Військові комісаріати області перевиконали планові завдання

Військові комісаріати області перевиконали планові завдання

Мова йде про комплектування військ контрактниками. Про це було повідомлено в ході наради та підведення підсумків роботи військових комісаріатів області у третьому кварталі 2019 року, які відбулися наприкінці минулого тижня у стінах Хмельницького обласного військового комісаріату під головуванням військового комісара Сергія Присяжнюка.

Передусім учасники наради обговорили питання морально-психологічного забезпечення у військових колективах. Заступник військового комісара підполковник Володимир Гучок проаналізував діяльність військових посадовців міст та районів щодо зміцнення військової дисципліни, недопущення передумов виникнення правопорушень та напруженої соціально-психологічної обстановки у підрозділах, виникнення корупційних проявів тощо.

Доповідач також довів основні завдання у зазначеному колі питань, поставлені перед військовими комісарами краю у четвертому кварталі поточного року. Наразі злочинів, подій та корупційних проявів в області не допущено, тож в цілому морально-психологічний стан військових колективів був оцінений як задовільний, що дозволяє виконувати завдання за призначенням.

— Лише там, де керівник на своєму місці і належно виконує свої обов’язки, немає і не буде передумов для правопорушень і корупції, — резюмував наприкінці своєї доповіді заступник військового комісара.

Аналіз виконання запланованих завдань з комплектування військ у розрізі окремих частин та військових комісаріатів провів начальник відділу комплектування та призову (підготовки до військової служби — заступник військового комісара підполковник Олег Попович. В ході доповіді військовий комісар заслухав тих керівників районних та міських військкоматів, де з тих чи інших причин недовиконано план набору громадян на військову службу за контрактом.

Проте загалом область добре впоралася з плановими завданнями, перевиконавши їх більш ніж на чверть. Зокрема, достатня кількість подолян підписала контракт зі Збройними Силами України і пішла служити у такі елітні військові частини, як 128-ма окрема гірсько-штурмова Закарапатська бригада та 80-та окрема десантно-штурмова бригада.

— Добре попрацювали!, — таким був загальний вердикт військового комісара. Після чого полковник Сергій Присяжнюк подякував підлеглим за проведену роботу, а кращі військові комісари міст та районів отримали грамоти та подяки.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



«Почув крик. Прибіг — мати в крові»: наслідки нічної атаки на Хмельниччині
На Хмельниччині підозрюють лікарку у смерті немовляти
На Хмельниччині перед судом постане винуватець ДТП, який нетверезим наїхав на 70-річна пішохідку 
Укрзалізниця на період шкільних весняних канікул призначає додаткові рейси: деякі курсуватимуть через Хмельниччину
Чоловік із Хмельниччини повівся на акційне пальне і за це поплатився
У Хмельницькому молодий водій збив пішохідку

Читайте у цій рубриці



«Почув крик. Прибіг — мати в крові»: наслідки нічної атаки на Хмельниччині
Чоловік із Хмельниччини повівся на акційне пальне і за це поплатився
Суд встановив чи законно житель москви володіє землею на Хмельниччині
У Хмельницькому бюджет спрямували на підтримку Сил Оборони
В одній із громад Хмельниччини просять не перетворювати центр на стихійний ринок
Породний склад 2024: які дерева садитимуть цьогоріч на Хмельниччині
FacebookTelegramViberWhatsAppX