Кому надати пай в оренду?

Кому надати пай в оренду?

Як не помилитися з вибором орендаря? Кому довірити свою земельну ділянку? Чи можна бути впевненим у своєчасній оплаті? Ці та інші питання сьогодні турбують кожного орендодавця.

Чесні партнерсько-фінансові відносини — це те, чим може пишатися орендар земельних ділянок. Єдиними засобами впливу на власників земельних паїв є рекламні матеріали та щирі обіцянки захмарних виплат у засобах масової інформації.

Нові компанії-орендарі готові запропонувати величезні розміри орендної плати, неймовірні суми соціальних виплат та фінансову підтримку за першої потреби. Але на практиці цей механізм набагато складніший.

Кому надати пай в оренду?

Проаналізувати реальність обіцянок допоможе проста арифметика. Припустимо, що орендар пропонує Вам солідну річну виплату за пай, виплату при укладенні договору, одноразову благодійну допомогу, що в підсумку дорівнюватиме 15 000–16 000 гривень. Додайте до цього вартість паливно-мастильних матеріалів, витрати на добрива, а також чистий прибуток, заради якого у Вас, власне, і орендували пай. Виникає логічне питання, яке повинен поставити собі кожен орендодавець: «А чи можливо заробити таку суму на одному паєві?»

Задуматись і порахувати варто до укладання договору, який обов’язково потрібно уважно прочитати, бо після його підписання Ви стаєте заручником ситуації на сім-десять, чи, можливо, і більше років.

Корпорація «Сварог Вест Груп» не вводить своїх орендодавців в оману і пропонує новим та постійним орендодавцям тільки ті виплати, які можливо здійснити, враховуючи інтереси кожного орендодавця. Середня відсоткова ставка оплати за пай у Північному регіоні корпорації у 2017 році становила 8 % річних, з урахуванням державної нормативної грошової оцінки земель, але щорічно цей відсоток переглядається в сторону збільшення. Додатково, компанія надає широкий спектр соціальної підтримки за постійними програмами та індивідуальними зверненнями громадян.

Корпорація має постійну співпрацю із орендодавцями, прозору політику у роботі, постійнодіючі офіси та контакти фахівців Департаменту земельних ресурсів на сайті компанії. Сьогодні, після змін в управлінській структурі, в Корпорації «Сварог Вест Груп» розпочинається нова ера діяльності, що стартувала під гасла відданості справі та відкритості з орендодавцями.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Шепетівщині переселенці через шахраїв опинилися з валізами на вулиці
Оренда автомобіля Ужгород: Зручність та Надійність з Payless
Логістика морських перевезень: особливості та види договорів
На Хмельниччині виявили молодицю, що ошукала людей на оренді житла у Карпатах
У сусідній із Хмельниччиною області ДБР взялося за міського голову
На Хмельниччині повернули громаді землю вартістю майже 50 млн грн

Читайте у цій рубриці



«Батьківське серце» вручили донечці загиблого Героя з Нетішина
У місті на Шепетівщині відкрили алею на честь загиблих на війні захисників
Малюкам у Славуті реабілітаційну допомогу надає ерготерапевт та фізичний терапевт
У Нетішині організували ярмарок, аби зібрати гроші на пікап для військових
У Шепетівці виявили стихійне сміттєзвалище
На Шепетівщині у школі мистецтв замінили величезну конструкцію
FacebookTelegramViberWhatsAppX