Особливості гуртової торгівлі мобільними пристроями

Особливості гуртової торгівлі мобільними пристроями

Виробники смартфонів, планшетних ПК та інших мобільних гаджетів щорічно оновлюють свої моделі, додаючи нові функції та більш потужну «начинку». Саме на продажу нових або популярних моделей мобільних пристроїв можна побудувати свій бізнес. Найпростішим шляхом стане гуртове придбання пристроїв на сайті http://gsm-ka.com.ua/plansheti-mobilnie-telephoni-optom та подальша їх роздрібна реалізація. Асортимент моделей вражає, попит на них завжди є, а бізнес має позитивні перспективи розширення. Наприклад, створення сервісного центру з ремонту та обслуговування чи продажу аксесуарів (чохли, захисне скло, карти пам’яті).

Поради експертів

Досвідчені бізнесмени радять купляти гуртові партії в обсязі від 20 моделей. Саме ця кількість вважається оптимальною для вивчення попиту та популярності смартфону в невеликому містечку. Самою актуальною є продукція китайських виробників, яка за більшістю параметрів не поступається відомим брендам, а коштує набагато дешевше. Це торгові марки Xiaomi, Doogee, Meizu, Umi та багато інших. Продукція китайських виробників затребувана на ринку, про що свідчать постійно зростаючі обсяги поставок. У деякі місяці ріст складав до 18 %.

Як правильно придбати мобільні пристрої гуртом

Мобільні гаджети є товаром, працювати з яким варто лише досвідченим підприємцям. Тим, хто добре розуміється на внутрішній «кухні» торгівлі, має налагоджені канали збуту та чітке розуміння усіх бізнес-процесів. Стратегій роботи з мобільними пристроями існує дві:

  • Торгівля новинками.
  • Торгівля добре відомими та популярними моделями.

Більшість виробників, які зацікавлені у розвитку власного бренду, починають просування новинок задовго до їх появи у продажу. Бізнесмен має змогу дати оцінку пристрою, вивчити потенціальних покупців (за відгуками), дізнатися про слабкі та сильні сторони продукту. Все це разом дає змогу зробити висновки, чи варто придбати гуртову партію цієї моделі.

Відразу ж після появи смартфону чи планшету в продажу, партію замовляють експрес-доставкою для вивчення та створення локалізованих прошивок. Якщо результат тестування виявиться позитивним, формується замовлення на велику гуртову партію.

Дуже важливо аналізувати статистику продажу, використовуючи доступні дані від конкурентів чи партнерів. Це допоможе визначитися з потрібним об’ємом пам’яті чи накопичувача, популярними кольорами та іншими важливими деталями, які безпосередньо впливають на обсяги реалізації.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Як перейти з Android на iPhone?
Оптові закупівлі квітів: підказки для гуртових покупців
На Шепетівщині зловмисницю суд звільнив від реального ув’язнення
Вибір бюджетного смартфона: як обрати ідеальний пристрій за доступною ціною
Порівняння смартфонів Samsung та Apple: який обрати?
На Шепетівщині оперативно розкрили зухвалий злочин

Читайте у цій рубриці



Як крауд-маркетинг формує сучасний трафік?
Як перейти з Android на iPhone?
Оптові закупівлі квітів: підказки для гуртових покупців
оформлення-букетів
Що потрібно знати про Омега-3
Таксі у місті Київ OPTI 579
FacebookTelegramViberWhatsAppX