Надувні меблі здатні забезпечити комфортний відпочинок

Надувні меблі здатні забезпечити комфортний відпочинок

Деколи люди, які бажають придбати ліжко чи матрац, відкривають для себе надувні меблі. Багато хто сприймає такі меблі не зовсім серйозно, припускаючи, що вони не можуть служити повноцінною заміною традиційних ліжок чи диванів. Звісно, в цьому є трохи правди, але водночас це і не зовсім так. То ж давайте розглянемо це питання більш широко.

Надувні меблі, звичайно, не здатні конкурувати з традиційними ліжками або кріслам ні в естетичному сенсі, ні в надійності та довговічності. Проте вони мають деякі очевидні плюси: найголовніший — низька ціна, в зібраному стані займають мінімум місця. Враховуючи усе вище зазначене, надувний матрац або ліжко забезпечують цілком прийнятний комфорт.

Основні виробники

На даний момент абсолютним лідером у виробництві та продажу надувних меблів є intex-bassein.com.ua. Надувні матраци Intex, так само як і надувні ліжка, є найпопулярнішими товарами на ринку такого роду продукції. Сотні тисяч споживачів зупиняють свій вибір на користь компанії INTEX, купуючи такий товар, як надувний матрац чи ліжко. Адже дуже часто в нашому житті виникають ситуації, коли, наприклад, несподівано завітали гості, розмістити яких допомагають надувні матраци Intex. А бувають випадки, коли ви, наприклад, збираєтеся в похід або на пікнік, і найзручнішим способом з комфортом розміститися на природі стане надувний матрац Intex. Надувні меблі в основному можна поділити на дві групи: матраци і ліжка.

Матрац або ліжко?

Матраци відрізняються меншими розмірами, більш низькою ціною і простотою конструкції. Вони дозволяють відносно комфортно відпочити упродовж невеликий періоду часу. Іноді надувний матрац також називають ліжком. Такі вироби, як правило, мають великі розміри, в тому числі, відповідно вищі, кращі за комплектацією. До останньої часто входять електричні насоси, які мають можливість працювати не тільки від мережі 220 вольт, а й від бортової електромережі автомобіля. Для надувних матраців це, як правило, є додатковою перевагою.

Так само ліжка відрізняються своєю конструкцією, яка передбачає наявність підсилюючих елементів, спеціальних бортиків, що утримують постільну білизну. Така додаткова опція дозволяє використовувати надувне ліжко протягом більш тривалого періоду часу, що в підсумку забезпечує значно вищий рівень комфорту під час експлуатації. Однак не залежно від того, що саме виберете ви, — надувне ліжко або матрац, ви можете бути впевнені у відмінній якості придбаної продукції.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Умные решения для маленьких квартир с мебелью IKEA
Кутовий диван: затишок та функціональність для вашого інтер’єру
Як правильно вибрати перукарське крісло для вашого салону
З яких матеріалів краще вибрати меблі для дому
Як вибрати практичну полицю для взуття
Функціональна та зручна кухня: як вибрати меблевий комплект

Читайте у цій рубриці



Як крауд-маркетинг формує сучасний трафік?
Як перейти з Android на iPhone?
Оптові закупівлі квітів: підказки для гуртових покупців
оформлення-букетів
Що потрібно знати про Омега-3
Таксі у місті Київ OPTI 579
FacebookTelegramViberWhatsAppX