Азіатська кухня — здоров’я та неперевершений смак

Азіатська кухня — здоров’я та неперевершений смак

Азіатська кухня стала популярною в Європі кілька років тому, і хоча більшість добре знає на смак страви, що подаються в японських, в’єтнамських і тайських ресторанах, вони не втрачають своєї оригінальності та новизни. Не дивно — у порівнянні з рідною кухнею (також дуже смачною та високо оціненою у світі), азіатські страви від https://kyiv.watatsumi.com.ua все ще дивують унікальністю смаків та незрівнянною легкістю, дозволяючи насолоджуватися чудовим смаком, дбаючи про своє здоров’я.

Азіатська кухня — для здоров’я та краси

Треба визнати, що, мабуть, жодна інша кухня у світі не має такого позитивного впливу на красу, як азіатська кухня. Стрункі та довговічні красуні з Далекого Сходу радують весь світ своєю дівочою красою. Такою зовнішністю вони багато в чому зобов’язані саме харчуванню.

Корисні інгредієнти домінують в азіатській кухні. Основою більшості страв є рис, який, як відомо, дає енергію, і водночас містить вітаміни групи В та цінні мікроелементи. Крім того, він має зневоднюючий ефект, що позитивно впливає на фігуру, а також допомагає при гіпертонії. Азіатська кухня, як ніяка інша, рясніє свіжими овочами, які їдять охоче і у великих кількостях. Подаючи їх сирими, приготованими на пару або швидко обсмаживши у воку, вони не втрачають більшість своїх цінних властивостей.

Переваги риби та морепродуктів не потрібно представляти, всі знають їх властивості, тобто багатий вміст омега-3 кислот, йоду, заліза, вітамінів. Соя — ще один чудовий інгредієнт азіатської кухні. Він багатий:

  • вітамінами групи В,
  • кальцієм,
  • магнієм,
  • фітоестрогенами.

Останні допомагають впоратися з неприємними наслідками харчування. Соя також має протиракові властивості і багата клітковиною.

Ще один справді корисний інгредієнт азіатської кухні — морські водорості. В Японії їх їдять щодня — вони є інгредієнтом суші. Багаті йодом, залізом і магнієм, вони також є джерелом клітковини. Окрім безсумнівних переваг азіатської кухні, яка просто смачна, варто звернути увагу на її хороший вплив на здоров’я — серцево-судинні захворювання та рак в Азії зустрічаються набагато рідше, ніж у Європі чи Америці.

Азіатська кухня — ідеально приправлені страви

Незалежно від того, подається страва з рисом чи локшиною, все потрібно правильно заправити. Як в японській, так і у в’єтнамській кухні часник є дуже важливою спецією, яка має бактерицидну дію та регулює рівень холестерину. Другою важливою спецією є імбир, який також має безліч лікувальних властивостей. Його додають у страви часто та охоче. Гриби шиїтаке також мають цінні властивості. Популярні спеції, що подаються в далекосхідній кухні, — куркума, аніс і кориця, а також менш відома лимонна трава.

Здоров’я та краса — це великі переваги цієї екзотичної кухні, але слід обрати її страви з тієї простої причини, що вона дуже смачна, а наїдки мають унікальний смак, якого не зустрінеш в інших гастрономіях світу.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppTwitter

Новини партнерів



Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Славутська лікарня отри­мала від Уряду Японії діагностичну систему експертного класу
Шепетівка подала заявку для участі в японській грантовій програмі
Доставка здорової авторської їжі в Одесі
Новинки, які роблять побут затишнішим
Топ-5 ідей від шепетівчанок, як освіжити кухню
Мешканці Михайлючки танцювали та співали по-японськи, а ще готували суші

Читайте у цій рубриці



Як швидко продати автомобіль?
АльфаШина — велика різноманітність вибору шин і дисків
Позначення на мотоциклетних шинах
Що таке нікотинові подушечки і як їх використовувати?
Як провести інтернет в квартирі: що передбачити
Промислові стрічкові транспортери