4 нападникам оголосили про підозру

4 нападникам оголосили про підозру

Чотирьом зловмисникам уже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

«Події мали місце наприкінці грудня минулого року в місті Старокостянтинів, — повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області. — Близько 6-ї години ранку, троє осіб за попередньою змовою між собою використовуючи засоби маскування, а саме прикриваючи обличчя балаклавами, проникли до господарства місцевого жителя. Один залишився ззовні в якості вартового, а троє інших, скориставшись тим, що господар вийшов на вулицю випалити цигарку, заштовхали останнього в будинок, де в одній із кімнат потерпілому та його дружині (яка на той час перебувала в помешканні) нападники наказали лягти на підлогу та зв’язали потерпілих заздалегідь приготовленими зв’язувальним матеріалом. Погрожуючи свої злочинні наміри, злочинці, застосовуючи предмет, схожий на пістолет, почали вимагати матеріальні цінності. Протиправні дії зловмисників супроводжувалось побиттям господаря. Врешті-решт, заволодівши 50-ма тисячами гривень, злочинці покинули будинок».

У ході проведених слідчих дій та оперативно-розшукових заходів співробітниками слідчого управління, спільно з управлінням карного розшуку за процесуального керівництва прокуратури Хмельницької області вдалося встановили всіх чотирьох нападників. Це — чоловіки віком від 27 до 33 років мешканці Хмельницької та Чернівецької областей.

Під час досудового розслідування встановлено, що окремі члени злочинної групи причетні до вчинення розбійних нападів на території інших областей України, торгівлі зброєю та боєприпасами на території Хмельниччини.

Наразі, всім чотирьом правопорушникам оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України, санкція якого передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років з конфіскацією майна. Троє зловмисників перебувають під вартою. Стосовно четвертого суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Триває досудове слідство.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Заступник мера привласнив майже мільйон бюджетних коштів: інцидент у сусідній з Хмельниччиною області
На Хмельниччині чоловік, який справляв природні потреби біля школи, отримав штраф
На Хмельниччині чоловік опинився на даху замку Острозьких: чим все закінчилося
На Хмельниччині затримали неповнолітнього «закладчика» наркотиків
Хмельничанин вимагав 100000 грн неіснуючого боргу в місцевого мешканця
На Хмельниччині оштрафували жінку, яка продавала молоко та сир біля магазину

Читайте у цій рубриці



На Шепетівщині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті
Заступник мера привласнив майже мільйон бюджетних коштів: інцидент у сусідній з Хмельниччиною області
Судитимуть водія, з вини якого на Шепетівщині постраждали люди
На Хмельниччині на хабарі взяли голову ВЛК
Аферисти, використовуючи поширені схеми, виманили в мешканців Хмельниччини майже 120 тисяч гривень
На Шепетівщині браконьєра взяли на «гарячому»
FacebookTelegramViberWhatsAppX