Гідравлічні домкрати для ремонтних робіт

Гідравлічні домкрати для ремонтних робіт

Як вибрати якісний гідравлічний домкрат, щоб він прослужив довго і не зламався? Існує кілька типів гідравлічних домкратів. Вони всі мають різну вагу, а ще класифікуються за потужністю і вантажопідйомністю. Вибираючи гідравлічний домкрат варто віддавати перевагу перевіреним брендам.

Технічні рекомендації

Також для деяких типів домкратів, в залежності від типу їх використання, існують різні додаткові опції. Домкрати можна розділити на: автомобільні, будівельні, садові та гаражні. За типом застосування зазвичай розрізняють: гідравлічні і механічні домкрати. За типом управління домкрати поділяються на такі, що його не потребують (наприклад, підкатні і телескопічні) і такі, що вимагають (в тому числі в ручному режимі) — гідравлічні рейкові і гвинтові домкрати.

При виборі гідравлічного домкрата необхідно звернути особливу увагу на наступні характеристики:

  • Під вантажопідйомністю гідравлічного домкрата розуміється максимальна вага вантажу, який може піднімати цей механізм. Гідравлічні домкрати з невеликим діапазоном вантажопідйомності зазвичай використовуються для легкових автомобілів.
  • Висота підхоплення. Це висота, на якій домкрат починає піднімати вантаж.
  • Висота підйому. Ця величина вимірюється в міліметрах і показує, на якій висоті домкрат піднімає вантаж.
  • Хід штока. Шток є основним компонентом будь-якого гідравлічного домкрата. Ця характеристика визначає обсяг, який заповнює рідиною робочу порожнину домкрата, а також діапазон можливих переміщень штока з вантажем.

Для роботи з автомобілями і позашляховиками підходять спеціальні типи домкратів. Для легкових автомобілів найбільш поширені гідравлічні механізми.

Класифікація обладнання

У будівництві та ремонті застосовуються гідравлічні стаціонарні та пересувні домкрати, а також підкатні гідравлічні механізми різних типів. Підкатні домкрати зазвичай використовуються для підйому легкових автомобілів. На практиці часто зустрічаються ручні гідравлічні домкрати як стаціонарні, так і переносні, які дозволяють здіснитит не тільки підйом, але і фіксацію автомобіля на одному місці.

Найбільш поширені домкрати — гідравлічного типу. Вони прості в експлуатації і надійні в роботі. Однак при використанні такого устаткування слід керуватися певними правилами безпеки. Так, до домкратів не можна торкатися під час їх роботи, вони повинні мати пристрій безпечної зупинки. Під час підйому автомобіля до рівня, що перевищує висоту підлоги кузова, необхідно надійно фіксувати його на домкраті.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Холодильні вітрини та Холодильне Устаткування для Магазину: Забезпечення Якості та Презентації Продуктів
«АВМ АМПЕР»: Високоякісне Електрообладнання та Розподільчі Пристрої для Надійних Енергетичних Рішень
Засоби гасіння пожеж: ключові аспекти та значення надійних постачальників
Підіймання вантажів на підприємствах: засоби та техніка
У Шепетівці тепер є сучасне обладнання для діагностики та лікування зору
Відцентрові насоси — найпередовіші промислові насоси у фармацевтичній промисловості

Читайте у цій рубриці



Як крауд-маркетинг формує сучасний трафік?
Як перейти з Android на iPhone?
Оптові закупівлі квітів: підказки для гуртових покупців
оформлення-букетів
Що потрібно знати про Омега-3
Таксі у місті Київ OPTI 579
FacebookTelegramViberWhatsAppX