300 студентів Української академії лідерства знайомлять ізраїльтян з сучасною Україною

300 студентів Української академії лідерства знайомлять ізраїльтян з сучасною Україною

У рамках співпраці Української академії лідерства з Урядом 300 студентів протягом тижня презентують Україну в Ізраїлі та дізнаються більше про цю країну. Молоді лідери у рамках дослідницької експедиції до Ізраїлю у своїй комунікації використовують та поширюють бренд України Ukraine NOW. Про це повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України.

300 студентів Української академії лідерства знайомлять ізраїльтян з сучасною Україною

У ході експедиції студенти Української академії лідерства роз’їхалися у 40 ізраїльських міст та містечок, де презентують академію, розповідають про досягнення України, зміни, які активно відбуваються у нашій країні, привертають увагу до Голодомору 1932–1933 років.

— У нашій комунікації ми активно використовуємо та поширюємо нову айдентику України з урядової кампанії Ukraine NOW в рамках співпраці академії з Урядом України. Ізраїль — це країна, яка наразі перебуває у стані війни, тим не менш, вона вважається однією з найрозвинутіших у світі. На 70 % Ізраїль складається з пустелі, проте держава не тільки забезпечує своє населення сільськогосподарською продукцією, але й експортує до країн ЄС та США, — розповідає керівник Української академії лідерства Роман Тичківський. — Україна зараз перебуває у пошуках себе в умовах зовнішньої загрози. Ми прагнемо, щоб активні підлітки з усієї України під час цієї освітньої експедиції отримали нові знання, відкрили для себе можливості розвитку, і, повернувшись додому, ставали змінотворцями у себе в регіонах.

Частина дослідницької експедиції складається із зустрічей із ізраїльськими громадськими діячами, політиками, військовими та різноманітного волонтерства. Зокрема, студенти досліджують сфери політики, національної безпеки, підприємництва, інновацій, неформальної освіти. Наприклад, цікавим є розвиток інновацій в аграрній сфері — попри особливості місцевого клімату, Ізраїль, використовуючи інновації, здатен забезпечити понад 80 % внутрішньої потреби в продовольстві.

Українську експедицію привітав екс-віце-міністр освіти Ізраїлю Ерез Ешель:

— Питайте в себе, що ви можете дати спільноті, а не що вона мала б дати вам. Зрештою, ви тут для того, щоб шукати партнерів для себе та України. Знайдіть собі тут принаймні двох друзів — потім вони відбудуться, як успішні люди і ви разом формуватимете спільне майбутнє.

Така освітня експедиція до Ізраїлю проводиться вже вчетверте. Зокрема, минулого року українські студенти відкрили ресторан вуличної їжі у Тель-Авіві, в якому пропонували лише одну страву — суп з кори та листя, який могли собі дозволити українці під час Голодомору 1932–1933 років, жертвами якого стали мільйони. Про ресторан вийшло понад 200 публікацій в українських та міжнародних ЗМІ, а загальне охоплення акції сягнуло цифри 100 мільйонів. Цього разу таку акцію студенти академії проведуть у 40 містах по всьому Ізраїлю, щоб навіть у маленьких містечках привернути увагу до геноциду українського народу.

Довідково

Українська академія лідерства — це 10-місячна неформальна освітня програма розвитку для випускників шкіл віком від 16 до 18 років. Академія допомагає молоді зрозуміти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості.

Нагадаємо, у Шепетівці учень організував для однолітків «Школу успіху».

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


5 коментарів до статті «300 студентів Української академії лідерства знайомлять ізраїльтян з сучасною Україною»

  1. Голый Вася коментує:

    Ук­ра­їнсь­ка ака­де­мія лі­дерс­тва???

    Очередная раскрутка богатеньких пап и мам на деньги за диплом своему дитяте? Которое тупое, но мажорное, и не может просто выучится на инженера, врача, и т.д.

    Огласите, пожалуйста, цену этого диплома.

    • Студент УАЛ коментує:

      Доброго вечора, Василь.

