Які працівники найбільш затребувані

Які працівники найбільш затребувані

Найбільшим попитом серед роботодавців користуються спеціалісти з досвідом від 1 до 3 років. На них у середині квітня було розраховано 49 % пропозицій про роботу. Якщо є досвід керування автомобілем, як варіант, можна влаштуватися на работу в Болт таксі. Але є варіанти і для новачків. Вони другі за популярністю, і більш ніж у чверті вакансій (28 %) роботодавці декларували готовність найняти співробітника без досвіду. Ким же може влаштуватись працювати кандидат-початківець або такий, який наразі змушений змінити свою професію дізнавались експерти GRC.ua.

Продавцем

Ця професія, по-перше, досить відкрита для новачків. А по-друге, дозволяє вибрати ту спеціалізацію, яка вам більше до душі. Так, можна займатись реалізацією техніки, комусь буде більше до вподоби продаж косметики та парфумерії, а хтось віддасть перевагу продовольчому магазину. У таких вакансіях вимог щодо досвіду роботи часто не висувають. Проте роботодавці наголошують, що хотіли б бачити в колективі комунікабельних, грамотних, тактовних, пунктуальних та відповідальних працівників, які можуть працювати в команді та націлені на результат.

Оператором call-центру

Грубо кажучи, вакансії для операторів call-центрів можна розділили на дві категорії: з вихідними дзвінками і без. У першому випадку мова йде більше про продаж продуктів та послуг роботодавця. У другому ж — співробітник має відповідати на вхідні дзвінки, консультувати клієнтів, допомагати вирішити їх проблему та фіксувати такі звернення. Обидва варіанти мають як свої переваги, так і підводні камені. І вибір цілком залежить від ваших особистих вподобань.

Спеціалістом служби підтримки клієнтів в IT-компанії

Звичайно, що ця посада за своїми функціональними обов’язками дуже перекликається з передньою — оператором call-центру. Ми виділили її окремо з двох причин. По-перше, у таких вакансіях, окрім традиційних комунікабельності, доброзичливості та грамотності, вимагають володіння іноземною мовою як мінімум на рівні upper-intermediate. Окрім англомовних кандидатів, варіанти працевлаштування є для знавців італійської, польської, португальської мов тощо. По-друге, така робота відкриває ширші кар’єрні горизонти. Адже в багатьох IT-компаніях діють програми професійного розвитку співробітників. Тому, якщо ви хотіли «увійти в IT», то посада спеціаліста служби підтримки — дуже непоганий варіант для цього.

Працівником складу чи сфери логістики

Cпівробітники логістики та складські працівники — серед найменш уразливих професій в умовах карантинних обмежень. Ба більше, із збільшенням попиту на доставку, потреба у таких спеціалістах тільки зросла. Є варіанти працевлаштування і для кандидатів без досвіду: експедитором, вантажником або менеджером складу. Перевагами стануть добре розвинені комунікативні навички, пунктуальність та уважність.

Консультантом з банківських послуг

Ця посада також близька до спеціалістів з продажів та співробітників служби підтримки та передбачає виконання планів продажів у певному сегменті. Але у даному випадку мова йде про спеціалізовані банківські продукти — наприклад, про готівкове кредитування чи про продажі малим корпоративним клієнтам та мікро-бізнесу. Це накладає певний відбиток на перелік вимог, які висувають потенційні роботодавців. Наприклад, вони були б раді співробітникам з аналітичним складом розуму, з вищою чи незакінченою вищою освітою за профільною спеціальністю, активним та ініціативним. А ще такі вакансії дають всі переваги роботи в банку. Наприклад, стабільність, з якою часто асоціюють цю сферу.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Хмельниччині ошукали чоловіка, який купував пальне за акційною ціною
На Хмельниччині продавчиня, яка продала поштучно цигарки неповнолітній, має сплатити кілька тисяч штрафу
Оштрафували чоловіка, який з рук продавав зелень у Хмельницькому
Бельгія: Де робочі можливості чекають на українців
На Хмельниччині жінку ошукали під приводом працевлаштування у Європі
Чоловік із Полонного потрапив у шахрайську пастку

Читайте у цій рубриці



Використання електромоторів із вибухозахистом: безпечна енергетика для промисловості
Повернення молодості шкірі без хірургічного втручання: все про RF-ліфтинг
Великодні букети: символіка та особливості
Поради, як отримати кредит, якщо немає довідки про доходи
Порівняльна характеристика пластикових та дерев’яних вікон
Інтернет-магазин одягу Блават
FacebookTelegramViberWhatsAppX