Що потрібно шукати в якісному гелі для душу

Що потрібно шукати в якісному гелі для душу

Правильний вибір гелю для душу може поліпшити стан шкіри й задати настрій на весь день. Використання такого продукту схоже на міні СПА-процедуру, оскільки ніжна піна очищає й робить шкіру гладкою, а її аромат покращує самопочуття.

Придбати відповідний продукт можна в інтернет-магазині «Ватсонс»: https://www.watsons.ua/ru/telo/vannaya-dush/geli-dlya-dusha/c/M1001. Різноманітність представлених гелів для душу перевершує будь-яку уяву. Бренди також випускають багатоцільові продукти, які можна використовувати як шампунь.

На що треба звернути увагу під час покупки гелю для душу?

  1. Такий засіб має бути збалансованим по pH і не містити сульфатів, особливо якщо в тебе чутлива шкіра або ти помічаєш червоні плями на тілі після душу.
  2. Краще уникати використання парабенів, синтетичних барвників та ароматизаторів, фталатів, триклозану, лаурилсульфату натрію (SLS) лауретсульфату натрію (SLES), формальдегіду й толуолу в гелях для душу щоденного використання.
  3. Хоча поверхнево-активні речовини на основі сульфатів можуть дати чудовий ефект піноутворення, вони часто занадто сушать. Корисною альтернативою можуть стати ПАВи рослинного походження, наприклад: децилглюкозид, що отримується з кокосового й кукурудзяного крохмалів.
  4. Оскільки гелі для душу мають виражений аромат, враховуй, чи підходить тобі конкретна парфумерна композиція, чи викликає приємні емоції. Найкраще вибирати ті, які мають натуральні аромати, отримані з квітів і трав.
  5. Шукай продукт з функціями очищення і зволоження. Він не тільки буде видаляти зі шкіри забруднення й жир, а також живити й кондиціонувати її.

Що потрібно шукати в якісному гелі для душу

Особливості формул

Гелі для душу мають однакові основні інгредієнти, що й мило, але головна відмінність полягає в складі їхніх поверхнево-активних речовин (ПАР), які допомагають змивати жирний бруд. Такі продукти мають ефективний склад із погляду поєднання ефірних олій, ароматизаторів і вітамінів. У порівнянні з милом, гелі для душу служать для більшої кількості косметичних і гігієнічних цілей. Наприклад, є гелі з вівсянки, які призначені для м’якого скрабування тіла, інші збагачені речовинами, що перешкоджають надмірному потовиділенню.

Процес очищення тіла має в собі розщеплення й розчинення поту й масел на нашій шкірі (такі речовини можуть змішуватися з брудом або бактеріями і, викликати неприємний запах). Це може стати причиною відчуття сухості на шкірі, тому гелі для душу повинні містити зволожувальні компоненти. Оливкова, мигдальна, олія ши, жожоба та інші в складі — це ліпіди, які допомагають шкірі відчувати себе краще.

Якісний гель для душу затримує вологу в шкірі, створюючи зовнішній захисний бар’єр. Він також пом’якшує й заспокоює суху шкіру, незалежно від причини. Ці продукти, як правило, вважаються більш корисними для довгострокових проблем таких, як екзема, псоріаз або інша сухість, пов’язана зі станом здоров’я.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



ГРИЛЬЯЖ — онлайн-магазин імпортних смаколиків
Топ веломагазинів України за асортиментом і цінами
Як відремонтувати авто чи придбати нове під час карантину
Ухвалення рішення про створення e-commerce проекту
Весняний розпродаж жіночого одягу в інтернет-магазині LeBoutique
Де можна купити квіти у Німеччині?

Читайте у цій рубриці



Вибір бюджетного смартфона: як обрати ідеальний пристрій за доступною ціною
Як відбувається діагностування причин безпліддя
Переваги сушених фруктів: збереження поживних речовин та смаку
Чищення зубів
Холодильні вітрини та Холодильне Устаткування для Магазину: Забезпечення Якості та Презентації Продуктів
Значення та використання систем відеоспостереження у квартирі
FacebookTelegramViberWhatsAppX