«X-Team» — автозапчастини та сервісне обслуговування

«X-Team» — автозапчастини та сервісне обслуговування

Власникам автомобілів не завжди щастить із пошуком потрібних запчастин. Особливо страждають люди, які мають імпортні автомобілі, наприклад, як Субару. Проте нині ця проблема гарно вирішується. В «X-Team» ви можете придбати запчастини на свій Субару за вигідною ціною.

Опис

Інтернет-магазин має широкий асортимент товарів — понад 10 тисяч найменувань. Окрім замовлення запчастин, кожний клієнт може скористатися сервісним обслуговуванням автомобілів. Також ви можете проапгрейдити свій автомобіль: у інтернет-магазині великий вибір деталей для тюнінгу, дисків та аксесуарів.

Ралійна команда магазину має великий досвід участі у змаганнях та є діючим чемпіоном України з класичного ралі. Вони можуть професійно підготувати ваш автомобіль до змагань, оснастити необхідними запчастинами, а також запропонують технічне обслуговування на самій гонці.

На сайті дуже зручна система пошуку. Достатньо ввести модель вашого автомобіля, рік випуску, тип кузову, двигун та коробку передач. Після цього вас переносить на сторінку із каталогом усіх запчастин для саме вашої автівки. Асортимент постійно оновлюється — є розділи нових деталей та популярних серед клієнтів.

Віднедавна інтернет-магазин продає також і запчастини для Mercedes E-CLASS (W211). Усі деталі зняті з ходових машин та є оригінальними.

Особливості

Засновник інтернет-магазину, Юрій Хомицький, починав з ралійних гонок, які були його хобі. У 2007 році він придбав підтриману Subaru WRX STI. Саме так розпочалося його знайомство із ремонтом автомобіля для ралі. У той період Юрій почав розуміти специфіку цього бренду. Вже на етапах ремонту автомобіля Юрій знайомився зі спеціалістами. Пізніше він вирішив займатися запчастинами для Субару, бо пам’ятав, як важко було знайти ті або інші деталі.

Компанія має особисті сторінки у Фейсбук та Інстаграм. Також сайт може виступати площадкою для продажу автомобілів Субару.

Аби заздалегідь знати, скільки буде коштувати деталь або послуга, ви можете скачати прайс — документ прикріплений на сайті. Також «X-Team» доставляє запчастини по всій Україні. Можлива безкоштовна доставка у Київ або обласні міста за спеціальних умов. Відправлення відбувається у день вашого замовлення, до четвертої години дня.

Оплатити товар можна будь-яким зручним способом.

Ви можете зателефонувати за телефонами, які є на сайті. Вас проконсультують або дадуть відповідь на ваше запитання.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Біля будинку міського голови вибухнула граната: інцидент у сусідній із Хмельниччиною області
Історія розвитку японських мінітракторів Kubota
У Хмельницькому п’яний водій, тікаючи від поліції, розбив «Теслу»
У Нетішині організували ярмарок, аби зібрати гроші на пікап для військових
На Хмельниччині чоловік добряче зняв стрес, після того як розбив авто товариша
«Нашим хлопцям необхідніше»: на Хмельниччині подружжя передало авто для ЗСУ

Читайте у цій рубриці



Як крауд-маркетинг формує сучасний трафік?
Як перейти з Android на iPhone?
Оптові закупівлі квітів: підказки для гуртових покупців
оформлення-букетів
Що потрібно знати про Омега-3
Таксі у місті Київ OPTI 579
FacebookTelegramViberWhatsAppX