Якісні закваски для сиру Vivo

Якісні закваски для сиру Vivo

Бренд Vivo виробляє екологічні, поживні та дуже смачні закваски для приготування йогуртів та сиру в домашніх умовах. Це ідеальний варіант для вагітних, діточок, спортсменів та літніх людей. Продукція піклується про здоров’я, надає необхідну кількість вітамінів, корисних речовин та мікроелементів, які покращують загальний стан людини. Більше не знадобиться харчуватися сиром з магазину чи йогуртом, у якому дуже багато різноманітних домішок. Vivo гарантує гарний кисломолочний смак, приємний зовнішній вигляд готової продукції та енергію на весь день.

Чому саме бренд Vivo?

Цей виробник існує на ринку України ще з 2008 року. За весь час професіоналам вдалося знайти оптимальну формулу готової продукції, підібрати список мікроелементів та речовин, які точно повинні бути у заквасці. Виробник робить дуже великий акцент на високій якості продукції та доступних цінах. Покупцеві не потрібно переплачувати, щоб отримати гарний продукт та покращити власний стан здоров’я. Також більше не знадобиться вживати продукти зі шкідливими домішками, оскільки Vivo використовує тільки корисні речовини.

Закваска. Сир кисломолочний

Спеціалісти довели, що давати сир чи йогурт на основі заквасок від цього виробника можна навіть маленьким дітям від 6 місяців. Продукція повністю сертифікована, тож матусі можуть не перейматися через справжню якість товару.

Детальніше про закваски

Для виготовлення продукції виробник використовує інноваційні технології та власні методики. Завдяки цьому закваска для сиру отримує живі корисні бактерії, які молочну продукцію перетворюють прямо у сир, кефір, йогурт. Також спеціальний склад додає продуктам велику кількість гарних властивостей. Наприклад, регулярні сніданки з цією закваскою значно покращують метаболізм.

Закваска для сирів розсольних

За умови правильного використання товару та приготування йогурту чи сиру покупець отримує неймовірний смак, приємну густу консистенцію, яка точно сподобається як маленькій дитині, так і літній людині. Готовий сир можна комбінувати з медом, пластівцями, джемом, фруктами, горішками та іншими компонентами. Закваска від Vivo дозволяє приготувати сир фета, кисломолочний сир, кефір, грецький або звичайний йогурт, ряжанку, пробіо-йогурт та багато іншого.

Основні переваги продукції

Vivo піклується про здоров’я кожного потенційного користувача, тому пропонує велику кількість плюсів від споживання цієї продукції.

Виділяють такі переваги:

  • покращення метаболізму;
  • насичення організму кальцієм;
  • позитивний вплив на роботу мозку;
  • надає енергію на весь день.

Якщо у людини проблеми з кістками або зубами, то слід переходити на якісну та безпечну кисломолочну продукцію. Це точно значно покращить стан. Експерти стверджують, що закваски від Vivo дуже добре нормалізують травлення, мікрофлору, додатково зміцнюють імунітет, покращують настрій та навіть сприяють схудненню.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



В Україні може бути дефіцит важливого продукту
До свят на українські прилавки міг потрапити небезпечний сир
Дитячий йогурт із недитячим наповненням передали засудженому на Хмельниччині
На Хмельниччині двоє людей, які вживали в’ялене м’ясо та сир, підхопили бруцельоз
Ціни на продукти зростуть найближчим часом
На Хмельниччині засудженому надіслали банку дитячого харчування, а решті — підозрілі продукти

Читайте у цій рубриці



Вибір бюджетного смартфона: як обрати ідеальний пристрій за доступною ціною
Як відбувається діагностування причин безпліддя
Переваги сушених фруктів: збереження поживних речовин та смаку
Чищення зубів
Холодильні вітрини та Холодильне Устаткування для Магазину: Забезпечення Якості та Презентації Продуктів
Значення та використання систем відеоспостереження у квартирі
FacebookTelegramViberWhatsAppX