      Ви можете бути впевненим, що потрапити навідь сину чи донці «богатеньких мам и пап» досить складно. По-перше, тут навчаються розумні юнаки, по-друге – вони є, дійсно, розумними дітьми не «богатеньких» а саме розумних батьків. Це є проект неформальної освіти, якої бракувало для розвитку вашої особистості також. Так, бренд УАЛ та України дійсно гарно розвивається в умовах що наразі є в Україні, завдяки студентам, співпрацівникам, керівництву та підтримці партнерам що є нашими друзями. Серед моїх одногрупників – медики, режисер, дівчинка що є потенційною актрисою, співакт та музикант, майбутня бізнес-вуман, класний ведучий, стенд-апєр, піаністка що імпровізацією гри на піаніно робить дивовижні композиції. Ми не з богатих сімей, ми не ті хто випадково за рішенням батьків пішов на «юриста» в університет, ми – Україна!

  2. Голый Вася коментує:

    Да никакая вы не Украина.
    Тусовка шпаны которой лень учится, и они придуриваются в “неформальну освiту”. Можете подтереться вашим “брендом УАЛ”. И передавайте привет вашим “партнёрам”, изображающих из себя меценатов “освiты” на краденные деньги.

    И такого “освiтнього” гамна у нас всё больше.
    Потом выясняется, что такие структуры лепят под себя олигархи. А “розумнi юнаки” используется потом как массовка на митингах, выборах, партийных мероприятиях, т.д. А по другому этот цирк никто финансировать не будет. Ну нет среди олигархов дураков разбрасывающих деньги.

    Вот и весь позорный “розвиток вашої особистості “…

    • Осман коментує:

      Уважаемый, вы потеряли более 10 минут на чтение этой статьи, включая печать “многабуквеннава” текста в очередной раз обосрав целое сообщество единомышленников. Вы, “головася”, иронично передаете “привет” тем, за чьи деньги, идею, мозги, риски, время, эмоции, силы учатся дети не только Академии, но и ваши.

      Назовите мне, пожалуйста, олигарха, что сейчас управляет этой организацией или имеет прямое влияние на неё?! Думаю вы будете неприятно удивлены, ведь влияют на процесс более десятка партнеров.

      Не путайте своё “высшее” прошлое за бюджетные деньги в савдепе.

  3. Голый Вася коментує:

    Османчик, я даже скажу больше!
    Ваша “неформальна освiта” контролируется иностранными спецслужбами. И используется как платформа для вербовки агентов влияния на различные страны.

    Это, старый, классический источник агентуры. И не важно, какой там у вас “бренд”. Главное – база данных на людей, знакомства с ними, подкармливание их. После чего предлагается выполнить “маленькую услугу”, в обмен на “помощь в карьере”. И т.д.

    И мы сейчас имеем в Верховной Раде Украины целую кучу таких “розумных юнакiв”, ранее шлявшихся “по Европах и Канадах” (привет Кролику и др.), а потом продавших Родину любому, кто больше заплатит – от америкаского ЦРУ до русского ФСБ.

    Гнать вас надо с Украины сраной метлой…


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Що робити студенту, якщо не вистачає часу та енергії для написання наукових робіт?
Уряд знову готує масштабну реформу вищої освіти в Україні
Хмельницьку АЕС відвідали студенти і викладачі Тернопільського вишу
Національно-патріотичні змагання «Незламні»: у Шепетівці визначили найсильніших
Шизофренія: Розуміння, лікування та переваги медичних закладів Ізраїлю
Лікування за кордоном: Переваги клінік Ізраїлю для громадян України

Читайте у цій рубриці



Чим дивуватиме Бакотська затока цьогоріч
Бельгія: Де робочі можливості чекають на українців
Оздоровлення в курортній зоні Хмільника: джерело здоров’я та релаксу
Куди піти в Хмельницькому: 5 місць, обов’язкових для відвідування
Чому у Львові варто зупинятися в готелі «Швейцарський»
Зручний спосіб онлайн купівлі квитків на автобус із сервісом INFOBUS
FacebookTelegramViberWhatsAppX