Через Хмельниччину курсуватимуть ще два потяги до Галичини і Буковини

Через Хмельниччину курсуватимуть ще два потяги до Галичини і Буковини

Невдовзі зі столиці пасажири зможуть доїхати залізничним транспортом до Галичини та Буковини. Укрзалізниця призначає ще два поїзди далекого сполучення, які курсуватимуть через Хмельницьку область. Один із них зупинятиметься у Шепетівці та Славуті.

Поїзд № 43/44 Івано-Франківськ — Київ

Відправиться з Івано-Франківська 15 серпня і курсуватиме через день у непарні дати. Із Києва — 16 серпня і курсуватиме через день у парні дати.З Івано-Франківська він відправлятиметься о 21:55 й прибуватиме у Київ о 08:48 ранку. У Славуті цей залізничний транспорт зупинятиметься на дві хвилини о 04:06, а у Шепетівці — на 14 хвилин о 04:30.У зворотному напрямку цей потяг почне курсувати з 16 серпня через день у парні дати. Зі столиці він відправлятиметься о 19:06 й прибуватиме в Івано-Франківськ о 05:43 ранку. У Шепетівці зупинятиметься на дві хвилини о 23:17, а в Славуті о 23:40, стоянка триватиме дві хвилини.

Поїзд № 118/117 Чернівці — Київ

Із Чернівців він вирушить 13 серпня і курсуватиме щовівторка, щочетверга та щонеділі. З Києва поїзд вирушить 14 серпня і курсуватиме щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці.Відправлення з Чернівців о 19:46, а прибуття у Київ о 08:08 ранку. У Кам’янці-Подільському потяг зупинятиметься на чотири хвилини о 23:53, у Дунаївцях — на дві хвилини о 01:08, на станції Гречани — на 20 хвилин о 02:19, а у Хмельницькому — на п’ять хвилин о 02:50.У зворотному напрямку цей потяг почне курсувати з 14 серпня щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці. Відправлення з Києва о 20:05, а прибуття на кінцеву станцію у Чернівцях — о 07:57 ранку. У Хмельницькому передбачено його зупинку на три хвилини о 00:57, на станції Гречани — на 16 хвилин о 01:10, у Дунаївцях — на дві хвилини о 02:44, а у Кам’янці-Подільському на сім хвилин о 03:43.

Квитки незабаром можна буде придбати через офіційний сайт компанії та в залізничних касах.

«Усі поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Також посилено обробку постільної білизни під час прання. У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. У вагонах розміщені рекомендаційні наліпки щодо правил особистої гігієни в умовах карантину. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд. Для посадки в поїзд пасажири обов’язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах», — йдеться у повідомленні пресслужби Укрзалізниці.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



У Хмельницькому молодий водій збив пішохідку
У Хмельницькому бюджет спрямували на підтримку Сил Оборони
На Хмельниччині пацієнт отримав шанс на нове життя
У Шепетівці оштрафували чоловіка, який торгував квашеними яблуками
У Хмельницькому відбудеться зустріч із письменницею Люко Дашвар
На Хмельниччині чоловік порізав ножем дівчину та її нареченого

Читайте у цій рубриці



«Почув крик. Прибіг — мати в крові»: наслідки нічної атаки на Хмельниччині
Чоловік із Хмельниччини повівся на акційне пальне і за це поплатився
Суд встановив чи законно житель москви володіє землею на Хмельниччині
У Хмельницькому бюджет спрямували на підтримку Сил Оборони
В одній із громад Хмельниччини просять не перетворювати центр на стихійний ринок
Породний склад 2024: які дерева садитимуть цьогоріч на Хмельниччині
FacebookTelegramViberWhatsAppX