Як обрати корм вашому домашньому улюбленцю

Як обрати корм вашому домашньому улюбленцю

Кожен господар самостійно вирішує, чим годувати свого улюбленця. Їжа зі столу може завдати непоправної шкоди здоров’ю кота. Саме тому фахівці радять годувати улюбленця сухими кормами, які містять збалансовану кількість поживних речовин, необхідних домашній тварині. Зоомагазин GoodZoo пропонує широкий асортимент сухих кормів для котів преміум і супер-преміум класів.

Всі представлені в продажу корми для котів можна поділити на 4 класи:

  • Економ;
  • Преміум;
  • Супер-преміум;
  • Холістік.

Найчастіше люди купують корми економ-класу і преміум. Важливо розглянути їх відмінності і виявити кращий продукт, безпечний для тварин.

Корми економ-класу

Ветеринари не радять годувати вихованців кормами класу економ, незважаючи на їх широку поширеність. Важливим недоліком такої продукції є сировина низької якості. Виробники кормів головним чином витрачаються на рекламу, вважаючи за краще додавати в корми мінімум натурального м’яса. До складу продукції включені злакові, субпродукти і целюлоза, м’яса в ній близько 5 %. Такі корми не принесуть користі тварині. При цьому за якість їжі не здійснюється суворого контролю з боку органів нагляду, і виробник може додавати практично будь-які інгредієнти. Деякі фірми додають котячу м’яту, що викликає звикання у пухнастих улюбленців. До переваг кормів економ-класу можна віднести низьку вартість.

Преміум клас

Склад корму преміум-класу не відлякує. У них з’являється м’ясо, істотно знижується кількість субпродуктів, велике значення відведено злаковим (рис, пшениця, кукурудза). У продукти даного класу додають вітаміни і мінеральні комплекси. Такі корми є збалансованими і містять всі необхідні речовини для підтримки нормальної життєдіяльності тварини. На рекламу виробники витрачають менше коштів, тому вартість корму доступна, але все ж вище продуктів економ-класу. Також до плюсів преміум-кормів відносять зменшення добової дози.

Супер-преміум і холістік

Багато брендів знайомі тільки ветеринарам і заводчикам. Виробники не витрачають гроші на рекламу, що дозволяє їм використовувати інгредієнти високої якості для виготовлення продукції. У них міститься великий відсоток м’яса, злаки та інші складові перебувають в мінімальних кількостях. Для насичення тварини потрібна мінімальна кількість корму. До мінусів відносять високу вартість.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Вибір домашнього улюбленця: яка тваринка підходить саме вам?
Як правильно вибрати корм для собаки?
Кінологиня із Хмельниччини розповіла, як допомогти домашнім улюбленцям пережити вибухи
У Шепетівці любителька тварин відкрила яскравий зоомагазин
Кошеня вдома: що потрібно знати
Збалансоване харчування для вашого чотирилапого друга: важливість правильного харчування собак

Читайте у цій рубриці



Таксі у місті Київ OPTI 579
Високолімітні акаунти та БМ Фейсбук для реклами
Історія розвитку японських мінітракторів Kubota
Як вибрати жалюзі день-ніч у спальню?
Скільки часу потрібно вашому мозку, аби звикнути до слухового апарату?
Як Penguin-team допомагає компаніям рости в інтернеті
FacebookTelegramViberWhatsAppX