Юлія Тимошенко відвідала Хмельниччину

Юлія Тимошенко відвідала Хмельниччину

22 жовтня Юлія Тимошенко відвідала Хмельниччину, де поспілкувалася із медиками й студентами Кам’янця-Подільського та провела відкриту зустріч із мешканцями Хмельницького. Також в рамках візиту лідера партії «Батьківщина» відбулася і прес-конференція для журналістів області.

Юлія Тимошенко відвідала Хмельниччину

Мета візиту на Хмельниччину нічим не відрізняється від відвідин усіх інших міст країни — зібрати велику команду українців, які разом із лідером партії прагнуть до створення нової Конституції України, та спільними зусиллями готові відшліфувати й удосконалити програму й стратегію «Нового економічного курсу України».

Пріоритетним, як завжди, залишається питання досягнення миру. Також на кожній зустрічі Юлія Тимошенко порушує питання, які хвилюють українців: як правильно побудувати систему освіти, охорону здоров’я, податкову, фінансову та інші, аби всім разом виробити стратегічний шлях до становлення України.

Одним із найболючіших питань стало обговорення підвищення цін на газ. Юлія Володимирівна розповіла, що знає, наскільки спекулюють президенти, які попередній, так і чинний, підписаними газовими угодами її командою у 2009 році. Аби побачити, де правда, а де обман, радить українцям «підняти» свої платіжки того періоду за природний газ, за тепло і порівняти з цінами на сьогоднішній день. Різниця буде вражаючою.

— Якщо мої контракти були поганими, а контракти Порошенка на природній газ гарні, то чому тоді тарифи на газ і тепло в 10–11 разів більші, ніж були в 2009 році після підписання таких «поганих» газових контрактів? — звернулася Юлія Володимирівна.

Відтак, Юлія Тимошенко заявила, що сьогоднішнє підняття цін на газ — в інтересах мафії!

— Тому що за 6 місяців до першого туру президентських виборів вони вирішили ще заробити на людях. Вони розібрали між собою газові родовища, які належать українцям, вони намагаються, виставляючи непосильні тарифи і прикриваючись МВФ, за ці 6 місяців покласти ще декілька мільярдів на свої офшорні рахунки. Це їхній «дембельський» акорд, — резюмувала лідерка.

Отож, Юлія Володимирівна звернулася до депутатів всіх рівнів, починаючи від районних, міських рад, депутатів ОТГ, із закликом негайно оголосити позачергові сесії та звернутися до Порошенка, щоб він скасував своє «персональне рішення» про підвищення тарифів, та не знущався над українцями й не забирав у них останні копійки для життя.

Отож, команда Юлії Тимошенко разом планує боротися та кинути всі сили на покращення добробуту людей:

— Нам із вами потрібно добитися, аби на ці 6 місяців був введений мораторій на підвищення тарифів на газ, електроенергію, аби не довести людей до остаточного зубожіння.

Також під час прес-конференції лідерка «Батьківщини» розповіла, що наразі Україна за 4,5 роки правління Петра Порошенка ввійшла в десятку найбідніших країн світу. Україна є першою серед країн Європи за рівнем корупції високопосадовців.

Наразі країна рухається в невірному напрямку і ніяких обіцяних 144 реформ не відбулося. Саме тому українцям варто об’єднатися, аби припинити руйнацію та спланувати докорінно новий курс, який буде вести до економічного розвитку.

— Головне завдання — підняти Україну на гідний рівень серед інших країн світу, — заявила насамкінець Юлія Тимошенко.

Опісля прес-конференції Юлія Володимирівна радо відповідала на актуальні та нагальні питання журналістів. Відтак, всім надала вичерпну відповідь у межах своєї компетенції, адже перед зустріччю в Хмельницькому детально вивчила всі болючі питання регіону.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

1 коментар до статті «Юлія Тимошенко відвідала Хмельниччину»

  1. Роман Фарбей коментує:

    Цеж Ксения Собчак


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Хмельниччині судитимуть пенсіонера із кримінальним минулим
На Хмельниччині чоловік вкрав із будинку племінниці найцінніше для нього
На Хмельниччині, щоб врятувати літнього чоловіка, викликали кінологів
Мешканка Хмельниччини переправляла з-за кордону оптові партії психотропів під виглядом прального порошку
На Хмельниччині молодик погрожував своїй бабусі, вимагаючи пенсію
На Хмельниччині чоловік два місяці цупив у супермаркетах

Читайте у цій рубриці



На Хмельниччині чоловік вкрав із будинку племінниці найцінніше для нього
На Хмельниччині чоловік два місяці цупив у супермаркетах
На Хмельниччині через пориви вітру без електрики лишилися близько 11 тисяч споживачів
Церква на Хмельниччині має перших богопосвячених вдів в Україні
На Хмельниччині чоловік продавав дерев’яні піддони, які виготовив із незаконно здобутої сировини
Відійшов у засвіти відомий на теренах Хмельниччини журналіст
FacebookTelegramViberWhatsAppX