В Ізяславі взялися за реконструкцію спортивної школи

В Ізяславі взялися за реконструкцію спортивної школи

У спорткомплексі Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи 12 лютого відбулася робоча зустріч очільників місцевих органів влади із народним депутатом України Андрієм Шиньковичем. Про це повідомила прес-служба Ізяславськоої РДА.

Під час зустрічі учасники обговорили нагальні проблеми району та міста, а також шляхи їхнього вирішення, зокрема, фінансування такого важливого проекту — реконструкції покрівлі спорткомплексу.

Цей позашкільний навчальний заклад спортивного профілю розпочав свою роботу в 1962 році та вважається однією із головних спортивних арен краю.

Тут щодня займаються майже 500 дітей. У спорткомплексі культивується п’ять видів спорту: волейбол, теніс, легка атлетика, бокс та футбол. Роботу з вихованцями забезпечують майже два десятки висококваліфікованих тренерів-викладачів, серед них — заслужений тренер України Бойчук М. І. Крім того, Ізяславська ДЮСШ з 2010 року та по цей час співпрацює з такими країнами, як: Іспанія, Франція, Болгарія та Білорусь, приймаючи участь у різноманітних міжнародних турнірах. Тому юні спортсмени завжди потребують якісних спортивних форм, інвентарю, взуття, у тому числі тенісних кросівок. Адже тенісом у спортшколі почали займатися нещодавно.

Голова райдержадміністрації Борис Яцков зауважив, що з метою збереження від руйнування приміщення спорткомплексу потрібно невідкладно провести реконструкцію покрівлі закладу.

— Зокрема, маємо на меті заохотити до спорту якомога більше молоді. Адже це майбутнє міста, країни, нації, — зазначив очільник РДА.

Директор Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи Сергій Божкевич поінформував, що на даний час триває процес виготовлення проектно-кошторисної документації. Для реалізації проекту потрібні кошти на загальну суму 4 млн 760 тис. грн.

У ході обговорення порушеного питання було озвучено плани створення на другому поверсі закладу манежу, на якому будуть проводитись заняття з легкої атлетики.

По завершенню зустрічі керівництво району заручилося підтримкою народного депутата України Андрія Шиньковича у подальшій співпраці.

— Для співфінансування реконструкції школи кошти Ізяславська районна рада закладе у місцевий бюджет, — зазначив голова районної ради Сергій Шлегеля.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



В одній із громад Шепетівщини до бюджету не надійшло майже 7,5 млн грн земельного податку
На Ізяславщині говорили про податкові новації
Волонтери з Ізяславщини виготовляють «лютих пташок»
Поліцейські Шепетівського РУП шукають чотирьох зловмисників
Від рук окупантів на Запоріжжі загинув командир кулеметного відділення з Шепетівщини
У чотирьох містах Шепетівського району зафіксовано перевищення епідпорогу

Читайте у цій рубриці



«Почув крик. Прибіг — мати в крові»: наслідки нічної атаки на Хмельниччині
Чоловік із Хмельниччини повівся на акційне пальне і за це поплатився
Суд встановив чи законно житель москви володіє землею на Хмельниччині
У Хмельницькому бюджет спрямували на підтримку Сил Оборони
В одній із громад Хмельниччини просять не перетворювати центр на стихійний ринок
Породний склад 2024: які дерева садитимуть цьогоріч на Хмельниччині
FacebookTelegramViberWhatsAppX