Як розробити мобільний додаток під бізнес

Як розробити мобільний додаток під бізнес

Створення мобільних додатків є обов’язковим для будь-якого підприємця. Вони є у всіх — від таксистів до виробників фарб. Тим не менш, вам обов’язково потрібно найняти розробника і графічного дизайнера, щоб вийти на мобільний ринок зі своїми послугами. Звернувшись до фахівців https://kitapp.pro ви зможете в результаті отримати гідний додаток і великий потік клієнтів.

З чого почати?

Початковий процес створення визначається як Low-fidelity — коли окремі екрани додатків існують як намальовані дошки. Коли ми нарешті вирішуємо, що має увійти в нашу першу роботу, ми приступаємо до процесу High-fidelity.

Тобто, замінюємо ескізи на графіку, яку ми будемо використовувати пізніше. Для цього ми можемо використовувати такі програми, як Photoshop або Sketch, які є найбільш популярними, або використовувати вже готові шаблони, доступні в рамках згаданих вище інструментів. Наведемо кілька варіантів на прикладі створення гри:

  • Коли перші ескізи були зроблені, ми повинні подумати про те, який додаток ми хочемо створити. Якщо нашою метою є потенційно високий заробіток, це також обтяжено високим ризиком невдачі. Тоді найбільш вигідним буде створення нової мобільної гри.
  • Якщо ми хочемо забезпечити собі помірний, але в міру впевнений успіх, варто спробувати створити простий клон більш популярної гри. Для любителів найпростіше буде створити просту логічну або аркадную гру в стилі «2048», яка кілька років тому домоглася великих успіхів.

Після того, як ви визначилися з певним типом мобільного додатку: тому що це не тільки ігри — ви повинні подумати про операційну систему. У нас є 3 типи на вибір: iOS, Android і Windows. При програмуванні на пристроях Apple часто використовується мова програмування Swift, а на Android поширена мова Java.

Переваги деяких систем

Компанія Microsoft пішла на зустріч розробникам-любителям і пропонує на своєму сайті створювати додатки без необхідності вивчати кодування. Якщо ми хочемо помістити нашу програму до їх Windows Phone Store, ми повинні заплатити щорічну плату, але натомість ми отримуємо технічну підтримку і можливість публікувати будь-яку кількість платних додатків і 100 безкоштовних.

Наступним кроком, перш ніж випустити наш додаток на ринок, є бета-тестування. Ми просимо наших друзів або користувачів Інтернету «погратися» протягом декількох днів з нашим додатком. Перед розміщенням в інтернет-магазині ми можемо зробити його доступним безкоштовно в Інтернеті і запросити коментарі.

Зібравши потрібну кількість коментарів, ми перевіряємо, що в ньому можна поліпшити, що викинути, а що залишити. Мобільні додатки — це примхливий ринок, тому ми повинні діяти під побажання користувачів — експерименти обтяжені занадто великим ризиком невдачі. Якщо ми хочемо досягти успіху, ми діємо точно відповідно до очікувань людей, які завантажать нашу програму.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів



Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Особливості розробки мобільних додатків на замовлення
Два роки та 200 000 клієнтів: результати роботи Web3-сервісу Trustee Plus
Понад 16 мільйонів гривень отримають підприємці Хмельниччини
Завантаження фотографій та відео з Instagram: як це зробити легко та швидко
Започаткування бізнесу в Нідерландах: кроки, переваги та поради
Як визначити необхідні функції CRM-системи для вашого бізнесу

Читайте у цій рубриці



Повернення молодості шкірі без хірургічного втручання: все про RF-ліфтинг
Великодні букети: символіка та особливості
Поради, як отримати кредит, якщо немає довідки про доходи
Порівняльна характеристика пластикових та дерев’яних вікон
Інтернет-магазин одягу Блават
Міжнародні вантажоперевезення з компанією EA Logistic
FacebookTelegramViberWhatsAppX