Костюми Norfin — нова ера теплоти! Якісний одяг запорука якісного відпочинку!

костюми Норфин

Компанія Norfin пропонує широкий асортимент чоловічих, жіночих та підліткових зимових та демісезонних костюмів, які виходять на новий рівень зручності, теплоти, комфорту та якості.

Якщо вам потрібно купити ідеальний та практичний верхній одяг для рибалки, походів, туризму, полювання і для повсякденного життя, тоді вам потрібно саме костюми фірми Norfin https://norfin.com.ua/kostumy/. Основною перевагою даного одягу є матеріал, технологія пошиття, термостійкість, наповнювач, а також зручний та продуманий дизайн.

Згадайте, щоб дитині було максимально тепло і комфортно, з раннього дитинства на неї одягають комбінезон і куртку, так і костюми Norfin складаються з такого комплекту.

Зверніть увагу на матеріал, зазвичай це NORTEX BREATHABLE, він гарно утримує теплоту тіла, навіть при малому русі, при цьому пропускає повітря, що дозволяє тілу дихати. При будь-якій несприятливій погоді у разі морозу, дощу, вітру, підвищеній вологості, ви не відчуєте дискомфорту, оскільки матеріалі захищає тіло від несприятливих умов. Можна обрати декілька варіанті наповнювача костюма:

  • DUALT HERMAL SYSTEM — складається з натурального пуху і синтетичного волокна, які добре переносять вологу повітря, гарно тримають форму при довготривалому використанні, мають стійку термоізоляцію;
  • HOLLOFIL — якісний високотехнологічний наповнювач з натурального пуху, він забезпечує теплоту тіла та додає легкості та зручності одягу.

При виборі зимового костюма, приділіть увагу показниками температури, в залежності від цільового використання одягу, рівень коливання якої від –15 до –45 градусів. Для себе можна обрати костюм з підігрівом самих важливих ділянок тіла — поясу та сідниць, це забезпечує для вас додатковий рівень захисту і не промерзання, що є запорукою здоров’я. Особливістю даної фірми є функція водонепроникнення, яка забезпечує правильний режим збереження тепла, захист від вітру, а також в умовах риболовлі, не промокання одягу, що втілює комфорт, зручність і сухість. Ступінь водонепроникнення на кожному костюмі окремий, який ви можете обрати власноруч. При виборі одягу, зверніть увагу на здатність дихальних властивостей виробу, вони дозволяють тілу більше дихати та не пітніти, забезпечують комфорт та сухість.

Великою перевагою є дизайнерські характеристики:

  • теплі кишені для рук і мобільних телефонів на липучках та зручних застібках,
  • світловідбивні елементи безпеки,
  • застібка з клапаном,
  • зручні манжети,
  • фіксатор стяжки талії,
  • проклеєні шви,
  • цупкість матеріалу
  • та багато інших.

Кожна модель продумана до дрібниць. Одяг має сертифікат якості, екологічно чистий, безпечний у використанні, відповідає сучасним трендам стилю. Компанія постійно оновлює моделі, з кожним разом вдосконалюючи елементи зручності. Отже, якщо ви вирішили обрати зручний та теплий одяг, який прослужить вам довгі роки, то це одяг фірми Norfin — комфортно, якісно, практично. Всі справи в холодну і несприятливу погоду будуть вам за радість.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Інтернет-магазин одягу Блават
Найпопулярніші питання та відповіді щодо вибору тактичного одягу
Особливості зимового спецодягу: комфорт та безпека у холодну пору року
Комфорт малюка: ключ до глибокого сну та відмінного настрою
Як обрати якісну уніформу для охоронця?
Пожвавлення стилю: нове життя для вашого гардероба з ремонтом від «Вознесенської»

Читайте у цій рубриці



Порівняльна характеристика пластикових та дерев’яних вікон
Інтернет-магазин одягу Блават
Міжнародні вантажоперевезення з компанією EA Logistic
Олімп військових інструментів: огляд товарів від Olvicom
Особливості iPhone Pro та Pro Max: кому вони підходять та що очікувати у 2024 році?
Користь Smart TV: переваги та особливості
FacebookTelegramViberWhatsAppX