У Нетішині з’явилася «лікарня на колесах»

У Нетішині з’явилася «лікарня на колесах»

3 грудня Нетішинська підстанція екстреної медичної допомоги поповнилась гарним сучасним автомобілем «Сітроен», який має все необхідне новітнє обладнання для надання екстреної медичної допомоги. Про це на повідомив Виконавчий комітет Нетішинської міської ради на своїй сторінці у фейбуці.

У Нетішині з'явилася «лікарня на колесах»

Автомобіль готовий до експлуатації, застрахований, 2019 року випуску, класу «Б». За ініціативи Президента України Володимира Зеленського він подарований фондом Ріната Ахметова.

За інформацією Олександра Терещука, керівника Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Хмельницької обласної ради, на Хмельниччину було виділено 4 автомобілі медичної допомоги: 2 — «Пежо» і 2 — «Сітроен» (один із них отримав Нетішин).

Багато зусиль для того, щоб саме Нетішин отримав сучасний автомобіль екстреної медичної допомоги доклав Іван Гладуняк, депутат обласної ради:

У Нетішині з'явилася «лікарня на колесах»

— Велика проблема була в тому, що в місті, де розташована АЕС, не було сучасного автомобіля швидкої допомоги. На сьогодні ця проблема вирішена. Екстрена допомога буде надаватись хворим не тільки на території міста чи в межах обслуговування, а й тим хворим, яких потрібно доправити до Хмельницького чи Києва, — зазначив він.

Щиро подякував Івану Гладуняку за співпрацю та постійну увагу до проблем нетішинців міський голова Олександр Супрунюк, відзначивши при цьому важливість придбання такого автомобіля для міста, який значно поліпшить якість та оперативність медичного обслуговування населення.

— Автомобіль — це для нас казка, — так охарактеризував подію Юрій Уляницький, завідувач Нетішинської підстанції екстреної медичної допомоги.

Через декілька днів «Сітроен» вирушить на виклики. А спочатку потрібно протерти, прокрутити, змастити всі його механізми, ознайомитись із медичним обладнанням.

Слід зазначити, Нетішинська підстанція екстреної медичної допомоги, маючи штат близько 40 чоловік (одна лікарська і дві фельдшерські бригади), обслуговує не тільки Нетішин, а й навколишні села: Старий Кривин, Новий Кривин, Лисиче, Потеребу, Дідову Гору, Комарівку.

Нагадаємо, у Нетішині містяни б’ють на сполох через скорочення штату медсанчастини. 26 бе­рез­ня поповнився шепетівський ав­то­парк екс­тре­ної швид­кої до­по­мо­ги.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Молоді люди з Шепетівщини скористалися знайденою карткою і за це поплатилися
Біля будинку міського голови вибухнула граната: інцидент у сусідній із Хмельниччиною області
У Львові поховають загиблого прикордонника з Шепетівщини
На Шепетівщині двоє вчинили крадіжку в гуртожитку
«Батьківське серце» вручили донечці загиблого Героя з Нетішина
У Хмельницькому п’яний водій, тікаючи від поліції, розбив «Теслу»

Читайте у цій рубриці



На Хмельниччині чоловік вкрав із будинку племінниці найцінніше для нього
На Хмельниччині чоловік два місяці цупив у супермаркетах
На Хмельниччині через пориви вітру без електрики лишилися близько 11 тисяч споживачів
Церква на Хмельниччині має перших богопосвячених вдів в Україні
На Хмельниччині чоловік продавав дерев’яні піддони, які виготовив із незаконно здобутої сировини
Відійшов у засвіти відомий на теренах Хмельниччини журналіст
FacebookTelegramViberWhatsAppX