних послуг. До сертифікату про співпрацю зі страховою компанією додається перелік страхових випадків, розміри компенсацій за ними і умови виплат. Страхування допомагає убезпечити застрахованих осіб фінансово при настанні нещасного випадку, який завдав шкоди здоров’ю або життю. Ми, в свою чергу, надаємо інформаційну підтримку пайовикам за телефонами гарячих ліній, консультуючи про план дій та порядок співпраці із страховою компанією, — коментує директор Департаменту земельних ресурсів Корпорації «Сварог Вест Груп» Віктор Петрович Шкварун.

Турбота Корпорації «Сварог Вест Груп» про орендодавців є одним із показників корпоративної культури та соціальної відповідальності холдингу. Компанія здійснює конструктивні кроки та докладає максимальних зусиль для підтримки власників земельних паїв, розробляючи нові програми лояльності та акції.

Гарячі лінії Корпорації «Сварог Вест Груп»
(дзвінки — безкоштовні)

0-800-304-888 — соціальні питання власників земельних паїв

0-800-303-777 — страхова підтримка власників земельних паїв

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Староста одного з сіл Шепетівщини підробив заповіти
На Хмельниччині підприємець, маючи землю в оренді, використав її не за призначенням
Хмельницькій ОВА повернули лісові землі, які є об’єктом підвищеного захисту зі спеціальним режимом використання
Службова особа Держгеокадастру Хмельниччини незаконно передала особливо цінні землі
На Хмельниччині освітній заклад вирішив «заробити» на землі, як призначена для дослідних і навчальних цілей
У сусідній із Хмельниччиною області під час ремонтних робіт чоловіка присипало землею

Читайте у цій рубриці



Молоді люди з Шепетівщини скористалися знайденою карткою і за це поплатилися
На Шепетівщині зловмисницю суд звільнив від реального ув’язнення
«Батьківське серце» вручили донечці загиблого Героя з Нетішина
У місті на Шепетівщині відкрили алею на честь загиблих на війні захисників
Малюкам у Славуті реабілітаційну допомогу надає ерготерапевт та фізичний терапевт
У Нетішині організували ярмарок, аби зібрати гроші на пікап для військових
FacebookTelegramViberWhatsAppX