Наших зенитників нагороджено почесною відзнакою «За мужність та відвагу»

Наших зенитників нагороджено почесною відзнакою «За мужність та відвагу»

Напередодні Дня зенітних ракетних військ Повітряних Сил Збройних Сил України у Шепетівці вітали 11 зенітний ракетний полк, який Указом Президента України Володимира Зеленського за героїзм особового складу, виявлений під час захисту державного суверенітету, територіальної цілісності України, ведення бойових дій та виконання бойових завдань, нагороджено почесною відзнакою «За мужність та відвагу».

Про це повідомив голова Шепетівської міської територіальної громади Віталій Бузиль:

«Приєднався до відзначення та привітань з нагоди Дня зенітних ракетних військ Повітряних Сил Збройних Сил України. Стояти поруч із нашими захисниками — це гордість та честь».

Наших зенитників нагороджено почесною відзнакою «За мужність та відвагу»

Пишаємось досягненнями особового складу, самовідданістю захисників.

«Маємо двох володарів ордена Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, одного повного кавалера ордена Богдана Хмельницького, одного власника ордена «За мужність» ІІІ ступеня, а також двох «Героїв України» із врученням ордена «Золота Зірка», одного, на жаль, посмертно. Дається в знаки, звісно ж, професіоналізм командира полку, полковника Михайла Борисенка, який має суттєвий бойовий досвід та сучасний фаховий військовий вишкіл. Він завжди наголошує, що головна цінність — це люди. Пишаюся знайомством та співпрацею із Михайлом Віталійовичем! Вчора ж, з нагоди професійного дня, з рук командира, ще ряд захисників отримали відзнаки Президента України Володимира Зеленського та Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного. Вітаємо!» — повідомив Віталій Бузиль.

Наших зенитників нагороджено почесною відзнакою «За мужність та відвагу»

Шепетівська громада не залишається осторонь. Для потреб ЗСУ надана суттєва фінансова підтримка. За кошти спонсорів, меценатів, волонтерів, депутатів, працівників та членів виконкому придбано та передано на передову вже 9 автомобілів. Ведеться постійна робота та перемовини із закордонними фондами та організаціями, які передають на потреби ЗСУ безліч таких простих, але необхідних речей — від продуктів харчування до турнікетів та квадрокоптерів.

Наших зенитників нагороджено почесною відзнакою «За мужність та відвагу»

«Тож я обіцяю вам, що ми з командою не опустимо рук і далі працюватимемо у цьому напрямку. Сьогодні до знакового дня передали для потреб захисників комп’ютерну техніку», — зазначив міський голова.

Підсумовуючи, він наголосив, що нам є ким пишатися — ми маємо одну із найнеймовірніших і найстійкіших армій світу, і точно — найсміливішу!

«Дякуємо нашим ЗСУ за кожен український світанок! Слава Україні!»

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Читайте у цій рубриці



На Шепетівщині очільник єпархії зібрав священників ПЦУ
Молодіжна рада Шепетівки знайомилася з писанкарством у майстерні «Кральова»
На Шепетівщині мешканці ведуться на вигадані соціальні виплати
У Шепетівці затвердили нові тарифи на ритуальні послуги
У медзакладі Славути оперували пацієнтку, залучивши команду лікарів-травматологів з Тернополя
Підприємство у Шепетівці отримало атестат про технічну компетентність
FacebookTelegramViberWhatsAppX