Як вибрати надійну страхову компанію?

Як вибрати надійну страхову компанію?

Мова йде про сферу діяльності, що давно не нова і має безліч пропозицій по всій Україні. Проте економічна та юридична обізнаність середньостатистичних громадян часто призводить до ситуацій, через які з’являються невтішні відгуки про страхові компанії. На жаль, дійсно, не всі вони працюють на взаємовигідних умовах і не всі гарантують стабільність. Та до непорядних організацій зазвичай потрапляють ті, хто не цікавиться історією потенційного фінансового партнера і не уважно читає умови договору.

Три ознаки надійності страховика

Варто витратити трохи більше часу, щоб оцінити безпечність майбутнього партнера. Ось на що слід звернути увагу:

  • Репутація — це насамперед досвід, який страхова компанія має на даному ринку. Він має рахуватися в роках і його легко знайти на офіційному сайті, як і інші юридичні відомості. Наступне — інформація у ЗМІ та відгуки реальних клієнтів. Щодо цього, слід бути об’єктивним і звертати увагу лише на факти, які можуть бути підтвердженими.
  • Фінансова звітність — має бути публічною на офіційному сайті. Аналізуйте показник страхових виплат, наведений по роках. Це, насправді, легко: 45–65 % — оптимально, біля 20 % — отримати компенсацію може бути дуже складно, близько 80 % — не рентабельно для компанії, немає прибутку, проте є ризик банкрутства.
  • Клієнтський сервіс — тут має цікавити наявність і кількість філіалів, власний мобільний додаток, зручний і інтуїтивно зрозумілий сайт, клієнтська підтримка, онлайн функціонал. Наприклад, можливість оформити поліс онлайн наразі не забаганка, а невід’ємна частина сучасного життя, необхідність, особливо під час пандемії.

І, звичайно, орієнтування на клієнта — широкий спектр послуг, справедливі умови, можливість вибрати найвигіднішу програму. Навіть якщо це автоцивілка, КАСКО, медичне чи туристичне страхування, інвестиційне чи страхування життя — мають діяти і базові, і доповнені поліси з розширеним списком послуг.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Зелена карта для автомобіля: важлива інформація для подорожуючих
Різні варіанти автострахування від компанії «ВУСО»
«Зелена карта» на авто в Європі: все, що потрібно знати про страховий поліс для поїздок за кордон
Юрист: що потрібно знати про страхування туристів?
Як застрахувати своє авто під час воєнного стану
Особливості КАСКО в Україні

Читайте у цій рубриці



Вибір бюджетного смартфона: як обрати ідеальний пристрій за доступною ціною
Як відбувається діагностування причин безпліддя
Переваги сушених фруктів: збереження поживних речовин та смаку
Чищення зубів
Холодильні вітрини та Холодильне Устаткування для Магазину: Забезпечення Якості та Презентації Продуктів
Значення та використання систем відеоспостереження у квартирі
FacebookTelegramViberWhatsAppX